Forum PCLab.pl: Gra już ktoś w AA3? - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Najnowsze pliki

  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

Gra już ktoś w AA3?

#1 Użytkownik jest niedostępny   Czyluk 

  • Apple
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 968
  • Dołączył: Cz, 05 Kwi 07

Napisany 16 Lipiec 2009 - 08:26

Siema chłopaki,
Gracie już w AA3? Jeśli tak to jak wam się podoba?

#2 Użytkownik jest niedostępny   nec4game 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 33
  • Dołączył: Wed, 24 Gru 08

Napisany 16 Lipiec 2009 - 10:41

Ja gram, na patchu 3.0.5 jest nawet fajnie, tylko trochę bugów jeszcze jest, ale na pewno to naprawią i gra będzie o niebo lepsza niż AA 2.x.x.

#3 Użytkownik jest niedostępny   cpt.Zbik 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 44
  • Dołączył: Cz, 16 Lip 09

Napisany 16 Lipiec 2009 - 10:50

Zobacz postnec4game, o 16 Lipiec 2009, 11:41, napisał(a):

Ja gram, na patchu 3.0.5 jest nawet fajnie, tylko trochę bugów jeszcze jest, ale na pewno to naprawią i gra będzie o niebo lepsza niż AA 2.x.x.


A jak z wymaganiami nowej wersji ?

#4 Użytkownik jest niedostępny   Czyluk 

  • Apple
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 968
  • Dołączył: Cz, 05 Kwi 07

Napisany 16 Lipiec 2009 - 12:05

No zobacz moją sygnaturkę i powiem ci że mam 40fps ;p na full detalach więc najgorzej nie jest. A gra jest boska. Jest lepsza i ciekawsza od 2 tylk, że do konfiguracji klawiszy nie mogę się przyzwyczaić

#5 Użytkownik jest niedostępny   piotras112 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1044
  • Dołączył: Wt, 29 Maj 07

Napisany 16 Lipiec 2009 - 13:15

wymagania nic niedają na pustym serwerze mam i 100fps, a na oblężonym jak kolega wyżej.

#6 Użytkownik jest niedostępny   Czyluk 

  • Apple
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 968
  • Dołączył: Cz, 05 Kwi 07

Napisany 16 Lipiec 2009 - 13:16

Zobacz postpiotras112, o 16 Lipiec 2009, 13:15, napisał(a):

wymagania nic niedają na pustym serwerze mam i 100fps, a na oblężonym jak kolega wyżej.


Tam prawie wszystkie serwery są obciążone ;p

#7 Użytkownik jest niedostępny   cpt.Zbik 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 44
  • Dołączył: Cz, 16 Lip 09

Napisany 16 Lipiec 2009 - 13:40

Zobacz postDonJeday, o 16 Lipiec 2009, 13:16, napisał(a):

Tam prawie wszystkie serwery są obciążone ;p


A jak wygląda kwestia starych kont przechodzą na wersję 3.0 czy zaczyna się on początku ?
Co do serwerów to pierwsze pół roku będzie szał uja a później zostanie tylko stara gwardia wierna Amerykańcowi :) Co jak co ale to jednak zupełnie inna gra niż np COD4 bardziej wymagająca i chyba trudniejsza a kto lubi się męczyć grając? ;)

#8 Użytkownik jest niedostępny   piotras112 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1044
  • Dołączył: Wt, 29 Maj 07

Napisany 16 Lipiec 2009 - 14:13

tylko że cod4 mam 80-250 fps i grafa lepsza, ale mniej realistyczna chociarz 3,0 jest gówno realna.

#9 Użytkownik jest niedostępny   Czyluk 

  • Apple
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 968
  • Dołączył: Cz, 05 Kwi 07

Napisany 16 Lipiec 2009 - 15:55

Właśnie CoD jest gówno realny, a AA3 jest zdecydowanie bardziej realniejsza

#10 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 07 Październik 2009 - 08:18

Zobacz postDonJeday, o 16 Lipiec 2009, 15:55, napisał(a):

Właśnie CoD jest gówno realny, a AA3 jest zdecydowanie bardziej realniejsza



Jak najbardziej zgodzę się z przedmówcą.
Dodam iż aktualna wersja to 3.0.6

@DonJeday-Klawiszologię możesz sobie poustawiać dowolnie.

@cpt.Zbik-Co do kont to trzeba założyć nowe.Ale jest możliwość "powiązania" konta AA 3.0.x z kontem AA 2.8.5.Jeśli masz w poprzedniej wersji więcej niż 20 pkt. honoru otrzymasz za powiązanie dodatkową wstążkę do swojego profilu :)

#11 Użytkownik jest niedostępny   piotras112 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1044
  • Dołączył: Wt, 29 Maj 07

Napisany 07 Październik 2009 - 10:56

Zobacz postDonJeday, o 16 Lipiec 2009, 16:55, napisał(a):

Właśnie CoD jest gówno realny, a AA3 jest zdecydowanie bardziej realniejsza


Magazynek na klate i reaktywacja w 30 s :P , A lagi to jak jasny gwint grałem w AA2 3 lata, AA3 to gniot ja mało co.
Realizm to cenie sobie teraz w arme2.

Ten post był edytowany przez piotras112 dnia: 07 Październik 2009 - 10:57


#12 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 07 Październik 2009 - 11:07

Lagi są spowodowane atakami DDoS (ang. Distributed Denial of Service) na serwery autoryzacji AA 3.0.x.
Póki co Dev'owie nie umieją sobie z tym poradzić.Wymiana serwerów na nowe też nic niedała.

#13 Użytkownik jest niedostępny   piotras112 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1044
  • Dołączył: Wt, 29 Maj 07

Napisany 07 Październik 2009 - 11:36

dziwie się ż :D e jeszcze są ludzie o stalowych nerwach do tej gry.

#14 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 07 Październik 2009 - 11:43

Gdyby tak wszyscy podchodzili to każda gra była by gniotem.

#15 Użytkownik jest niedostępny   yooguruto 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 137
  • Dołączył: Pt, 08 Sty 10

Napisany 31 Styczeń 2010 - 01:13

Mnie odrzucilo od pierwszych minut, ale glownie tez dlatego ze na low nawet nie moge sensownie pograc przy 4vs4., bez >>> e2160@2.8Ghz i 88GT nie podchodz?

Ten post był edytowany przez yooguruto dnia: 31 Styczeń 2010 - 11:03


#16 Użytkownik jest niedostępny   draenei 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 182
  • Dołączył: So, 16 Sty 10

Napisany 31 Styczeń 2010 - 21:23

Po ściągnięciu przez steama, od razu rzuciło się w oczy bezsensowność treningu, który w 2.x był lepszy. O wiele.
Poza tym, ta gra laguje(e5200,4gb ram, hd4850) i na wszystkich detalach gra miała 0 grywalność. Lagi, zwisy etc.

#17 Użytkownik jest niedostępny   piotras112 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1044
  • Dołączył: Wt, 29 Maj 07

Napisany 02 Luty 2010 - 22:45

od 6 miechów niema patcha a było ich chyba z 6, :D które ważyły razem może z 5 giga, :P jeszcze lepsze to że nic nie poprawili.

#18 Użytkownik jest niedostępny   louis230 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 267
  • Dołączył: Nd, 02 Lis 08

Napisany 04 Luty 2010 - 12:21

Już niebawem patch się pojawi.

#19 Użytkownik jest niedostępny   Glenroy 

  • If I Die Tomorrow
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 702
  • Dołączył: Wt, 23 Gru 08

Napisany 09 Luty 2010 - 16:09

Zobacz postpiotras112, o 2 Luty 2010, 22:45, napisał(a):

od 6 miechów niema patcha a było ich chyba z 6, :D które ważyły razem może z 5 giga, :P jeszcze lepsze to że nic nie poprawili.


Tak z tymi patchami to dobre jaja są, co najlepsze każdy gracz wkur*** się na weapon bug-a [bierzesz granat, rzucasz, zmieniasz na karabin i dupa ani w te ani we wte, strzelić nie możesz, broni nie widzisz...porażka porostu z tym jest ;) ] a błędu pomimo tych 5 czy 6 patchy jeszcze nikt nie raczył naprawić... . W ogóle cała historia produkcji AA3 to jedna wielka porażka, powiedzcie mi ile razy w czasie tworzenia gry była zmieniana ekipa programistów? 3-4? i weź się w tym połap.

Co do treningów mam takie samo zdanie jak draenei chcesz sobie z M16 DRM postrzelać? nie ma problemu, robimy trening, koszę cały czas w te tarcze, cały czas head, head, head...ostatnie dwie body hit...i 100 punktów do DRM-a zabrakło ;) .

#20 Użytkownik jest niedostępny   jimi77 

  • Hmm...
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1183
  • Dołączył: So, 10 Maj 03

Napisany 09 Luty 2010 - 20:09

Dlatego najlepsze jest nieśmiertelne 2.8.5 :)

Ten post był edytowany przez jimi77 dnia: 09 Luty 2010 - 23:13


  • (2 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych