Miałem kilka razy ten problem w ciągu paru ostatnich miesięcy, ale za każdym razem gdy głośniki pozostawały wyłączone przez jakiś czas wszystko wracało do normy. Nie mam pojęcia co jest tego przyczyną, ale za pierwszym razem również myślałem o zakupie nowych. Niestety w tym budżecie chyba nic lepszego się nie znajdzie.
Takie pomysły z pewnością są rozważane, na zasadzie ostatecznego koła ratunkowego. Nie sądzę jednak aby PiS miał jakiekolwiek szanse to zrealizować, ponieważ jego Elektorat to raczej w większości osoby w wieku popoborowym, a także samotne mamuśki 500+. Tutaj opozycja miałaby wielkie pole do popisu w kwestiach typu obywatelskie nieposłuszeństwo i nie byłoby to trudne do rozegrania.
Generalnie uważam, że dla PiS-u nie ma juz ratunku, uważam niestety także, że w ciągu najbliższego roku państwo zostanie doszczętnie zdemolowane (nie wierzę we wcześniejsze wybory).
Mi tam się podobał, prymitywny predator i słabo uzbrojeni ludzie zgadzam się z krytykami. 8/10. Predators 6/10, a The Predator ten szrot z 2018 3/10. Predator 1987 10/10.