Te 170W to i tak mniej niż 240W intela i to tylko w topie wiec żaden problem jeśli takty maja być tak wysokie. Skoro w Blender ten cpu był do 31% szybszy od 12900k to jakby nie patrzeć zyski są konkretne. Ale nie musi się to przekładać na gry. Szkoda ze tak długo trzeba będzie czekać i amd niezła lukę czasowa zrobiło między wydaniem Zen4.
Witam, posiadam światłowód UPC 600mb i na kablu ethernet w komputerze ma ponad 600mb. Natomiast w telefonie mam maksymalnie 250mb nawet gdy stoje przy modemie. Dodam, że mój telefon nie posiada 5G tylko 4G+, ale w kategorii jest podane że obsługuje właśnie do 600mb. Niewiem w czym leży problem pomocy.
Modem Connect Box (Nie Giga Box)
No to jeśli tylko do przeglądania netu, to chyba jak najbardziej może być (nie pamiętam jak jest np z odtwarzaniem treści video). Przy wersji LiveCD cały system pakuje się do RAM-u. Pamiętaj, ze w ten sposób jednak niczego na kompie nie bedziesz mógł zapisać. Tylko odczyt w sumie.
Marko, chyba nie wiesz co to Adblue. To jest mocznik, silnie korodujący wszelkie metale, zżera czujniki itp, przewody cieniuteńkie jak wkład długopisu. Bardzo często dochodzi do awarii pompki czy czujnika ilości, a są one zintegrowane ze zbiornikiem, czujnik wywali Ci że za mało mocznika a komp unieruchomi Ci auto. To jest upośledzony system i przynosi więcej szkody jak pożytku. Nie wierz ślepo we wszystko co ekologowie Ci wciskają. Ekologia to bardzo dochodowy biznes obecnie i z dbaniem o środowisko nie ma nic wspólnego.
Wejdą spokojnie, nie chodzi o grubość Po prostu miałem już Phanteksa, który był wcześniej na obudowie, ale zmieniłem wszystkie na SW3, i chciałem go wykorzystać na chłodnicę dokupując taki sam. Jak się okazało, nowy różnił się RPM. Ale wszystko gra
Ps. Reszta Phanteksów które były z obudową są 3pin Tego jednego dokupiłem kiedyś żeby był komplet, bo z obudową były tylko 3szt