Skocz do zawartości
Gość hultek

Moda męska

Rekomendowane odpowiedzi

Ma ktoś portfel z tak rozwiązanym przechowywaniem monet jak tu, bo ja noszę trochę żelastwa na parkomaty i nie wiem czy nie będzie wypadało. http://moda.allegro.pl/calvin-klein-elegancki-portfel-skora-breloczek-i1197997092.html#gallery

Monety wypadać nie powinny, ale ta kieszonka to jakieś nieporozumienie, można włożyć do niej jakąś kartę ale na monety nie nadaje się w ogóle. Po 1 nie włożysz do niej za dużo, po 2 prędzej poślesz jakąś barwną wiązankę niż coś z niej wyciągniesz :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moglby mi ktos polecic jakas firme albo konkretny portfel w okolicach 100zl? zalezy mi na w miare mozliwie najlepszym wykonianiu bez zadnych wielkich znaczkow czy logo firm na polowie portfela... nie musi tez byc mega pojemny, kilka kieszonek na karty, przegroda na banknoty i kieszonka na drobniaki (koniecznie zapinana obojene jak ale zapinana;]) fajnie by bylo gdyby byl z ciemnobrazowej skory, nie musi to tez byc lui wito czy inne gucze;] chociaz i je wezme pod uwage

ktos mial moze stycznosc z solskim?

http://allegro.pl/lucjan-solski-elegancki-skorzany-portfel-meski-i1200501307.html

wyglada calkiem przyzwoicie no i cena calkiem ok

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam całkiem fajny i za podobną kwotę. Nie wiem jaki model ale firmy "OCHNIK". Taki pół skórzany, pół sportowy. Mojej siostrze strasznie się podoba i mówił, że chętnie by go nosiła :E

Edytowane przez Gonzo3211

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zazdroszczę wam tej dorosłości. Ja mam swój stary jak świat skórzany portfel i cieszę się, że nie muszę go często wyciągać. Ani to praktyczne, ani wygodne nosić coś takiego w kieszeni - szczególnie, iż zwykle więcej jak kilka dych to w tej kieszeni nie ma. :E

Byłem w Tesco i zobaczyłem obok jakiś SH. Wszedłem i znalazłem praktycznie idealne Levisy 512, oraz obok jakieś rurki od Lee. Co dziwniejsze w moim rozmiarze, chyba kiedyś trzeba się wybrać drugi raz. :D Miał ktoś z was spodnie Diesel Thanaz?

EDIT

No i kapelusz, męczę się ze sklepami okolicznymi ale nie ma nic ciekawego. Szczególnie te z House - dno. ;) Mógłby ktoś coś polecić, może ktoś z was nawet jakiś nosi?

Edytowane przez Fancy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no jesli nie potrzebujesz miec przy sobie kilku kompletow dokumentow kart do bankomtu itd itp... to fakt nie potrzebujesz nosic portfela :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moglby mi ktos polecic jakas firme albo konkretny portfel w okolicach 100zl? zalezy mi na w miare mozliwie najlepszym wykonianiu bez zadnych wielkich znaczkow czy logo firm na polowie portfela... nie musi tez byc mega pojemny, kilka kieszonek na karty, przegroda na banknoty i kieszonka na drobniaki (koniecznie zapinana obojene jak ale zapinana;]) fajnie by bylo gdyby byl z ciemnobrazowej skory, nie musi to tez byc lui wito czy inne gucze;] chociaz i je wezme pod uwage

ktos mial moze stycznosc z solskim?

http://allegro.pl/lucjan-solski-elegancki-skorzany-portfel-meski-i1200501307.html

wyglada calkiem przyzwoicie no i cena calkiem ok

Ja mam portfel Solskiego i jest całkiem ok .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i kapelusz, męczę się ze sklepami okolicznymi ale nie ma nic ciekawego. Szczególnie te z House - dno. ;) Mógłby ktoś coś polecić, może ktoś z was nawet jakiś nosi?

