Źle nie ma, widziałem ten filmik, on i tak ma 32GB RAM i lepszy proc, więc u niego ma gdzie się pomieścić w tych 32GB, u mnie będzie pod korek, nie wiem czy swap pomoże, może zanim kupię grę wpierw zmienię procka i ram, gierka fajna, ale w takim stanie jej nie wezmę, poczekam.
Wybacza tyle samo błędów co stary, czyli zero. Zostaje co najwyżej kwestia trudności wpięcia wtyczki 16-pin, co moim zdaniem jest sprawą banalną, nie trudniejszą niż dobre wpięcie 24-pin. Czy jest jednak trudniej w stosunku do 8-pin? Osobiście nie jestem w stanie tego ocenić, bo obie procedury określam jako zerową trudność. Naprawdę nie ma się czym chwalić, że ktoś taki banał potrafi spaprać.
Witam Wszystkich ponownie ,Piszę z nowego konta ponieważ poprzednie hakiery zajumali
Mam w planie po bardzo długiej przerwie złożyć komputer > 15k i jak czytam o tych akcjach z x-kom czy komputronik tam strach się bać teraz coś zamawiać .
Czy jest w ogóle jakiś polecany sklep w którym klient jest zadowolony z obsługi ?
Czy tego typu przypadki traktować jako zdarzenie statystyczne nie uniknione w całej masie klientów danego sklepu ?