Tak, to 18-22-22 i:
Już trzeci set pracuje na tych 17-20-20, więc ciężko mi uwierzyć w przypadek.
W recenzjach i nawet tutaj na forum ustawiali tak jak napisałem. Więc sorry, może trzeba przysiąść i ogarnąć podstawy OC
I z niczego się nie cieszę, nadal uważam że to całkiem spoko wynik jak na budżetowe kości. Które na pewno nie są marne.
ps. interpunkcja i ortografia.
U mnie dlatego koncepcja jest taka, że zawsze i pod każdym obciążeniem hałas musi być taki sam - nie raz głośniej czy ciszej. Opiera się na wentylatorach obudowy puszczanych na stałej prędkości, która jest istotnie głośniejsza niż kiedykolwiek bywa grafika czy cooler procka. Dzięki temu nie jest tak, że w lato komp nagle robi się głośny albo tygodnie z niewymagającą chłodzenia grą przyzwyczajają do cichszego standardu. Co prawda, jak pisałem, nie zależy mi, żeby było jeszcze ciszej, więc to drugie odpada, ale po prostu ta koncepcja została mi z czasów, gdy sprzęt był głośniejszy i trzeba było szukać kompromisu pomiędzy cichofilskimi oczekiwaniami, a sensownym chłodzeniem. To oczywiście złudzenie, bo każdy cichszy hałas zwiększa hałas całościowy, ale jak widać tak skuteczne, że sam mu ulegam mimo świadomości, że jest nieprawdą