Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

domino1315

Słuchawki douszne <120 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

chcialbym kupic sluchawki douszne do telefonu (samsung avila).

koszt to 120 zl jesli cos lepszego bedzie warte doplaty rzedu 20-30 zl to oczywiscie doplace.

myslalem nad takimi http://allegro.pl/item898547066_sluchawki_...gwar_2lata.html lub takimi http://allegro.pl/item910162630_orginalne_..._1_rok_box.html

slucham glownie techno, dnb, house

z gory dzieki za pomoc :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Te Sennheiser-y z Twojego linka na pewno nie będą oryginalne, prawdziwe kosztują ponad stówę więcej. Poszukaj Sennheiser CX 300 II Precision właśnie takie: http://www.sennheiser.com.pl/index.php5?th...;product_id=574 będą dużo lepsze niż te AKG. A jak możesz dołożyć i masz kogoś w UK to bez zastanowienia kupuj te dopóki jest promocja: http://www.amazon.co.uk/Sennheiser-CX-550-...I/dp/B001EZYLUK Ja jestem z tych CX 550 bardzo zadowolony a w tej cenie (około 185zł) nie mają sobie równych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No czekam dalej na wypowiedzi cena powinna sie zamknac w 150 zl.

Tylko Polska.

Jak juz pisalem techno ...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko Polska.

Ludzie często ostatnio polecają soundmagic PL11, chociaż ja nie miałem okazji ich słuchać. Poszukaj jakiś recenzji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak patrzylem na te sluchawki, ale maja dobry stosunek cena/jakos, lecz ja chce wydac pewna 100 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko Polska.

W takim razie poszukaj Sennheiser CX 300 II Precision, jak wyżej. Powinieneś zamknąć się w 150PLN ew zostanie ci kilka zł dopłaty- jednak warto. Jeden model wyżej tj CX 400 nie robią dużej różnicy, a i tak nie mieszczą się w budżecie.

Co do CX 550 wypisanych wyżej wyglądają ciekawie i może warto by je wypróbować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

SoundMagicki to tylko pl11? Zobacz SoundMagic pl30,pl50.Graja bardzo ładnie,porownywane sa do Q-Jaysów,Addiemów,Nu-forceów.Tyle kasy wydac na sluchawki do marnej Avili ?.Kup pl 21,12,11 a na pewno bedziesz zadowolony.Te SM'y graja o niebo lepiej od cxów.Blizej im do Sennków ie7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie wiem moze zmienie na nokie xpressmusic 5530 ( pomozcie tutaj ) bylby to ok telefon?

Jak sie nie za bardzo zdecyduje to kupie 2 pary :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej za cenę nowego telefonu,kupić Sansa Clip + SM pl12,pl11 ?.Wyjdzie to taniej i lepiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
SoundMagicki to tylko pl11? Zobacz SoundMagic pl30,pl50.Graja bardzo ładnie,porownywane sa do Q-Jaysów,Addiemów,Nu-forceów.Tyle kasy wydac na sluchawki do marnej Avili ?.Kup pl 21,12,11 a na pewno bedziesz zadowolony.Te SM'y graja o niebo lepiej od cxów.Blizej im do Sennków ie7

Ciekawa teza, tylko na czym ją opierasz? Testawałeś te wszystkie słuchawki? I czy może jesteś szczęśliwym posiadaczem Sennheiser-ów ie7? Nie chce mi się wierzyć, że takie tanie słuchawki są lepsze od sprawdzonych i profesjonalnych w brzmieniu CX-ów i porównywalne z ie7.. Bardziej zalatuje mi tu marketingiem szeptanym..

A nie lepiej za cenę nowego telefonu,kupić Sansa Clip + SM pl12,pl11 ?.Wyjdzie to taniej i lepiej

I naprawdę myślisz, że będzie można gdzieś zadzwonić z tego Sansa Clip? :Up_to_s:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmmm no wlasnie to ma byc telefon, koniecznie :D

Najpierw kupie chyba pl30 a pozniej dozbieram do cx'ow 300 II :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeśli chcesz więcej basu to pl21, pl30 mają mało basu,ale za to graja bardzo czysto, podobnie pl50, ale podobno mają większą przestrzeń i są dokładniejsze niż pl30.

pl11 - kabelki szybko się przecierają.

Soundmagic w dużym stopniu dorównują senkom w tej cenie, ale to początkująca firma, dlatego narazie nie mają strasznie wygórowanych cen.

I nie zapominaj o fajnych akcesoriach które masz z SM.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może nie tyle co miałem,ale testowałem(mój brat ma fioła na tym punkcie).Może byś posłuchał najpierw pl50 ,niż od razu je spisywał na straty?.Wracając do tematu.Kup jakiś telefon za 200 zl,a resztę wydaj na Sansę :) .Żaden telefon w tej cenie nie ma jakiegoś znakomitego odtwarzacza.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Żaden odtwarzacz w tej cenie nie ma jakiegoś znakomitego odtwarzacza.
Telefon?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...