Forum PCLab.pl: 3Dmark06 - Ranking PcLab.pl - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

  • (37 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

3Dmark06 - Ranking PcLab.pl Single / Multi GPU Oceń temat: ***** 5 Głosów

#21 Użytkownik jest niedostępny   Satyavan 

  • Fun & Love
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12729
  • Dołączył: Pn, 01 Lis 04

Napisany 09 Maj 2010 - 10:50

Zobacz postsobol199, o 9 Maj 2010, 10:48, napisał(a):

Żadna, tylko tak mnie to zastanawia bo większość ludzi wstawia całe screeny a nie wycinki xD

Wstawił cały pulpit w Vantage, możesz zobaczyć, co tam ukrywa. :P

#22 Użytkownik jest niedostępny   Sobol 

  • Intel® i7 @ 4.00GHz Club™
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5743
  • Dołączył: Wed, 15 Sie 07

Napisany 09 Maj 2010 - 10:53

Nic ciekawego :E

#23 Użytkownik jest niedostępny   Krendzel 

  • nishagurlquanaybarack
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2926
  • Dołączył: Pt, 24 Paź 08

Napisany 09 Maj 2010 - 11:01

Wstawiłbym swój wynik ale nie wiem czy jest sense kręcenia GPU na moim procku. Prockek niechce dalej iśc :|

#24 Użytkownik jest niedostępny   michal1993 

  • Uzależniony od... kompa
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5932
  • Dołączył: Pn, 21 Sie 06

Napisany 09 Maj 2010 - 12:03

Coś ostatnio powyżej bclk 185 się sypie.

||26026|| michal1993 || HD5870 @ 900/1300 || i7 930@4048MHz


Dodaj obrazek

#25 Użytkownik jest niedostępny   2neo2 

  • Dyskutant
  • PipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 49
  • Dołączył: Pn, 05 Sty 09

Napisany 09 Maj 2010 - 12:28

|| 18380 || 2neo2 || 5770 @ 940/1350MHz || i7-860 @ 3.60GHz

Dodaj obrazek

#26 Użytkownik jest niedostępny   sonyc902 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 863
  • Dołączył: Pn, 28 Wrz 09

Napisany 09 Maj 2010 - 13:07

Zobacz postsobol199, o 9 Maj 2010, 09:38, napisał(a):

Powiedz co masz tam do ukrycia że tak ucinasz tego screena ?? Czemu nie dasz całego pulpitu ?



mogę dać całego przyciąłem go dlatego by ludzie nie płakali ze forum rozwalam takimi dużymi screanami

#27 Użytkownik jest niedostępny   VSS 

  • 5ZYL
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 13392
  • Dołączył: So, 02 Maj 09

Napisany 09 Maj 2010 - 14:02

|| 12.588 || VSS || ATI Mobility 4870@619/944|| Q9000 @2.77GHz

|| 15.353 || VSS || ATI Mobility 4870x2 @600/900@550/900 || Q9000@2.74GHz

|| 13.102 || VSS || ATI Mobility 5870 @800/1170 || I5 520m@3,14GHz

Ten post był edytowany przez VSS dnia: 09 Maj 2010 - 14:08


#28 Użytkownik jest niedostępny   Tomek{Xtreme} 

  • Buuu!!! ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4217
  • Dołączył: Wt, 27 Gru 05

Napisany 09 Maj 2010 - 14:46

|| 17306 || Tomek{Xtreme} || GTS250 @ 810/1320/2050 || i3 530@4250MHz

Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez Tomek{Xtreme} dnia: 09 Maj 2010 - 17:52


#29 Użytkownik jest niedostępny   kronic 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 314
  • Dołączył: Pn, 23 Lip 07

Napisany 09 Maj 2010 - 20:46

28 kapci;]
http://www.voila.pl/...x.php?get=1&f=1

#30 Użytkownik jest niedostępny   RemiKo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 997
  • Dołączył: Wt, 27 Sty 09

Napisany 09 Maj 2010 - 22:03

Update po zmianie procka, płyty i ramów:

2 || 23139 || RemiKo || GTX260 @ 760/1300/1566MHz || X6 1055T @ 4.46GHz

Dodaj obrazek

Moc Thubana jest godna porównania do Core i7 :)

#31 Użytkownik jest niedostępny   DEVIL K-ce 

  • DEVILEK
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 1190
  • Dołączył: Nd, 15 Sty 06

Napisany 09 Maj 2010 - 22:25

Ciekawe HTT + vcore ;) CPU score takze calkiem ;]

#32 Użytkownik jest niedostępny   kad2 

  • Uzależniony od forum
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 2427
  • Dołączył: Pn, 02 Lip 07

Napisany 10 Maj 2010 - 10:56

1 || 27570 || kad2 || 4870x2 @ 815/1025 || i7 920 @ 4.30GHz

Sporo jeszcze samym prockiem można wykrzesać,ale wentyl mi siadł,więc "tylko" 4.3.
Aha-w gpu-z jest 750/900...nie pokazuje poprawnie,dlatego dałem msi afterburner

RemiKo@ dziwnie niski sm2.0 score..wina proca?

#33 Użytkownik jest niedostępny   RemiKo 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 997
  • Dołączył: Wt, 27 Sty 09

Napisany 10 Maj 2010 - 11:46

Zobacz postkad2, o 10 Maj 2010, 11:56, napisał(a):

RemiKo@ dziwnie niski sm2.0 score..wina proca?


Nie, po prostu nie mam dual channela. Z dualem na tych ramach byłoby jakieś 9500-9800pkt.

Z resztą mój stary dual z ddr2 1260MHz CL5 5-5-15 2T radził sobie w tym teście lepiej niż ta jedna kostka ddr3.

Wynik jest do poprawienia, bo jest zaniżony przez sm2.0, ale chciałem już go zaprezentować.

#34 Użytkownik jest niedostępny   autococker 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 477
  • Dołączył: Wed, 06 Wrz 06

Napisany 10 Maj 2010 - 18:55

radek 5870 chyba bede pierwszy

1 || 26121 || autococker || 5870 @ 1000/1300MHz || i5 750 @ 4.31GHz

Dodaj obrazek

Ten post był edytowany przez autococker dnia: 10 Maj 2010 - 20:46


#35 Użytkownik jest niedostępny   Tomek{Xtreme} 

  • Buuu!!! ;)
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 4217
  • Dołączył: Wt, 27 Gru 05

Napisany 10 Maj 2010 - 20:14

Zobacz postautococker, o 10 Maj 2010, 19:55, napisał(a):

radek 5870 chyba bede pierwszy

1 || 2621 || autococker || 5870 @ 1000/1300MHz || i5 750 @ 4.31GHz

Z tym wynikiem to chyba nie prędko :E

Ten post był edytowany przez Tomek{Xtreme} dnia: 10 Maj 2010 - 20:14


#36 Użytkownik jest niedostępny   autococker 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 477
  • Dołączył: Wed, 06 Wrz 06

Napisany 10 Maj 2010 - 20:44

Zobacz postTomek{Xtreme}, o 10 Maj 2010, 21:14, napisał(a):

Z tym wynikiem to chyba nie prędko :E


no tak :Up_to_s:

Ten post był edytowany przez autococker dnia: 10 Maj 2010 - 20:45


#37 Użytkownik jest niedostępny   Sobol 

  • Intel® i7 @ 4.00GHz Club™
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5743
  • Dołączył: Wed, 15 Sie 07

Napisany 10 Maj 2010 - 22:38

A ja robię tylko 6k mniej od Was bo mam q6600 a nie i5/i7 :E

#38 Użytkownik jest niedostępny   Satyavan 

  • Fun & Love
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 12729
  • Dołączył: Pn, 01 Lis 04

Napisany 10 Maj 2010 - 22:55

Ja "tylko" 10k mniej ... :E

#39 Użytkownik jest niedostępny   Sobol 

  • Intel® i7 @ 4.00GHz Club™
  • PipPipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 5743
  • Dołączył: Wed, 15 Sie 07

Napisany 10 Maj 2010 - 23:04

Czyli jeszcze mniejsza różnica :E Zostaliśmy zdeklasowani przez super szybkie proce :P Dawajcie pościągamy się w Heavenie albo Furmarku, tam gdzie CPU ma mało do powiedzenia ;)

#40 Użytkownik jest niedostępny   virus93 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 725
  • Dołączył: Pt, 12 Cze 09

Napisany 13 Maj 2010 - 09:44

3 || 18215 || virus93 || 4870 @ 810/1050 MHz || i5 750 @ 4.4GHz

Sobol poprawka wyniku^^. Sorki za brak gpu-z ale teraz dopiero zobaczyłem że nie na tej zakładce miałem otwarty. Jak trzeba będzie to powtórzę najwyżej.

Dodaj obrazek

  • (37 Stron)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Ostania »
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych