Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

serwal4

Violet EJ2 Civic

Rekomendowane odpowiedzi

@DamianH

Nie ukrywam, że Twoje posty natchnęły 'ujawnić' i ten egzemplarz... Civica :) W tym momencie;

I tak - seryjnie są białe/przeźroczyste kierunki - ale trÓ JDM i +20 do lansu nakazuje zakładać 'ambery';

Poważniej - auto było bite m.in w prawy przód/róg, ori kierunek miał połamane mocowania, stwierdziłem, że wrzucę sobie pomarańczowe - ani to lepiej (a dla większości gorzej) pod kątem wizualnym... no ale;

I fakt - KYB lekko zszedł z jakością ale myślę, że to wciąż rozsądny wybór, szczególnie biorąc pod uwagę że komplet AGX'ów można w całkiem rozsądnych pieniądzach dostać;

@Cygan21 / niżej:

Białe koła to tragedia - czyste są do 1. wyjechania autem po umyciu - nawet w suchy/słoneczny dzień;

Ale tu też sytuacja - starą felgę uszkodziłem, te trafiłem w okolicy w rozsądnej kwocie (3 świeżo po prostowaniu, komplet świeżo odmalowany);

Wcześniej były felgi Ronal/wzór Vectra B w czerń malowane; Może na wiosnę odmaluje te też w czerń;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe widze ze kolejny Civic ;) Dwa na jeden wieczor, dobra srednia :E Fajna, ladna coupe'tka ;) Jezdzi u mnie taka po okolicy :P Duzy masz problem z utrzymaniem tych bialych kol w czystosci? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie probowales woskowac tych felg? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@DamianH:

O ile to pocieszy - bez ironii - lubię Vectry B, w domu przewijała się służbowa po-liftowa 2.0 16V w kombi, CDX jak kojarzę; W 3 lata zrobiła (od nowości) coś ~180k km kilometrów - silnik pracował dość głośno ale auto ani razu nie zawiodło;

@Cygan:

Szczerze to jakoś za specjalnie o felgi nie dbam jak i o lakier;

Tzn. nie rysuje specjalnie, o krawężniki nie uderzam... Ale dla mnie auto głównie ma jeździć; A jeździ 6-7 dni w tygodniu, w różnych warunkach pogodowych;

Często jest tak że umyję auto raz na miesiąc... Bo mycie częściej nie ma sensu;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez PRZESADNIE nie dbam, ale biala felga ma swoj urok a wywoskowana z tego co widze u siebie, trzyma sie zdecydowanie dluzej w czystosci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@DamianH:

O ile to pocieszy - bez ironii - lubię Vectry B, w domu przewijała się służbowa po-liftowa 2.0 16V w kombi, CDX jak kojarzę; W 3 lata zrobiła (od nowości) coś ~180k km kilometrów - silnik pracował dość głośno ale auto ani razu nie zawiodło;

I już Cię nie lubię :E<sic>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie Jego wina że od tej pojemności się zaczynają silniki samochodowe w VB :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie Jego wina że od tej pojemności się zaczynają silniki w VB :E

Niestety zaczynały się od 1.7TD  :E

Mam 20 lat i chce kombi :E Coś nie tak :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, masz okres? :P Nikt nie wie o co Tobie biega :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niestety zaczynały się od 1.7TD :E

Mnie diesle w VB nie interesują :E Zresztą mówiłem o silnikach samochodowych a nie traktorowych :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, masz okres? :P Nikt nie wie o co Tobie biega :E

W którym miejscu  :hmm: Z pół roku mówię że żałuje że nie mam kombii  :E A dłużej marudzę na silnik  :E

Mnie diesle w VB nie interesują :E Zresztą mówiłem o silnikach samochodowych a nie traktorowych :P

wmawiaj dalej :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sprzedaj i nie będziesz marudził :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To sprzedaj i nie będziesz marudził :P

I za 6k kupię..... civica :E albo 20D, optykę i EEEpc 1215B :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale będziesz miał lampkę ekono jak kupisz odpowiedniego :cool:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak już to poniżej 1.6 bez łutututututu nie bedzie :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale tu też sytuacja - starą felgę uszkodziłem, te trafiłem w okolicy w rozsądnej kwocie (3 świeżo po prostowaniu, komplet świeżo odmalowany);

Wcześniej były felgi Ronal/wzór Vectra B w czerń malowane; Może na wiosnę odmaluje te też w czerń;

Pomaluj na czarno, gdzieś widziałem fotki z poprzednimi felgami i wyglądało to o wiele lepiej ;) Białe felgi, moim skromnym zdaniem, pasują to ciemniejszego nadwozia.

Mam 20 lat i chce kombi :E Coś nie tak :E

Chcesz złożyć fotele z tyłu i wsadzić duży dmuchany materac 8:E ale publicznie o tym nie powiesz...

Ale będziesz miał lampkę ekono jak kupisz odpowiedniego :cool:

Wolałbym VTI, ale niestety nie stać mnie na nie. :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chcesz złożyć fotele z tyłu i wsadzić duży dmuchany materac 8:E ale publicznie o tym nie powiesz...

Tiaa, w środę w lublinie w A klasie gościu udowodnił że się pewne rzeczy na parkingu da zrobić :E Aż samochód obróciłem tyłem. Chociaż panna to z 10 minut mu się naprzykrzała :lol2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słyszałem, że takie manewry to i w Twingo da się zrobić, nie wiem tylko czy przy otwartym dachu czy bagażniku... ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...