Swoją są testy na ithardware po premierze zrobione należycie wiec zawsze można tam zaglądnąć, a nie wysyłać jakiś randomow z YT
Ale umiemy czytać i zobacz co pisałem wcześniej
A jak już wezmiesz takie 5200 i 6000 ale każde w pełni zoptymalizowane to samym zegarem takich zysków już nie będzie bo będą bidne.
A to tez fajnie pokazuje jak każdy ram w xmp to wydajnościową bida.
Fakt, zawsze mnie dziwiły trudności u wielu ludzi z dopuszczeniem do siebie wypowiedzi, które nie pasują do upragnionego światopoglądu. Ty nie znasz żadnego programisty, co dostał 20% podwyżki, a ja znam wielu. Nie jest trudno wpaść na to, że skoro w dwóch krajach jest znacznie różna inflacja, to są w nich też inne podwyżki inflacyjne. Tak jeszcze powtórzę, żeby nie było wątpliwości - piszę polskim IT i ludziach na stanowisku seniora rdr bez awansu. Po prostu rynek poszedł do przodu i firmy równają widełki.
A ja bym chciał gwiazdkę z nieba zobaczyć także skoro ogranicza IF to skończcie z tymi wygłupami typu wzrosty pow 6000 na ramie A niektórzy się zachowują jakby byli w dziale intela 🤣
Poczekamy na testy 7800XD który nie wymaga sterowników, ciekawe czy wtedy tez będą wszyscy kupieni i co ludki wymyśla znowu 😆