Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

48GB ma cała gra, czyli single player, multi a do tego trzeba dodać jeszcze ścieżki dźwiękowe w różnych językach. Do Plusa wrzucają sam single player, scieżki będzie można zapewne pobrać osobno (jak w U3 multi już dostępnym od dawna), więc całość zamknie się w sporo mniejszej liczbie GB :).

No chyba, że tak :thumbup:. Ale później pomyślałem, żeby wywalić coś aby do 100GB, pobrać U3, i znowu pobrać co skasowałem do zwolnienia. W ogóle 48GB to ile by się instalowało, jak Hitman 17GB spokojnie 30-40 minet instalował się.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To nie grales jeszcze w u3? :E nie masz tego na plycie ?:hmm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grałem, ale skoro dają to przejdę jeszcze raz pewnie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział - DriveClub dla Plusowiczów na starcie PS4! Fajna sprawa. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakby ktoś jeszcze nie wiedział - DriveClub dla Plusowiczów na starcie PS4! Fajna sprawa. :)

To się jeszcze okaże ;) Było powiedziane - DriveClub PS Plus Edition, a kto powiedział, że to pełnoprawna wersja którą znajdziesz w pudełku?

Się okaże jeszcze, że to jakiś prologue (tak tak, GT się kłania), albo inny potworek, który pełny to będzie, ale jak dopłacisz np. 100zł, albo kupisz jakiś online pass.

Jak na razie nikt nie powiedział czym jest DC PS+ Edition, więc spokojnie. Z drugiej strony, jeśli ktoś by się zastanawiał, jaki to ma sens dla Sony, to myślę, że jeśli DC będzie grą głównie online, to żeby w nią zagrać, w myśl nowych zasad działania multi będzie trzeba i tak wykupić PS+. Tak więc, kupując nową grę za 200 bulisz jeszcze 50zł za PS+ (najtańszy na parę msc.), ale jako że plusowicze już PS+ mają, to może faktycznie w ramach tej kasy grę dostaną, albo dostaną tylko Ci którzy wykupili usługę na rok (200zł, jak za nową grę).

Pomijam fakt ściągania zapewne sporej ilości danych, bo to raczej mało ważyć nie będzie, ze swoją grafiką i teksturami w wysokiej rozdziałce. Chociaż, jak będzie można grać, już po ściągnięciu paru % danych, to też jaką to różnicę robi :)

Pożyjemy zobaczymy, poczekajmy na oficjalne info, co ta wersja będzie w sobie zawierać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

DC PS+ edition może być równie dobrze rozszerzoną wersją podstawowej gry. Pamiętajcie, że to premiera nowej generacji i Sony nie wyda raczej jakiegoś shitu na starcie byle dać ;p

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe ile to bedzie wazylo :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

drive club ps+ edition:

"

Teraz wiemy już jak będzie wyglądała ta "specjalna" edycja gry. Jeśli chodzi o mechanikę i zawartość w kwestii trybów gry i mnogości opcji, to tutaj nic nie zostanie nam zabrane. Po prostu w "darmowej" wersji gry otrzymamy mniej samochodów i mniej tras będzie dostępna. Tryb kariery, wyścigi w sieci, wszystkie społecznościowe elementy gry będę dostępne od razu.

Evolution Studios nie chciało zdradzić czy otrzymamy możliwość dokupienia pakietu, który odblokowałby kompletną grę, ale podejrzewać możemy, że tak właśnie się stanie. Idealnie nie jest, ale lepiej mieć grę przy zakupie konsoli niż jej nie mieć, prawda?

"

za ps3site

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem czy jakiś błąd, ale właśnie przed chwilą na PSS widziałem Limbo w wersji na PS Vita za darmo... Nie słyszałem, żeby dawali to do Plusa, więc jestem zdziwiony...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

To nie błąd, po prostu pojawiła się opcja cross-buy dotycząca tej gry.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No i wszystko jasne:) Dzięki za info, bo na chwilę zgłupiałem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gry roczne czyli LBP Karting oraz XCOM można przez strone ściągać za free. Nie mogę znaleźć U3 bo pewnie znając życie dziwnie wpisali albo jeszcze nie ma :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra, ICO poleciał. Nie mogłem tego zdzierżyć.SOTC też out.

Edytowane przez Gonzo3211

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Szykuje sie moze jakas obnizka cen na plusa w najblizszym czasie? Tak jak kiedys byla promocja 30zl/3miechy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już są gry w sekcji PS+, nie trza wyszukiwarki. U3 12GB :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ściągam U3. Coś nie za mało to zajmuje ? Tylko 12 GB ? To jest full wersja single + multi ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko single chyba .. jakis czas temu byla wersja multi .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie ściągam U3. Coś nie za mało to zajmuje ? Tylko 12 GB ? To jest full wersja single + multi ?

Single bez możliwości odpalenia trybu 3D. Do tego odchodzi jeszcze ścieżka dźwiękowa do pobrania osobno (z tego co czytałem).

Edytowane przez Luk4s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, a podobno miał być darmowy dodatek do Battlefleta chyba? Jest coś takiego, czy to na pc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość MikeL

Na innym forum donoszą, że z tym Uncharted 3 jest jakiś zonk - gra nie instaluje się prawidłowo, ale jako "Additional Content" i nie da się odpalić. Coś sknocili. Te 12 GB wydawało mi się coś mało.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzeba ściągnąć dodatek multi żeby grać, dowiedziałem się po 2 sciagnieciu 12gb -_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
:E. Ja instaluje singla i skoro mówisz, to dodam multi do pobierania :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi