@Art385 średnio podczas time spy okolice 2550-2600 to pokazuje jak bez sensu lecieć w opór z mocą bo tam i tak nie ma 366w tylko ponad 400 na 2 wtyczkach jakby to była karta 250-300w to może bym się jeszcze pokusił o wgranie innego biosu z ciekawości ile wypluje ale nie w tym przypadku na swoich ustawieniach daily wypluwa mi 2100pkt i nie wychodzę poza granicę 250w a te 2tys z kawałkiem mniej różnicy w timespy nie przekłada się tak bardzo na fps w grach. Dodatkowo jeszcze zrobiłem na sztywno 2300rpm aby wyeliminować problem z temperaturą i tak nie jest w stanie średniego zegara nawet 2700 utrzymać z takim limitem
U mnie pamięci kończą stabilność na 2350 bez znaczenia czy to zwykła synchronizacja czy fast.
Ta obudowa jest na tyle pojemna że nie ma problemu z puszczeniem przewodu do eps otworem do tego przeznaczonym bys widział co się u mnie dzieje jak mam na żyletki aio 280 w swojej budzie na topie w dodatku wchodzi tylko z wentylatorami w trybie pull i musze jedną śrubą przykręcić na raz blachę > wentylatory > chłodnicę a do pcb płyty zostaje 1mm luzu
w tym temacie masz co najmniej kilka osob ktore beda bronic kazdej decyzji przez najblizsze 4 lata xD wiec sorry ale nie, tylko bozek inny
btw jesli to prawda (bo tvp info) to Kosiniak Kamysz juz chyba musial zapoznac sie z informacjami niejawnymi
https://www.tvp.info/74418419/wladyslaw-kosiniak-kamysz-przyznaje-mylilem-sie-w-sprawie-wot-wywiad-lidera-psl-dla-rmf-fm