Skocz do zawartości
qjin

Assassin's Creed III

Rekomendowane odpowiedzi

Może w II WŚ znajdzie sie miejsce dla assasyna, jakis zamach na Adolfa? :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie muszą, ale i tak otwierają. Wykreowany przez nich świat daje im szerokie pole do popisu.

Starożytny Egipt też bym chciał najbardziej, ale Ubisoft się o nim wypowiadał niezbyt pochlebnie - twierdząc, że jest to okres zdecydowanie mniej atrakcyjny od wielu innych (m.in. od tych zamieszczonych w ichniej ankiecie miesiące temu).

To niech zrobią remake AC1, tylko większy, lepszy i z rozwiazanami z AC3.

No dobra nie musi być remake ale zeby chociaż na Bliskim Wschodzie było.

Mniej ciekawy okres ? Pfff. Co oni. Nie oglądają Starozytnych Kosmitów czy jaka cholera ? :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam czekam na starożytny Egipt i Persje.

Egipt :thumbup:

Chętnie bym sobie skoczył z piramidy albo zasiekał jakiegoś faraona ;)

Persja też fajnie by było ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wciągneła mnie bardzo, nie mogłem sie od niej oderwac, ale tak jak ktoś tutaj mówil, o ile do połowy była porywająca i wciągająca, to pod koniec zaczęła sie robic kiepska, ze o zakonczeniu juz nie wspomne bo zawiodlo mnie troche. Tak czy inaczej uwazam ze jest to bardzo dobra gra, i juz dawno zadna gra nie wciągneła mnie tak bardzo i nie bawilem sie tak dobrze przy innych produkcjach. Bez dwóch zdan najlepsza częsc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gra wciągneła mnie bardzo, nie mogłem sie od niej oderwac, ale tak jak ktoś tutaj mówil, o ile do połowy była porywająca i wciągająca, to pod koniec zaczęła sie robic kiepska, ze o zakonczeniu juz nie wspomne bo zawiodlo mnie troche. Tak czy inaczej uwazam ze jest to bardzo dobra gra, i juz dawno zadna gra nie wciągneła mnie tak bardzo i nie bawilem sie tak dobrze przy innych produkcjach. Bez dwóch zdan najlepsza częsc.

Fakt, od połowy tak się jakoś drętwo trochę robi. Pierwsze 5-6 sekwencji to grałem chociaż nawet za bardzo na to czasu nie było, teraz mam 9 sekwencję i nie grałem już kilka dni, jakoś tak już nie kręci później ta gra.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze te bitwy morskie są dosyc wciągające. Osobiscie miałem taką cichą nadzieje ze na koniec podczas sterowania Conorem, bedzie taka scena bitewna jak w trailerach bylo, taka jedna wielka konkretna na zakonczenie... Ale tak czy inaczej gra jest bardzo dobra. Poprzednie częsci tez byly dobre ale nudzily sie, ta potrafi trzymac do konca. Chociaz tak jak mówie spodziewalem sie lepszego zakonczenia, a nie tego ktore jest w tej grze...

Edytowane przez Palladino19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bitwy morskie to akurat pikuś jest, myślałem, że to będzie jakieś trudniejsze a tu w sumie wystarczy żagiel na pół albo cały i płynąć cały czas wkoło i czekać na przeładowanie armaty.

A to nie ma w grze tej takiej wielkiej bitwy jak w trailerach było?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jest pare bitew ale nie ma takiej wielkiej pod wodzą Jerzego Waszyngtona, dlatego sie troche zawiodlem bo spodziewalem sie takiej. Jedna z wiekszych i fajniejszych to ta o Bunker Hill.

Edytowane przez Palladino19

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do bitw - sa w zasadzie chyba 2 albo 3 i to takie lipne, zero rozmachu.

Po sredniej jedynce, bardzo dobrej dwojce i dobrych dodatkach - zawiodlem sie. A specjalnie kupilem wersje na PS3 zeby szybciej zagrac. Na szczescie juz sie sprzedala na allegro i jak bede chcial jeszcze raz w to zagrac to sciagne pirata :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie te bitwy bez rozmachu, a przeciez przy mozliwosciach tego silnika mozna bylo zrobic jedną taką wielką jak na trailerach.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście mi się bitwy morskie najbardziej podobały na tle przeciętnej całej reszty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w bostonie mam spadki do 31 klatek wiec nie jest źle a gram na fullhd i jedynie wygładzanie mam na normalnym a reszte max. A ty na jakiej rozdziałce grasz i ile wyciągasz klatek ?

