Nawet nie wiedziałem że taki set jest . Wszędzie tylko zachwalają tego na cryta i holy dmg., gdzie po 300h+ grania ledwo mam 5/6 podstawowego seta. Te twoje decki wyglądają naprawdę nieżle, te bonusy działają także na bossow i open pvp jak wejdzie?
A jak chcesz pożyczyć robota koszącego od sąsiada?
1 - robot musi jeździć regularnie a nie raz na tydzień-dwa albo miesiąc po dżungli.
2 - robot musi mieć rozwinięte ograniczenie ogrodu, pętlę z drutu podpięta do bazy.
Nie da się go ot tak przenieść i odpalić. Masz pecha bo musisz ruszyć 4 literki. Ogrodek dobrze sobie rozplanuj pod robota. Ostatnio widziałem, że pojawiają się jeszcze takie z kamerami. Warto przemyśleć bo jak robót jest w drodze i zabraknie prądu na drucie to może się zgubić w kwiatkach. Normalnie nie kosi też obrzeży. Trzeba sobie podkaszarke dokupić albo np kostką wyłożyć obwódkę. Ja muszę sobie kostke walnąć po obwodzie bo o ile środek jest na wypasie, to brzegi już kiepsko.
Trawę kosi się o max 1/3 docelowego przyrostu. Czyli jak robót leci 30mm to masz tylko 10mm max aby dać rozrosnąć się tam gdzie nie dojedzie.
Im niżej tym gęstszy dywan można eychodować. 50mm to jest u mnie max nastawa robota. Minimum to 30. Wbrew pozorom te 50mm to jest już wysoka trawka. Ale pomaga też na trzymać więcej wilgoci w glebie, wiec tak lecę
Samo życie
Apropos zywopłotu to ja sie nie znam na tych roznych roslinach, ale tesciu chcial wychodowac taki wysoki zywoplot (taki ponad 2 metry) i dokladnie nie wiem w czym tam problem jest, ze nie rosnie do gory, ale juz od kilku lat to rozkminia Inny znajomy programuje jakies specjalne kontrolery to nawadniania jego ogrodu. To jest temat rzeka.