Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

domino1315

Dupowoz za 10k

Rekomendowane odpowiedzi

@krzysiak głównie przyspiesza :E

Dokładnie. A jeśli trzeba to przy 140 zbija na 3 żeby swobodnie wyhamować.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym zredukował do 3 przy 140 to coś mogłoby nie wytrzymać pod maską :E

Powiedz mi jak to robisz, bo ja po pół roku mam już zjechany 1mm z tarcz i klocki do połowy :E

Nie wiem co tam siedzi bo tył po zimie będzie leciał do wymiany ponownie a tarcze z przodu wyglądają lepiej niż u kumpla który zakładał jakoś na wiosnę :hmm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym zredukował do 3 przy 140 to coś mogłoby nie wytrzymać pod maską :E

Nie wiem co tam siedzi bo tył po zimie będzie leciał do wymiany ponownie a tarcze z przodu wyglądają lepiej niż u kumpla który zakładał jakoś na wiosnę :hmm:

Grzesiowi polecialo przy zmianie na wyzszy :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do tarcz, to mietek ojca od 60k km (nie wiem ile km wcześniej na nich jeździł) nie miał ruszanych i można rzec że tył już się nadaje do wymiany... na przednich na upartego można by stoczyć lekki rant który powstał i jeszcze mogłyby śmigać :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. A jeśli trzeba to przy 140 zbija na 3 żeby swobodnie wyhamować.

Ja zwalniam redukując biegi w dół :E Taka była by różnica pomiędzy 256mm a 288mm :hmm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Taka była by różnica pomiędzy 256mm a 288mm :hmm:

Powiem szczerze że nie wiem... ale faktem jest że kumpel ma 256 właśnie i też jest zdziwiony że moje tarcze nie były jeszcze zmieniane odkąd mam auto :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo masz miekkie klocki. Zaloz cos twardego to sobie te tarcze w koncu wymienisz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo masz miekkie klocki. Zaloz cos twardego to sobie te tarcze w koncu wymienisz.

Klocki też już mają prawie 3 lata (znaczy przynajmniej tyle) :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze wsadzili Ci ceramike :hmm:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Chińską porcelane :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem właśnie... jak wiosną zmieniałem koła na letnie to klocki były dość grube, zobaczę teraz ile ich zostało jak będę wrzucał zimówki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Krzysiak, a może nie wymieniałeś tarcz bo... masz bębny? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ty faktycznie...że też tego nie zauważyłem :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...