Na fullhd też. Kartę mam wykręconą do 95MHz na rdzeniu. Oczywiście klatek bardzo dużo nie ma ale jest płynnie i nie spaduje poniżej 30.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście mi się bitwy morskie najbardziej podobały na tle przeciętnej całej reszty.

Złe nie są, może i fajne bo to taka nowość w tej serii ale na tyle łatwe, że żeby jakąkolwiek przegrać to trzeba się było ostro postarać.

Kartę mam wykręconą do 95MHz na rdzeniu.

Szacun :wow:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy to normalne, że gra mi tnie w Bostonie na najniższych...? Da się coś z tym zrobić?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co stronę w tym temacie jest powtarzane, że tak.

PS

Zmień zasilacz.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ten patch 1.01 pomaga troche? Bo nie wiem czy opłaca się ściągać..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiadomo bo w sumie był on od razu z grą, nie wiem czy ktoś grał na wersji 1.0 :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafika prawie w ogóle się nie zmieniła, a gra chodzi nie porównywalnie gorzej od poprzednich części. Gdzie tu sens.. Dobra, nic, zagram jakoś na tych 25 FPS'ach, albo poczekam na rozwiązanie, które w tym miesiącu raczej się nie pojawi.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Słuchajcie za tydzień dostanę kod do gry, i chciałbym teraz ją ściągnąć, żeby potem się nie męczyć tylko wpisuje kod i gram. Da się tak?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafika prawie w ogóle się nie zmieniła, a gra chodzi nie porównywalnie gorzej od poprzednich części. Gdzie tu sens.. Dobra, nic, zagram jakoś na tych 25 FPS'ach, albo poczekam na rozwiązanie, które w tym miesiącu raczej się nie pojawi.

Grafika zmieniła się sporo. Proponuję włączyć starsze odsłony i ustawić najlepiej najwyższe detale w obu produkcjach. Radeon HD4850 to karta, która ma już swoje lata i trudno wymagać nie wiadomo jakiej wydajności w najnowszych produkcjach... Zwłaszcza że AC III to zdecydowanie czołówka jeśli chodzi o wygląd gier.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafika jest wyraźnie lepsza od poprzedniej części. Mam pytanie do tych co maja EK ;) Wpisałem kod do tych dodatków ( Lost Mayan Ruins, Ghost Spirit) i kiedy będę mógł je rozpocząć ? Teraz mam 6 sekwencje

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Grafika zmieniła się sporo. Proponuję włączyć starsze odsłony i ustawić najlepiej najwyższe detale w obu produkcjach. Radeon HD4850 to karta, która ma już swoje lata i trudno wymagać nie wiadomo jakiej wydajności w najnowszych produkcjach... Zwłaszcza że AC III to zdecydowanie czołówka jeśli chodzi o wygląd gier.

No wiadomo, że karta to już staruszek ale mimo to powinno dać się w to zagrać przyzwoicie przynajmniej na tych 'normalnych' detalach, bo niskich w tej grze nie ma co jest karygodne. Co więcej zmiana rozdzielczości z 1440x900 na 800x600 nic, absolutnie nic nie daje oprócz pogorszenia grafiki. Zmiana detali z wysokich na normalne też nie wiele daje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nowy Assassin mega ciagnie po procku, wiec bardziej tu problemem jest CPU niz radek.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście nie rozumiem tego zachwytu nad grafiką. Przeskok jest, ale tak naprawdę niewielki. Oprawa wizualna jest raczej powyżej przeciętnej, jednak niczym specjalnie się nie wyróżnia na tle konkurencji. Dziwią więc mnie te plusy w recenzjach przy grafice, czy oceny samych graczy. Dla mnie po prostu stare AC z lepszymi teksturami i modelami postaci((bez fajerwerków).

Edytowane przez STALKERqwe

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie nie dziwia. To jedna z najładniejszych gier ostatnich lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi