Jak nie chcesz szaleć póki co to pchanie się w 4070TiS jest lekko bez sensu, chyba że zależy Ci na RT, ale jak nie to o ponad 1000 zł taniej kupujesz 7800xt/7900gre, grasz do premiery PS6 i GTA6 a masz już 1000 zł w portfelu. Jeszcze za niedługo premiera 5xxx więc z cenami 4xxx może być różnie, ale raczej na pewno nie wzrosną. Także jak nie masz obiekcji przed AMD to poszedłbym w ich stronę. Ogólnie kupno topowej 4070 przed premierą 5xxx jest mało logiczne.
Nie ogarniam tych konsol. Doczytałem teraz, że i tak ciężko z podłączeniem słuchawek z mikrofonem po bluetooth, przynajmniej tych budżetowych.
Są w ogóle jakiekolwiek bezprzewodowe poniżej 300 zł co pójdzie z PS5 (tak żeby działał mikrofon)?
Jeżeli nie, to obniżam budżet do maks. 200 i szukam przewodowych.
@Send1N Czy Ty chcesz mi napisać, że uruchomię na AMD 4x16 z prędkością 6000 bez problemu na manualnych ustawieniach ?
Na Intel odpaliłem stabilnie. Ale na AMD z tego co widziałem na forach, to raczej niewykonalne w pełni stabilnie.
No takie porównanie pod tezę jak kolegów wyżej więc nie wiem czemu się czepiasz? Wszak w NRD komuchy też pompowali środki żeby tak nie odstawał na tle RFN.