Jeśli chodzi o kapelusze to ostatnio widziałem je tylko w h&m. Sam kupiłem tam jeden zimą do płaszcza i bardzo fajnie się prezentuje. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy zakup, na początku chciałem wersje mid/high, ale wziąłem te, bo są praktyczniejsze.

J06190@e.jpg

Ale i tak ostrze sobie zęby na takie buty, tylko że ciężko je dorwać w odpowiednim rozmiarze:

365763_061_2.jpg

I czemu nigdzie nie ma tych butów w tym kolorze(na zagranica też wyprzedane), piękne są:

nike-sb-zoom-stefan-janoski-sb-01-570x449.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie, czy można ubranie które bylo kupione w Niemczech w h&m zwrócić w Polce ? ewentualnie zamienic na inny rozmiar ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

(...)

Ale i tak ostrze sobie zęby na takie buty, tylko że ciężko je dorwać w odpowiednim rozmiarze:

IMG

(...)

Mam dość podobne, z tą różnicą, że zielone, a nie czerwone ;)

Dokładnie o takie: click. Bardzo fajnie wyglądają, a ten zielony jest dość oczojebny czyli taki jaki lubię :thumbup: //Dziwne, że sznurowadła na zdjęciu wyglądają jak jakieś żółte. Normalnie też są zielone.

Gdzie ta aukcja z barnsoletkami są nowe?

Tu: click ;) Edytowane przez kaman

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, mam pytanie, czy można ubranie które bylo kupione w Niemczech w h&m zwrócić w Polce ? ewentualnie zamienic na inny rozmiar ?

Ubranie trzeba zwrócić w tym sklepie, gdzie było kupione. Nie ma takiej opcji, żeby t-shirt kupiony np. w Krk zwrócić w Wawie. Tym bardziej opcja z Niemcami wydaję mi się kuriozalna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ubranie trzeba zwrócić w tym sklepie, gdzie było kupione. Nie ma takiej opcji, żeby t-shirt kupiony np. w Krk zwrócić w Wawie. Tym bardziej opcja z Niemcami wydaję mi się kuriozalna.

Jest taka opcjam, ale nie wiem czy w H&M. Mama kupiła kiedyś coś w C&A w Toruniu, a zwróciła w Poznaniu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy tylko Nike i Adidas są jeszcze inne buty np takie wysokie (ala dunki tylko kolory stonowane) w galerii nie wiecie jak z ich wytrzymaloscia?

Edytowane przez johny11

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jak nazywa się krój takich spodni, u góry luźne a na dole takie jakby zwężane ? I mają taki jakby krok obnizony ?

coś jak to

dsc07551c.jpg

dsc07524p.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ktoś wie czy Reserved prowadzi coś takiego jak Karta Stałego Klienta?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, jak nazywa się krój takich spodni, u góry luźne a na dole takie jakby zwężane ? I mają taki jakby krok obnizony ?

Baggy, loose fit :)

Z tym, że te na zdjęciach to są zwykle regular fit wg mnie, tylko w większym rozmiarze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te na zdjęciach na pewno nie są zwężane. Za szerokie w kolanach i na dole. Stawiałbym na klasyczne.

Obniżony krok i delikatnie zwężane nogawki to marchewy (carrot) - szukaj w Pull&Bear, Bershka, ew. Lee (np. model Parker).

W przypadku mniej znanych marek to np. Humor (świetne jeansy i nie tylko) - sygnowane jako baggy i mają charakterystycznie wygięte nogawki. Jeżeli chodzi o inne marki, to baggy z pewnością nie będą zwężane w nogawkach, za to możliwie jak najbardziej szerokie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Własnie szukam takich z obnizonym troszke krokiem bez przesady i zeby byly zwezane ale nie za duzo :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja szukam jakiś czarnych jeansów. Też mógłby być styl taki jak johnego. Coś nowego się przyda w szafie :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi