marekwitoszek 0 Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) UWAGA W NAJBLIZSZĄ SOBOTE O GODZINIE 23:00 ODBEDZIĄ SIE MISTRZOSTWA FORUM PCLAB W F1 2010 ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!!!!! chcesz brać udział wskakuj do moich przyjaciół i wyslij wiadomosc ze bedziesz udział w MŚ oraz podaj 3 trasy jakie chciałbys widziec w MŚ. minimalna liczba graczy to 7!!!!!! więc zachęcajcie znajomych z forum tak aby było nas 12 gramy 3 trasy 20% wyscig + kwalifikacje nagrodą jest satysfakcja ze jesteś najlepszy na forum pclab ZAPRASZAM!!!! na f1 jestem jako marekwitoszek[/size] Edytowane 16 Listopada 2010 przez marekwitoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eGabeleXxX 0 Napisano 16 Listopada 2010 (edytowane) zgłaszam chęć wzięcia udziału. Trasy:1. Monte Carlo2. Yas Marina 3. Marina Bay Edytowane 16 Listopada 2010 przez eGabeleXxX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
malboras 0 Napisano 16 Listopada 2010 UWAGA W NAJBLIZSZĄ SOBOTE O GODZINIE 23:00 ODBEDZIĄ SIE MISTRZOSTWA FORUM PCLAB W F1 2010 ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!!!!! chcesz brać udział wskakuj do moich przyjaciół i wyslij wiadomosc ze bedziesz udział w MŚ oraz podaj 3 trasy jakie chciałbys widziec w MŚ. minimalna liczba graczy to 7!!!!!! więc zachęcajcie znajomych z forum tak aby było nas 12 gramy 3 trasy 20% wyscig + kwalifikacje nagrodą jest satysfakcja ze jesteś najlepszy na forum pclab ZAPRASZAM!!!! na f1 jestem jako marekwitoszek dawniej,jak jakiś gnojek tak krzyczał to dostawał ban ana na tydzień Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
PioStrider 0 Napisano 16 Listopada 2010 Witam, Może ktoś z was mógłby mi pomóc.Grę kupiłem pod koniec października, usługa Windows LIVE w Polsce weszła 10 Listopada ale do dziś nie mogę używać trybu multiplayer.Ściągnęło mi automatycznie aktualizację ale po ponownym włączeniu gry wyskakuje ten sam stary komunikat "Usługa Windows LIVE nie jest dostępna w twoim regionie" Jakieś porady co mogę z tym zrobić? musisz wejsc na swoje konto windows live (xbox live) i zaakceptowac nowy regulamin i co tam jeszcze potwierdzic maila czy cos. I bedzie dzialac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
barto987 0 Napisano 16 Listopada 2010 Zgłaszam sie do wziecia udziału Trasy:bez znaczenie dla mnie, nie lubie monte carlo, bo tam nie da sie wyprzedzać Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekwitoszek 0 Napisano 16 Listopada 2010 ci ktorzy jeszcze nie są moimi przyjacielami a chca grać prosze o wysyłanie prosby o dodanie do przyjaciół bedzie mi łątwiej ) powtarzam moj nick marekwitoszek na chwile obecna jest juz 4 uczestników Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eleKsoN 0 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) Witam, Może ktoś z was mógłby mi pomóc.Grę kupiłem pod koniec października, usługa Windows LIVE w Polsce weszła 10 Listopada ale do dziś nie mogę używać trybu multiplayer.Ściągnęło mi automatycznie aktualizację ale po ponownym włączeniu gry wyskakuje ten sam stary komunikat "Usługa Windows LIVE nie jest dostępna w twoim regionie" Jakieś porady co mogę z tym zrobić? Wejdz na xbox live jak juz jestes zalogowany i na zielonej linijce jest "Mój Xbox" i jak sie rozciagnie linia to wez "Konta" potem Opcje konta pisze na szaro i jest "Zarzadzaj regionem konta" i powinna ci sie ukazac strona "Migracja konta w usludze Xbox LIVE" i tam zmien jeszcze raz na "Polske" nie wiem czemu ale to chyba musi sie zakutualizowac. I bedzie wszystko hulalo Edytowane 17 Listopada 2010 przez eleKsoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hoodedman Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) UWAGA W NAJBLIZSZĄ SOBOTE O GODZINIE 23:00 ODBEDZIĄ SIE MISTRZOSTWA FORUM PCLAB W F1 2010 ZAPRASZAM WSZYSTKICH!!!!!! chcesz brać udział wskakuj do moich przyjaciół i wyslij wiadomosc ze bedziesz udział w MŚ oraz podaj 3 trasy jakie chciałbys widziec w MŚ. minimalna liczba graczy to 7!!!!!! więc zachęcajcie znajomych z forum tak aby było nas 12 gramy 3 trasy 20% wyscig + kwalifikacje nagrodą jest satysfakcja ze jesteś najlepszy na forum pclab ZAPRASZAM!!!! na f1 jestem jako marekwitoszek[/size] po co i tak wiadomo że eGabeleXxX wygra Mamy jakieś nikłe szanse jak się umówimy że nie będzie wrzucał powyżej 3 biegu ..... chociaż... Edytowane 17 Listopada 2010 przez hoodedman Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eleKsoN 0 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) no wlasnie gabel wygra bo nie mam kiery marek gramy ?? Edytowane 17 Listopada 2010 przez eleKsoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekwitoszek 0 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) po co i tak wiadomo że eGabeleXxX wygra Mamy jakieś nikłe szanse jak się umówimy że nie będzie wrzucał powyżej 3 biegu ..... chociaż... a moze akurat bedzie miec słaby dzień ) poza tym jest drugie miejsce, trzecie ) a najwazniejsza jest dobra zabawa,gra fair play i fajny klimat ), nie musisz by szybki jak nie potrafisz jedziesz na tyle na ile mozesz, a jak jest niebieska flaga to przepuszczasz i jestes gosciem. ja gram dzisiaj ok 13:30 i po 17:00 Edytowane 17 Listopada 2010 przez marekwitoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eleKsoN 0 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) czemu ? ej a znacie kogos kto ma tanio sprzedac kierownice bo za 400 nie kupie Edytowane 17 Listopada 2010 przez eleKsoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekwitoszek 0 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) czemu ? ej a znacie kogos kto ma tanio sprzedac kierownice bo za 400 nie kupie ja allegro logitech ex kupisz za 150zl używaną, ja mam taką i spokojnie na początek wystarczy jest dobry FF i duzo daje podczas jazdy i sporo przycisków takze sie nie zastanawiaj bo jezdzi sie prze ba je cznie aaa zebys czasem nie kupił kiery z ferrari, bo w f1 nawet nie wykrywa jako kierownice, nie da sie ustawic kierownicy wogole sie nie da jezdzić!!! Edytowane 17 Listopada 2010 przez marekwitoszek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eleKsoN 0 Napisano 17 Listopada 2010 a co myslisz o tej podoba mi sie ogolnie mialem dwie console xboxa http://allegro.pl/kierownica-mad-catz-xbox360-mc2-microcon-nowosc-i1318532698.html fajna taka ? i w niej sa manetki a w tym ex nie ma ta jest chyba nowsza wersja http://www.playseat.com/xbox-360-wireless-racing-wheel 1000 zł buhahaha ;d Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekwitoszek 0 Napisano 17 Listopada 2010 a co myslisz o tej podoba mi sie ogolnie mialem dwie console xboxa http://allegro.pl/kierownica-mad-catz-xbox360-mc2-microcon-nowosc-i1318532698.html fajna taka ? i w niej sa manetki a w tym ex nie ma ta jest chyba nowsza wersja http://www.playseat.com/xbox-360-wireless-racing-wheel 1000 zł buhahaha ;d tu masz exhttp://allegro.pl/kierownica-formula-force-ex-logitech-i1310823014.htmlhttp://allegro.pl/kierownica-logitech-formula-force-ex-i1324049016.htmlhttp://allegro.pl/kierownica-formula-force-ex-logitech-i1322714277.html i ex ma manetki tylko troche małe a, jedyne dobre kierownice sa z logitech wszedzie o tym piszą i taka jest prawda, nie nabieraj sie na wygląd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eleKsoN 0 Napisano 17 Listopada 2010 (edytowane) on ma manetki ? i ogolnie jak ci sie prowadzi Edytowane 17 Listopada 2010 przez eleKsoN Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Prophet1111 0 Napisano 17 Listopada 2010 A ja mam propozycję, żeby zrobić ligę (nie jednorazową) F1 2010 Przykładowo w każdą środę (generalnie w ciągu tygodnia, żeby studenci, tacy jak ja , którzy na weekend wracają do domów też mogli sobie zagrać ) robić wyścig na kolejnym torze. Zrobilibyśmy punktację, na podstawie której powstałaby klasyfikacja sezonu Co wy na to? Może eGabeleXxX ominie parę wyścigów i będzie szansa na wygranie z nim w ostatecznym rozrachunku A jak nie to będziemy mieli zaciętą walkę o drugą lokatę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość hoodedman Napisano 17 Listopada 2010 hm no można Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekwitoszek 0 Napisano 17 Listopada 2010 on ma manetki ? i ogolnie jak ci sie prowadzi za ta cene nie kupisz nic lepszego, lepiej uzywna a masz pewno ze ci sie bedzie wygodnie prowadzić, jest precyzyjna i jak mowie dobry ff, kupuj i nie gadaj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedroxx 0 Napisano 17 Listopada 2010 Siema! Jestem tu nowy. Chętnie pogram z Wami w F1. Jestem raczej kiepski, no ale jakoś daje rade:) Z tą ligą to dobry pomysł, szczególnie ten żeby grac w ciągu tygodnia;) Z tego co słysze to sami wymiatacze ale moge robić za Lotusa albo Virgin;) o taka moja luźna uwaga, żeby np na podstawie kilku wyścigów przyporządkować graczowi team: najlepsi w red bull, mclarenie i ferrari, środek renault, mercedes, a koniec stawki virgin lotus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekwitoszek 0 Napisano 17 Listopada 2010 pedroxx szkoda auta ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
naskrentPL 0 Napisano 17 Listopada 2010 czesc specjalnie sie zarejstrowałem aby wsiąść udział w waszych mistrzostwach a takze na lige które tez moge zagrac głosuje na : AstralieWęgryHiszpanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pedroxx 0 Napisano 17 Listopada 2010 Ale dojechałem do mety:), to się liczy:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eleKsoN 0 Napisano 17 Listopada 2010 marek a jak w nim zmieniasz biegi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marekwitoszek 0 Napisano 17 Listopada 2010 marek a jak w nim zmieniasz biegi ? ja jade na automacie, a ogolnie zmienia sie tak jak na kazej kierownicy z manetkami czyli klikasz w manetke za kierownica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
eleKsoN 0 Napisano 17 Listopada 2010 czytam wlasnie i tam sa przyciski zamiast lopatek ale .... chyba kupie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach