Aaa właśnie przypomniałeś. Kosiarki nisz kurna mać powinien być obowiązek posiadania robotów i zakaz tych gówien 98dB.
https://allegro.pl/oferta/robot-koszacy-protech-l400i-b40i-kosi-do-10-000m2-12051152467
Kij z dziećmi. Te kosiarki somsiadów to jakaś masakra. Moja odpalę w środku nocy i nikt nie zauważy. W dzień ptaszki słychać a nie robota..
Tu wyżej masz kosiarkę na 100arów a nie jakaś kuwetę dla kota 20ar. Prawie metr szerokości koszenia. I pewnie nie włącza alarmów w samochodach na osiedlu.
Od odkładania na fundusz remontowy nie ma żadnej prowizji, sam fundusz remontowy nie jest obowiązkowy i nie trzeba go mieć.
Nie trzeba też wynajmować firmy do sprzątania czy koszenia, można samemu (zrobiliśmy sobie taką jedną akcję ogrodniczą) ale komu by się chciało bo to są grosze na tyle właścicieli. Jak będziesz sam chciał wynająć ogrodnika pojedynczo do domu to dopiero zabulisz.
Śmiechu warte te wasze wyliczenia A najlepsze te zmuszanie do ciepłowni miejskiej kiedy to kluczowa zaleta I nagle nie musisz co 3 lata myśleć o wymianie pieca na inny typ bo teraz się opłaca lepiej o 0.03zł/kwh więc przez tydzień wyliczasz na forum
Ale widziałem też jakieś kamienice z piecami kaflowymi więc nie jesteś zmuszany!
No właśnie, dla mnie ideałem (lokalizacja) byłby szereg w mieście ale z drugiej strony główny plus ogród to tylko mała zagroda
btw czym kosisz? Ja kupiłem ojcu traktorek na taki duży teren, kilka koni, skrzynia automat, sam lubię pośmigać jak jestem A ojciec najszczęśliwszy człowiek na świecie
Z serialem to racja ma to sens. Szkoda tylko że dopiero w 2023
Premiera serialu „The Last of Us” opóźni się. Jest komentarz władz HBO https://www.rmfclassic.pl/informacje/Obraz,12/Premiera-serialu-The-Last-of-Us-opozni-sie-Jest-komentarz-wladz-HBO,46403.html
Sam chętnie zagram jeszcze raz jak będzie serial dla lepszego klimatu
Ja sie w cala ta "kompjuteryzacje" nie chce bawic, kosiarka ma byc jak WRC! Czyli ma Wyrcec, Rycec i Trzeszczec
Tak na powaznie to myslalem kiedys nad takim robotem ale stwierdzilem, ze nie ma sensu (jak dla mnie). I tak trzeba pozniej za tym isc i trawe zgrabiac.
Niestety ekrany w smartfonach mają coraz większą przekątną. Zobacz czy będzie Ci odpowiadał model realme GT 2 12/256GB Steel Black za 2 499 zł. Ma ekran E4 AMOLED 120 Hz 2400 x 1080 i baterię 5 000 mAh.