Spokojnie, za chwilę pojawi się nowe konto, które z cała pewnością zarzuci jakimś "ciekawym" linkiem .
A tak na serio - ja nie polecam szczotek prostujących. Efekt jest krótki i prawie żaden, nawet z falowanymi włosami sobie nie radzi. Miałam i nigdy więcej .
Wczoraj grałem w ETS2 w 4K ze 110 modami i miałem na CPU ok 54 st, na GPU ok. 64st Ale z włączoną synchronizacją pionową bo po co ma być więcej niż 60fPS. Tak więc z tą synchronizacją tak się przedstawiają te temperatury.
Jak pisałem wcześniej. W czasie gry bez synchronizacji CPU ok 58st, GPU ok 69st.
A czemu nie kupiłeś normalnych jak człowiek? Teraz używasz zamiennika oryginalnych, któreś Fuijtsu to też Eneloopy białe.
PS. co do 10 lat to tylko uproszczenie, tak mają w reklamie, że 70% pojemności po 10 latach, realnie jest chyba więcej, oczywiście casuale zmieniające raz na 1,5-2 miesiące wytrzymają dłużej (choć skrajne casuale mogą mieć 4 lata, pogra godzinę i odłoży pada na 4 lata), co wiele aku wykończy (w tym nieużywane pady do Playstation). Mam takie aku Philips o pojemności 50 mAh, od początku szmelc kupiony z braku czegoś lepszego więc odłożone do szafki na lata, mimo to w pilocie jakoś działa.