zastanawiam sie nad pixel 8 lub 8 pro ale jest strasznie brzydki , to mnie odrzuca (mimo ze wygląd ma dla mnie drugorzędne znaczenie w przypadku telefonów to jednak pozostaje niesmak jak sie wydaje wiecej niz 1000zł na phona)
Wprost nie powiedział, raczej mówił o NATO jako całości. Dodatkowo to w Polsce rośnie poczucie że Rosja zaatakuje Polskę z marszu, co jest propagowane przez osoby które chcą z miejsca kupować np. K9 zamiast Kraba
Państwa bałtyckie są praktycznie puste, je można z marszu „wziąć”. Polska jest zbyt duża jednak.
Sporo się tego wylęgło. Sprawa Ukraińców we Wrocławiu gdy się okazało że Ukrainiec bronił swojego lokalu. Teraz te rozbite samochody które lecą na Ukrainę do „oligarchów” XD. I ludzie nie potrafią zrozumieć że nadal na Ukrainie siedzą osoby majętne, nie na poziomie oligarchów ale mogący sobie pozwolić na nowe Porsche, co nomen omen jest tanim samochodem eksluzywnym. Ale prosty przekaz po prostu trafia do biedoty. Taki to już by widły brał i ruszał na „bogaczy”.
No, pod warunkiem że Ukraina dotrwa do 27-30 roku.
No oczywiście po to to jest, aby odebrać sobie w dogodnym terminie.
Ale zdziwka, że macie tylko 3 dni na odebranie, kiedyś raz w Polsce korzystałem z paczkomatu i nawet nie wiedziałem, że tak krótko, w DE jest 7 dni na odebranie paczki z paczkomatu. Więc totalny luzik, nawet jak paczka wleci w trakcie kilkudniowego wyjazdu czy przez opóźnienie czy cokolwiek innego to spokojnie poczeka