Skocz do zawartości
Gość mbuchcik

Lista polecanych wentylatorów

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam nadzieje ze tu się wreszcie ktoś zreflektuje i przestanie ślepo polecać te fluctusy bo jego bezawaryjność to jakiś żart :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam 11 miesięcy dwie 140stki i jeszcze nic się nie stało a wydajność w tej kasie jest miazga wiec polecam :E gdybym czegoś nie miał w rękach to bym nie polecał wzorując się na YT 🤣

Edytowane przez Send1N
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, ShaDow_Pro napisał:

Mam jednrgo Fluctusa 140 OS ARGB i potwierdzam, kupiony w śierpniu i już druga dioda zaczyna wariować.

Ja mam 7 sztuk, najstarsze chyba będą miały około roku czasu i wszystkie już migają i nie potrafią wyświetlić bez migania jakiegoś koloru. Nie da się już zaświecić nimi na wpełni czerwono, zielono czy niebiesko bo wtrącają się inne kolory i do tego migają.

Na dniach zrobię wreszcie film jak teraz wygląda buda jak się przez nią przetacza paleta kolorów i wentyle świrują bo nie potrafią zaświecić już żadnego :E 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, Send1N napisał:

Mam 11 miesięcy dwie 140stki i jeszcze nic się nie stało a wydajność w tej kasie jest miazga wiec polecam :E gdybym czegoś nie miał w rękach to bym nie polecał wzorując się na YT 🤣

Ja żyje już kilkadziesiąt lat i nigdy nie jeszcze nie umarłem. Zresztą, jeżeli ludzie umierają to dla czego ciała nie walają się po ulicach. Bzdura, jesteśmy niezniszczalni i nieśmiertelni;) Może czasem ktoś się przekręci ale to nic nie znaczy.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie u mnie jedyny minus jaki znalazłem we fluctusach to to że na ssaniu są głośne powyżej 1000rpm ale takich obrotów i tak na co dzień nie używam na chłodnicy więc z bani :] za to poprzednie silent wings 3 140 terkotały oba na chłodnicy w poziomie i sprzedałem gościowi co potrzebował do pionu :E + to że były 2x droższe i mniej wydajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak ktoś szuka to na Amazon pl jest 3x120mm fluctus argb za 130 zł ale coś wysyłka długa:

https://www.amazon.pl/dp/B0BWNG3YXD?smid=A2R2221NX79QZP&tag=ugcplpepper21-21&ascsubtag=504894597

Dodatkowo na de jest DeepCool CF120 PLUS WH 3x120 mm za 130 zł:

https://www.amazon.de/dp/B09ST3WVV1?smid=AIAOKQBMTXAP

Edytowane przez ket_rab

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi