Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Darek93

Obniżki w sklepach z odzieżą

Rekomendowane odpowiedzi

witam łaziłem dziś po sklepach : Cropp,Reporter,Reserved,House,Diverse itp i wszędzie obnizki po 50% mniej tylko że nie miałem nic kasy bo poprostu nie wiedziałem że takie promocje są i moje pytanie jest takie do kiedy mogą trwać te obniżki jak ktoś sie orjętuje to niech napisze bo upolowałem fajne rzeczy i nie wiem czy sie jeszcze załapie ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myślę, że do stycznia - zawsze jak robiłem zakupy w styczniu (najczęściej zaraz po Nowym Roku) to jeszcze były takie promocje rzędu nawet 50-70% :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Idź jutro do sklepu, kup co chciałeś i nie kombinuj, bo ci się promocja skończy. Możesz ew. sprawdzić na stronach internetowych tych sklepów czy informacja do kiedy są te promocje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie łatwiej zapytać bezpośrednio w sklepie? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niedługo, to jest mid season sale. Pod koniec sezonu (wakacji) będzie dłuższa, pełna wyprzedaż wiec ewentualnie wtedy szukaj (do -70%).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
,Diverse
wszedzie nitki, kurczliwe w praniu, w dodatku ciagle ten sam kroj tylko wzorek sie zmienia :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
wszedzie nitki, kurczliwe w praniu, w dodatku ciagle ten sam kroj tylko wzorek sie zmienia :E

No lipa ale tak sie tylko przeszedłem...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...