Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Kris

Film - co warto obejrzeć?

Rekomendowane odpowiedzi

Jest coś takiego jak symulator bossa narkotykowego, ale tytułu nie pamiętam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedyś grało się w The Crims.

Oj grało. Funu z tego było co nie miara.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zostałem gangsterem (2019). Dobra, polska produkcja, ode mnie 7/10, przyjemnie się oglądało. Dobrze, że nie ma 100 raz tych samych twarzy. Plus dobry soundtrack, jakie było moje zdziwienie słyszeć Analog Guy In Digital World w polskim filmie :E

Kiedyś grało się w The Crims.

Też grałem, dzieciaki w klasie grały to co pozostało robić :E Ciekawa gierka, nagrody za topowe miejsca jak na taką grę i skalę były całkiem niezłe, ale trzeba było siedzieć 24/7, żeby się w sensownie miejsce w topce dostać. Dobrze, że byłem na tyle mądrym dzieckiem, że nie marnowałem na to czasu :D

Edytowane przez Lechu1777

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak zostałem gangsterem (2019). Dobra, polska produkcja, ode mnie 7/10, przyjemnie się oglądało. Dobrze, że nie ma 100 raz tych samych twarzy. Plus dobry soundtrack, jakie było moje zdziwienie słyszeć Analog Guy In Digital World w polskim filmie :E

Wardrune tam słyszałem i Mobiego to mi starczyło, fajny film. :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Weselne Przeznaczenie (Destination Wedding) 2018 - z Keanu Reeves i Winoną Ryder, jest to anty-romantyczny film w stylu lat 90, kino dwóch aktorów, z błyskotliwymi dialogami i czarnym humorem, dwóch cyników leci na wesele, 8/10. :D

Edytowane przez Stjepan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

In the Vast Night

Trochę dziwny film. Bardzo wolno się rozkręca, chociaż ostatnie 30-40 minut jest bardzo dobre.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mój przyjaciel szpieg (My Spy) 2020 - fajne kino akcji i komedia jednocześnie twórcy Nagiej Broni 3 1/33, Dave Bautista zagrał fenomenalnie miłego szpiega. :E 8/10. :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja sobie wczoraj odświeżyłem Tales from the Crypt: Demon Knight 7/10

Świetny film do piwa. Jest golizna, latające głowy, trochę czarnego humoru a sam film jest krótki (bez dłużyzny). Fajnie ogląda się takie film z lat 90.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po czteropaku chyba :E

Ja oglądałem tylko dla Margot Robbie, bardzo ją lubię. ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, wiktoria.boluch napisał:

Oki a jakie macie przewidywania co do filmów 2020?

Moim faworytem jest film Tenet, Nolana

Moim Diuna,  Villeneuve, chociaż na Tenet też zamierzam się wybrać.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 godzin temu, Stjepan napisał:

Moim Diuna,  Villeneuve, chociaż na Tenet też zamierzam się wybrać.

Zapomniałam o filmie Diuna. Książki czytałam bardzo dawno wtedy jak byłam jeszcze piekna i młoda ;p Faktycznie to będzie widowisko

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.06.2020 o 11:01, Crew 900 napisał:

Polecam Ptaki Nocy , fajny spin off :E

faaajne.Wyłączyłem po 20 minutach..co za padaka

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, wiktoria.boluch napisał:

Podobno ma wyjść Constantine 2. Jedyneczka była spoko, Spoko rola Keanu Reeves

Matrix 4 też ma z nim wyjść, Keanu zawsze spoko. ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

The Old Guard 2020 Netflix, oglądałem go dla Charlize Theron, film nie był zły, ani dobry, gdyby nie Charlize nic by nie było, prócz jednej sceny było ok, tak 7/10 mogę dać dzięki właśnie głównej bohaterce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Stjepan napisał:

The Old Guard 2020 Netflix, oglądałem go dla Charlize Theron, film nie był zły, ani dobry, gdyby nie Charlize nic by nie było, prócz jednej sceny było ok, tak 7/10 mogę dać dzięki właśnie głównej bohaterce.

Też widziałam, w sumie do ogladnięcia, ale moim zdaniem czegoś brakowało. Oglądałam w sumie też dlatego, że w roli głównej gra Charlize. Ten film pokazuje jak sławne nazwisko przyciąga ludzi :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, wiktoria.boluch napisał:

Też widziałam, w sumie do ogladnięcia, ale moim zdaniem czegoś brakowało. Oglądałam w sumie też dlatego, że w roli głównej gra Charlize. Ten film pokazuje jak sławne nazwisko przyciąga ludzi :)

Dokładnie, dlatego bez Charlize było by 5,5-6/10. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Stjepan napisał:

Dokładnie, dlatego bez Charlize było by 5,5-6/10. :)

Bez Charlize nie byłoby 5,5 bo nie miał by kto wystawić takiej opinii ze względu na brak zainteresowania :):)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.07.2020 o 14:49, wiktoria.boluch napisał:

Bez Charlize nie byłoby 5,5 bo nie miał by kto wystawić takiej opinii ze względu na brak zainteresowania :):)

Nie gadaj, że Putin to taki mało znany aktor. Grał w Kursku, Czerwonej Jaskółce a to dobre filmy.

The Old Guard oceniam na 6,5/10 bo faktycznie film ma ciekawą tematykę, ale faktycznie czegoś brakuje.

Greyhound 10/10? Oprawa audiowizualna, Tom Hanks, U-booty, Atlantyk (grywało się sporo w SH3 ? ) aż mi zimno było jak oglądałem :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyciąganie 2 / Attraction 2 Invasion - Szczerze zaskoczyli mnie tym, że dwójka powstała. Cześć pierwsza była dobra pod względem wizualnym a dwójka jeszcze lepsza. Tym razem będzie to inwazja obcej cywilizacji jak tytuł sugeruje, ale zabrano się za to w inny ciekawy sposób. Nie ma tu mowy o czymś na wzór typowej amerykańskiej głupoty gdzie chmara komarów tłucze się z drugą chmarą komarów. 8/10

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bankier (The Banker) 2020 - film inspirowany prawdziwymi wydarzeniami z lat 60 które działy  się w LA oraz w Teksasie, o tym jak dwóch czarnoskórych mężczyzn kupiło dwa banki białych w czasach segregacji. Niezłe kreacje Samuela L. Jacksona i Anthony Mackiego. 8/10.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi