Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

NPC czasem przesadzają z reakcjami. Podchodzę sobie na molo do rybaka żeby zobaczyć jak tam poczciwej chłopinie idą połowy a ten po dosłownie 3s wykrzykuje jakieś "shity" i zaczyna mnie gonić. Po kolejnych 5s miałem już nóż wbity w plecy i zgon na miejscu mimo full zdrowia i najlepszej kamizelki. Max 1-2 hity nożem :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Namiastka realizmu :E

btw. Czy wam też Online wyrzucało z gry z powodu stracenia połączenia? W 30 minut 2 razy mnie wyrzuciło do singla, a neta nie mam jakiegoś syfnego.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Namiastka realizmu :E

btw. Czy wam też Online wyrzucało z gry z powodu stracenia połączenia? W 30 minut 2 razy mnie wyrzuciło do singla, a neta nie mam jakiegoś syfnego.

Trochę już pograłem i miałem tylko błąd, że wywalało mnie z lobby. Nawet miałem kiedyś taką sytuacje, że byłem hostem i szukałem przeciwnika do tenisa i w momencie kiedy gość dołączył ja otrzymałem informacje, że zostałem wykopany z sesji :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Odpicowałem sobie Cometa i wziąłem udział w drugim wyścigu, tym razem bez problemów pierwsze miejsce - przy pierwszym powtarzałem chyba z 20 razy ale to było na początku przygody z Gta V, jak widać praktyka czyni mistrza :cool: Mój wynik 3,39 a czołówka światowa 1,34. Tradycyjnie top listy jest odklejony od rzeczywistości. Jeśli to nie oszustwo albo wykorzystanie glitcha to ciekawy czym taki jegomość jechał.

Btw. To moje drugie podejście do "V" po ponad miesiącu przerwy. Przy pierwszym zrobiłem fabułę i parę misji/aktywności pobocznych, ogólnie ze 40h gry. Teraz bawię się niewiele mniej, robiąc te wszystko misje dla dziwaków i realizując przypadkowe spotkania. Tutaj naprawdę sporo się dzieje i nie wiem jak ktoś mógł pisać że to duży świat w którym nie ma co robić. Łapanie przestępców dla Maude, skakanie z różnych wysokości z zakręconym kolesiem, wyścigi, styczność z sektą Epsilon czy szukanie różnych "znajdziek". Jeszcze masa roboty.

Edytowane przez AvengerGT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O LOL, zapomniałem że Maude, Statek Kosmiczny i Zatopiony jest do zrobienia .... a ja tu płacze że nie ma co robić w singlu :Up_to_s:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiecie gdzie znajde Futo w singlu?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Działa wam Online ? Mi coś od wczoraj fochy strzela :\

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Po dłuższje przerwie pojawiło się sporo nowych filmików ;)

#37 Małpie figle

#38 Hang Ten

#39 Ocenianie fuchy

#40 Koniec wojennej ścieżki

#41 Hurtownicy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Splatynował ktoś GTA V? Jeśli tak to dużo czasu zajęły trofea z GTA Online?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda nie platyny i trofea, nie ta stajnia, jestem bardziej zielony :E Ale ja miałem ponad 4dni gry w multi - wiadomo... nie był to "speedrun" więc jak komuś tylko na tym zależy zrobiłby to 10 razy szybciej, ale patrząc na każdy patch, to jest za każdym razem coraz trudniej zdobyć doświadczenie i pieniądze :P Aktualnie może być duży problem z platyną :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Multi zajęło mi jakieś 60 godzin, ostatnie 20 lvli zboostowane, reszta zdobyta normalnie.

Jeśli wszystko chcesz boostować to wszystkie trofea jakieś 30 godzin zejdą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda to prawda, multi jest jednym z najgorszych jakich widzialem w zyciu. Giera wyglada jak darmowe F2P :mad2:

Cale szczescie ja swoja kupie uplynnilem zaraz po skonczeniu fabuly, zamierzam poczekac az wyjdzie na PS4 zapewne z dodatkami (jest wiele innych gier na PS4, ktore wkrotce wychodza, a ze mi zajmuje jedna gra tygodnie z racji czasu to mam w co grac :P, ba jeszcze PS3).

Mam nadzieje ze naucza sie ze Online tryb jak ten zaprezentowany nie bawi ludzi (jeszcze gdyby rozrywka byla rozbudowana, ale to jest uproszczony model bardziej niz w niektorych darmowych grach).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A mi się wyścigi w GTA Online bardzo podobają :) Czasami można trafić na bardzo zwariowane trasy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli lubisz mikro transakcje i jednocześnie masz dostęp do zaginionego złota SS-manów to trofea on-line zajmą chwilkę :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Giera wyglada jak darmowe F2P :mad2:

Właśnie jak to jest z tą grafiką, bo w GTAO pograłem raptem 2 h więc mało zwiedziłem i praktycznie nie miałem jak tego porównać, jak jest w praktyce ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie jest brzydko, ale grafika jest okrojona w stosunku do singla. Gołym okiem widać też, że ruch uliczny jest mniej gęsty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie jak to jest z tą grafiką, bo w GTAO pograłem raptem 2 h więc mało zwiedziłem i praktycznie nie miałem jak tego porównać, jak jest w praktyce ?

Grafika jest moim zdaniem delikatnie słabsza. Gorsze oświetlenie, momentami jakby jakby słabsze tekstury. To, co prawdę razi w oczy to fakt, że ulice są strasznie puste. Ciągle pojawiają się te same auta, na chodnikach przechodniów jak na lekarstwo. Po otrzymaniu od R* 500k gra w zasadzie przestała mieć jakiś większy sens bo od razu stać Cię na mieszkanie i samochód. Co prawda aby móc go w pełni stuningować musisz ukończyć odpowiednią ilość konkretnych wyścigów lub zdobyć odpowiedni poziom. Niestety to wszystko plus fakt, że większość graczy strzela do wszystkiego co się rusza sprawia, że nazywanie tego osobną grą to jakieś lekkie nieporozumienia. W miarę ciekawe są w zasadzie jedynie DM znane z MP3 i przeróżne wyścigi. Może grając jedynie w gronie swoich znajomych gra pokazuje jakieś inne oblicze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ktoś wie co tutaj mam zrobić? Misja poboczna dla Franklina, podjeżdzam do "?" i nic się nie dzieje.

post-136181-138651841261_thumb.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A przypadkiem to nie jest misja Trevora?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A przypadkiem to nie jest misja Trevora?

Byłem tam też Trevorem i nadal nic :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi