Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

t.luk

Enermax ETD-T60-VD + gratis - Wyprzedaż!

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam zainteresowanych :)

Mam na sprzedaż używany (przez kilka miesięcy) wydajny cooler CPU - Enermax-ETD-T60-VD. Sprzedaję go ponieważ mam teraz zamontowane chłodzenie wodne. Dołączam do niego również drugi wentylator z serii T.B. Vegas Trio. Szczegóły na aukcji Allegro. Naprawdę warto bo o aukcja bez ceny minimalnej :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Popularne aktualnie

• Tematy

• Odpowiedzi

• Polecam wejść w opcjach w kalibrację jasności gdzie jest logo z lilith i napis "przesuwaj pasek aż logo będzie ledwo widoczne". Robi to mega robotę
    • Zależy czego ktoś oczekuje. Nie mówię, że jest muł jak na swoją cenę.  Po prostu jeśli przyjąć, że proce przyspieszają o jakieś 5% na rok, to proc odstający o 40% to dla mnie straszny muł, bo to trochę jakby kupować proca technologicznie o 4-7 lat do tyłu. Zależy do czego ktoś chce. Jak ktoś grał w GTA na konsolach w 20-25fps to sobie zrobi lock na 40fps i powie, że "jest git". A mi jak spadnie poniżej 100fps to już mnie to wkurza, bo gram z v-sync i z migotaniem (dla czystego ruchu) więc dla mnie to muł. Ktoś użyje kompa do pisania tekstu i powie, że Pentium za 150zł jest super i nic nie muli. I jeszcze o ile tańszy od 5600 Założyłem, że na tym forum to raczej entuzjaści, którzy proca tracącego często 40% a nawet czasem zbliżającego się do 50% straty względem lidera (7800X3D) to coś co można nazwać mułem.  Zresztą pisałem tak: tam, gdzie potrzeba wydajności proca w grach. jak komuś starcza 5600, to widocznie nie jest to gra/zastosowanie, gdzie potrzeba wydajności proca w grach. Proste. To tylko moje zdanie zresztą. Można się nie zgodzić i zignorować. Reszta tego co napisałem w poście jednak jest moim zdaniem trafna i przydatna, więc może na tym się skupmy
    • To jest kiepski wskaźnik bo patrząc przekrojowo na odbiór Zenka Martyniuka możemy uznać, że jest lepszym kompozytorem niż Lutosławski. Oczywiście że dokonał, właściwych wyłącznie dla swojego portfela co w zasadzie nie dziwi. Ale dobra, moja opinia jest taka a nie inna, wy bawicie się dobrze to chyba w porządku? i niech tak zostanie.
    • Z Gigabyte to chyba zależy jak trafisz - jest dużo opinii negatywnych ale też sporo pozytywnych. Kwestia szczęścia. Asusa omijaj szerokim łukiem przy AM5. MSI można dać np. https://www.ceneo.pl/145539445 
    • @KrzychuX1  Dobra, i teraz kwestia tego, czym to, co widziałeś, było spowodowane. a) materiał źródłowy/zdjęcie miał widoczne przejścia tonalne? b) obróbka materiału (szklana kula: nałożona bitmapa z kiepskim kanałem przeźroczystości) wprowadziła efekt skokowych przejść tonalnych? c) monitor na którym to widziałeś to było 6bit, 6bit+frc, 8bit,...? d) czy nie było jakichś dziwactw w sterownikach? To, czy taki Philips będzie odpowiednim wyborem, zależy od oczekiwań. Żeby być "klasycznie" profesjonalny, potrzebowałby sprzętowego wyrównywania koloru/jasności po powierzchni, gamutu w okolicach argb/dci-p3, sprzętowej kalibracji. No i trwałości, z czym tania marka może mieć problemy. Ale nie oznacza to oczywiście, że tylko topowa półka się do czegoś nadaje  
  • Aktywni użytkownicy

• Dodaj nową pozycję...