maras2574 2142 Napisano 23 Września 2022 7 minut temu, Phoenixsuple napisał: To już wczoraj zostało zdementowane i gra jest planowana na 2023r tak jak było to ostatnio zapowiedziane. Jeśli tak będzie to gitara Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Crew 900 834 Napisano 28 Grudnia 2022 (edytowane) Edytowane 28 Grudnia 2022 przez Crew 900 2 1 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKetiw 1782 Napisano 29 Grudnia 2022 Może będzie data premiery ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rymek1987 63 Napisano 29 Grudnia 2022 Data premiery w okolicach zakończenia konfliktu zbrojnego plus potrzebny czas na odbudowę infrastruktury państwa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MrKetiw 1782 Napisano 29 Grudnia 2022 41 minut temu, rymek1987 napisał: Data premiery w okolicach zakończenia konfliktu zbrojnego plus potrzebny czas na odbudowę infrastruktury państwa. Czyli 2045 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10097 Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) 52 minuty temu, MrKetiw napisał: Może będzie data premiery ? Jak wyjdzie w 2023 o bedzie dobrze Mnie ciekawi jak to wygladac bedzie i czy spory downgrade graficzny jest lub go nie ma ew grafika na plus Edytowane 29 Grudnia 2022 przez Phoenix. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
galakty 4989 Napisano 29 Grudnia 2022 Jak W OGÓLE wyjdzie to będzie dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diggerx 227 Napisano 29 Grudnia 2022 To chyba już jest najdłużej produkowana gra AAA Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog67 4875 Napisano 29 Grudnia 2022 4 godziny temu, diggerx napisał: To chyba już jest najdłużej produkowana gra AAA Ale co się dziwisz jak takie karkołomne warunki, cud będzie jak gra powstanie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakarotto. 1456 Napisano 29 Grudnia 2022 Pomijając okoliczności i skupiając się tylko na grze, to ten trailer powinien rzucić nieco światła, na stan tej produkcji. Mam nadzieję, że pokażą jakiś gameplay tam i nie będzie on podrasowany przesadnie. Jeśli będzie poziom trailera Enter the Zone, to będzie oznaczać zerowy progres przez ostatnie pół roku i przesunięcie premiery o nie wiadomo ile. Czysto z perspektywy gracza, jeśli wydadzą półprodukt, to będzie koniec Stalkera. Oficjalnie, bo pewnie modami połatają sami gracze. A jakby spojrzeć na to realnie, mają tam wojnę, którą muszą wygrać, uprzątnąć zniszczenia i odbudować kraj, robienie gry to drugorzędny, jak nie dalszy, priorytet. Oczywiście nic do końca nie wiadomo i ciężko gdybać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Phoenix. 10097 Napisano 29 Grudnia 2022 2 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skunRace 1233 Napisano 29 Grudnia 2022 Ciekawe, czy wyjdzie we wczesnym dostępnie, czy to ma być normlana premiera gry, ale nie zdziwię się, że to pierwsze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog67 4875 Napisano 29 Grudnia 2022 Ale im szarpie momentami ten zwiastun Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diggerx 227 Napisano 29 Grudnia 2022 Jak dla mnie wygląda to bardzo dobrze, nie spodziewałem się że aż tyle pokażą. Jest na co czekać! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 2113 Napisano 29 Grudnia 2022 Klimat jest bardzo spoko, ciekawe jak gameplay. Mi najbardziej podobał się Cień Czarnobyla, ale to może dlatego że to pierwsza część, a w następne grałem o wiele później. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
diggerx 227 Napisano 29 Grudnia 2022 2 minuty temu, frog67 napisał: Ale im szarpie momentami ten zwiastun To stalker, to nie może zbyt płynnie chodzić 3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6657 Napisano 29 Grudnia 2022 O wiele lepszy trailer niż ostatnio i realne urywki gameplay'u, jest na co czekać chociaż pachnie trochę Metrem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kakarotto. 1456 Napisano 29 Grudnia 2022 Tak jak kiedyś (przy premierze pierwszego Metra) się mówiło, że Metro przypomina Stalkera, tak można teraz powiedzieć, że Stralker 2 przypomina Metro Exodus. Klimat wylewa się z ekranu i raczej jest na co czekać. Oczywiście no preoders! ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 2113 Napisano 29 Grudnia 2022 1 minutę temu, caleb59 napisał: O wiele lepszy trailer niż ostatnio i realne urywki gameplay'u, jest na co czekać chociaż pachnie trochę Metrem. A właśnie powiedziałbym że nie. Nawet do tego stopnia że gdyby filmik nie byłby podpisany że to Stalker, to prędzej powiedziałbym że to Stalker niż Metro. Metro jakoś nigdy mi się specjalnie nie podobało. Stalker ma taki specyficzny klimat. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6657 Napisano 29 Grudnia 2022 (edytowane) Dopóki ruskich nie wygonią z Ukrainy to premiera cały czas pod znakiem zapytania, tym bardziej ew. preordery. Edytowane 29 Grudnia 2022 przez caleb59 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
frog67 4875 Napisano 29 Grudnia 2022 Teraz, Kulfoniarz napisał: Tak jak kiedyś (przy premierze pierwszego Metra) się mówiło, że Metro przypomina Stalkera, tak można teraz powiedzieć, że Stralker 2 przypomina Metro Exodus. Klimat wylewa się z ekranu i raczej jest na co czekać. Oczywiście no preoders! ? Oczywiście tylko jak dla mnie trzeba będzie przełaczyć wersje językową z tego łamanego angielskiego na ukraiński ? albo Lektor PL (jeżeli takowy będzie, Utta ponownie to było by coś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 2113 Napisano 29 Grudnia 2022 Branie preorderów to dla mnie akurat zagadka w dobie dystrybucji cyfrowej. Nic mi właściwie nie daje że kupię coś wcześniej, bo i tak będę musiał czekać do premiery. A ryzyko niewypału zawsze jest, nawet jak gra wygląda bardzo obiecująco na pokazach. No cóż, co do Stalkera to po tym trailerze jestem bardziej na tak niż nie. Jest duża szansa że kupię i będzie mi się podobać. 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
caleb59 6657 Napisano 29 Grudnia 2022 Przecież potwierdzone, że tylko napisy pl, niestety. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Isharoth 2113 Napisano 29 Grudnia 2022 2 minuty temu, frog67 napisał: Oczywiście tylko jak dla mnie trzeba będzie przełaczyć wersje językową z tego łamanego angielskiego na ukraiński ? albo Lektor PL (jeżeli takowy będzie, Utta ponownie to było by coś) Oby był lektor. Teraz, caleb59 napisał: Przecież potwierdzone, że tylko napisy pl, niestety. Ehhh. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reddzik 3926 Napisano 29 Grudnia 2022 Gdyby był to ex Sony to byłby dubb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach