No właśnie chyba tak jest, za ryzyko się płaci
Z moich doświadczeń, scammera można poznać po tym jak negocjuje. Zazwyczaj zgadza się na niższą cenę bez oporu, odpowiada błyskawicznie, a potem szybko że już pakuje paczkę, w zasadzie kurier już czeka w drzwiach, zaraz może wysłać, tylko szybciutko zapłać a jak 5min nie odpiszesz, to że do godziny X zmienia cenę na wyższą, jakby to była okazja stulecia, masz ostatnią szansę się na nią załapać.
Jeżeli oferta ma możliwość odbioru osobistego, to też nie powinno nas uśpić, bo to że taka opcja jest, to nie znaczy że sprzedawca tych co akurat by chcieli odebrać osobiście nie ignoruje, a odpowiada tylko pacjentom którzy chcą wysyłkę.
To wez moze skasuj konto? Zrodel na sprawdzasz, w temat sie nie zaglebiasz - bo nie chce mi sie, pozno, na wakacjach jestem. Dobra rada, przestan sie udzielac skoro masz pisac takie kocopoly.
Szkoda, ze przemawia przez Ciebie glownie hejt... a szkoda, bo mam wrazenie iz zupelnie nie starales sie przyswoic tego, o czym pisalem ...
...ze gracze uzywajacy aima to sa newbies i to dla nich jest takie rozwiazanie. Nigdy w zyciu z aimem nie bedziesz celowac tak dobrze jak bez - to niemozliwe po prostu. Nigdy tez w zyciu nie przeszkadzali mnie ani moim znajomym codowcom tacy gracze gdyz to inny poziom skilla - bardziej niedzielny. I to jest tez normalne bo nie wszyscy chca tryhardowac jak ja po powrocie z roboty do domu. Ludzie chca wziac pada, usiasc na kanapie i sie zrelaksowac i ja to rozumiem.
A ten ziomek od filmiku to wlasnie taki typowy gosc typu "nie znam sie ale sie wypowiem" Gada o CODzie a gameplaye na filmie zapozycza od innych YTberow 😂 Taki to z niego gosu gracz
Przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac od napisania ostatniego akapitu Ale irytuja mnie tacy ludzie. Wydaje mu sie, ze rozumie rzeczy, ktorych nie rozumie. W sumie to ma racje - wydaje mu sie i to tyle.