Forum PCLab.pl: quake wars bląd - Forum PCLab.pl

Skocz do zawartości

Otwarty

Ikona Ostatnio dodane tematy

Ikona Najnowsze pliki

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

quake wars bląd

#1 Użytkownik jest niedostępny   pro_zealot 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 218
  • Dołączył: Pn, 17 Maj 10

Napisany 06 Wrzesień 2010 - 14:35

zainsalowałem quakewars oryginała z PKK(pomarańczowa kolekcja klasyki) i potem patha 1.5 gdy odpaliłem gre zamiast menu wyskoczył mi błąd aplikacja zostanie zamkinięta przepraszamy za kłopoty....Mam zainstalowane najnowsze sterowniki mam radeona 4850 10.8 catalysty. e8400 procesor.Czy może wiecie jak rozwiązać ten problem directa z płytki też zainstalowałem.prosze o pomoc.Mam windows xp sp3 32bit.

Ten post był edytowany przez pro_zealot dnia: 06 Wrzesień 2010 - 14:39


#2 Użytkownik jest niedostępny   Infantor. 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 234
  • Dołączył: Pn, 28 Gru 09

Napisany 09 Wrzesień 2010 - 19:49

Hmhh, spróbuj przeinstalować jeszcze raz. Skąd pobierałeś patcha 1.5 ? Przez grę o ile jeszcze da radę czy gdzie indziej ? Direct z płyty może być nie halo, pobierz sobie najwyżej ze strony i zainstaluj ale to i tak raczej nie to. Spróbuj przeinstalować grę.

#3 Użytkownik jest niedostępny   jacepaw 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 925
  • Dołączył: Wt, 27 Maj 08

Napisany 23 Październik 2010 - 21:28

Nie chciałem zakładać nowego tematu ... bo w sumie to nie mama nic nowego do napisania. Gra zdobyła miano 'crap game" ... nic ponad to niestety :(

#4 Użytkownik jest niedostępny   Infantor. 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 234
  • Dołączył: Pn, 28 Gru 09

Napisany 23 Październik 2010 - 22:02

Hahahah, myślisz, że odkryłeś Amerykę ? Archeolog :D Skoro nie masz nic do napisania to nie pisz :/

#5 Użytkownik jest niedostępny   qjin 

  • Przy Tawernie pod Pijanym Kogutem
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 34076
  • Dołączył: Pn, 24 Sty 05

Napisany 25 Październik 2010 - 10:46

Zobacz postjacepaw, o 23 Październik 2010 - 22:28, napisał(a):

Nie chciałem zakładać nowego tematu ... bo w sumie to nie mama nic nowego do napisania. Gra zdobyła miano 'crap game" ... nic ponad to niestety :(

Rozwiń myśl. :D

Ja się podepnę, bo mam pytanie - gra ktoś w to jeszcze? Jest chociaż kilkanaście pozapełnianych serwerów? (przez graczy, nei botów). Gra jest tania jak barszcz, pewnie przyszło trochę młodych, kwestia czy zostali i da się w to teraz przyjemnie grać? Czy serwery zostały zapełnione tylko przez noobów i cziterów, bo nikt już nie "pilnuje" tego, co panuje na serwerach? ;)

Z braku laku i lepszych tytułow do sieciowego giercowania (poza L4D2), a że premiera nowej produkcji Splash Damage, Brink dopiero za ponad pół roku - mam ochotę wrócić do QW (po dwóch latach :E) i pograć bezstresowo. :P

Ten post był edytowany przez qjin dnia: 25 Październik 2010 - 10:47


#6 Użytkownik jest niedostępny   Infantor. 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 234
  • Dołączył: Pn, 28 Gru 09

Napisany 31 Październik 2010 - 08:52

No niestety nie masz do czego wracać :P Trochę nowych ludzi, ledwie 3-5 pełnych serwerów i to tak wieczorami tylko, trochę lamerskich klanów powstało ( czyt. polskich grających tylko na vanilli ). Czasami wpadają też starzy wyjadacze i można na pro zagrać ale nie za często, przestałem w to już dawno grać, wpadam tylko czasami :D Teraz wyjdzie Black Ops to będzie w co pograć, a jak się nie spodoba to zostaje Brink w przyszłym roku :)

#7 Użytkownik jest niedostępny   HansKloss 

  • Orator
  • PipPipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 514
  • Dołączył: Nd, 09 Kwi 06

Napisany 07 Listopad 2010 - 09:56

No prosze qjin Ty zyjesz?...Zapraszam do Black Ops.....Bo tu juz nic nie znajdziesz

#8 Użytkownik jest niedostępny   qjin 

  • Przy Tawernie pod Pijanym Kogutem
  • Ikona
  • Grupa: Moderatorzy
  • Postów: 34076
  • Dołączył: Pn, 24 Sty 05

Napisany 07 Listopad 2010 - 13:29

Zobacz postHansKloss, o 07 Listopad 2010 - 09:56, napisał(a):

No prosze qjin Ty zyjesz?...Zapraszam do Black Ops.....Bo tu juz nic nie znajdziesz

A co, chciałbyś, żebym już piach gryzł? :E

Do Black Ops mnie nie ciągnie specjalnie, wystarczająco nagrałem się w MW (bo multi w MW2 wyjątkowo słabe). Niby jest parę nowości, ale to nie to.

Za to Brink - kolejna gra twórców ET i QW - to co innego. Szkoda tylko, że tak późno. :(

A o stan QW spytałem z czystej ciekawości. Spodziewałem się mniej wiecej takich odpowiedzi. ;)

Ten post był edytowany przez qjin dnia: 07 Listopad 2010 - 13:30


#9 Użytkownik jest niedostępny   Infantor. 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 234
  • Dołączył: Pn, 28 Gru 09

Napisany 11 Listopad 2010 - 20:37

Również zapraszam do Black Ops, co prawda trzeba poczekać na razie na patcha bo gra tnie niemiłosiernie, ale multi naprawdę dobre :P Co do Brinka to też się napaliłem ale jak dowiedziałem się o przesunięciu premiery o prawie rok to zrezygnowałem, zobaczymy co z tego będzie :D

#10 Użytkownik jest niedostępny   alf123 

  • Gaduła
  • PipPipPip
  • Grupa: Forumowicze
  • Postów: 310
  • Dołączył: Pt, 17 Sie 07

Napisany 15 Listopad 2010 - 20:20

Zobacz postInfantor., o 11 Listopad 2010 - 20:37, napisał(a):

Również zapraszam do Black Ops, co prawda trzeba poczekać na razie na patcha bo gra tnie niemiłosiernie, ale multi naprawdę dobre Dodaj obrazek Co do Brinka to też się napaliłem ale jak dowiedziałem się o przesunięciu premiery o prawie rok to zrezygnowałem, zobaczymy co z tego będzie Dodaj obrazek



Witam "starych wyjadaczy" z QW. Jestem "szczęśliwym nabywcą" Black Ops. Nawet graliśmy razem na jednym serwie. Niestety w moim przypadku multi jest niegrywalne. Niby mam 90-50 FPS, a gra tnie jak bym miał 10-15. Dlatego też na razie odkładam ją na półkę i dalej gram w BFBC2 :)

Strona 1 z 1
  • Nie możesz rozpocząć nowego tematu
  • Nie możesz odpowiadać w tym temacie

1 Użytkowników czyta ten temat
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych