Sad_MadMan, o 08 Marzec 2012 - 16:03, napisał(a):
Ja mam taką ideę. Kupmy sobie dwie rakiety dalekiego zasięgu. Jedną wystrzelimy na wschód, drugą na zachód...
Nie zgadzam się Nie zgadzam się Nie zgadzam się... znowu zrobią podział na wiśle i Ci na zachód będą mieli lepiej (tym bardziej dziś, gdy raczej nikt nie walczy o przestrzeń życiową), z rakietami jest ciężko, łatwiej było by zorganizować bojowy oddział kutrów (już by tam ktoś wymyśli czy będą one samobieżne czy podhalańskie czy karpackie) i zaatakować wybrzeże np. norwegi, a potem się poddać.
marcin_kg, o 08 Marzec 2012 - 16:08, napisał(a):
Kolejny temat do obrzucania się błotem przez fanatyków PiS oraz PO. Jakby mało tego było w innych tematach.
O dziwo jak na ok. 3 godziny istnienia tego wątku jest spokojnie i kulturalnie.
Return of Gordon Lameman, o 08 Marzec 2012 - 14:15, napisał(a):
O ile to możliwe, bez wyrzekania się siebie bądź na dobrej stopie ze wszystkimi.
Wypowiadaj swoją prawdę jasno i spokojnie, wysłuchaj innych, nawet tępych i nieświadomych, oni też mają swoja opowieść.
Unikaj głośnych i napastliwych - są udręką ducha.
Jest to wyskrobane na ścianie u mnie w LO, nigdy za bardzo nie zwracałem uwagi na to ale spostrzegłem w sygnaturze, w sumie niegłupie:
Rozwijaj siłę ducha, aby mogła cię osłonić w nagłym nieszczęściu.
Lecz nie dręcz się tworami wyobraźni. Wiele obaw rodzi się ze znużenia i samotności.
Ten post był edytowany przez Master Husky dnia: 08 Marzec 2012 - 16:16