Nie mieszałbym polski szlacheckiej z obecną Polską. Przez ten okres wymordowano nam elity, a wspierano proletariat. Zauważ, że nawet przedwojenna Polska stawiała edukację na wyższym poziomie niż teraz.
Jak oglądałem testy zewnętrznych sieciowej, to same śmieci były. 2.5gbit to sensowny maks. Powyżej throtlig albo układy tak słabe że i tak nic nie kręcą z tego co niby mają.
Są DAS i NAS w jednym. Może takie coś warto przemyśleć? 10gbit od ręki możesz lecieć po USB.
No nie wiem.
Diablo III na premierę miało 3,5 mln graczy. W ciągu pół roku, sprzedało się w sumie 12 mln kopii. Wszyscy mieli olbrzymi hype na ten tytuł po bardzo udanym Diablo 2.... i konkurencji w zasadzie nie było jeszcze. Teraz jest nieco inaczej.
Diablo IV na otwartą betę, na weekend, która była przecież darmowa w szczycie miało koło 1,5 mln graczy. Nie jest do końca pewien, że premierę przebije poprzedniczkę, szczególnie, że nie brakuje ludzi, którzy sprawdzili betę i im nie przypadła do gustu, a dla wielu pozostał niesmak po Diablo III.... I żeby ktoś mnie opacznie nie zrozumiał - nie mam wątpliwości, że Diablo IV odniesie sukces, ot niekoniecznie przebije liczby Diablo III w momencie premiery.