Teraz dopiero zacząłem o tym czytać. Np taki temat: 7950X3D and game breaking 1% lows (3 FPS) : playrust (reddit.com). Ciekawe bo rzeczywiście ciężko znależć recenzję wskazującą na taki minus tych procków, ale wszyscy wiemy jak jest z tymi recenzentami
Kupiłem już testbencha, kupie całą platformę, potestuję i najwyżej jakiś sklep ucierpi i dostanie zwrot kompletu Po tym co wyczyniają sklepy w Polsce przez ostatnie lata absolutnie przestały mnie dręczyć wyrzuty sumienia przy zwrotach produktów. W x-kom czy media expert muszę sięgać głęboko pamięcią, żeby sobie przypomnieć kiedy dostałem NIEUŻYWANY produkt. To co powinno lecieć na outlet z automatu leci do następnej osoby, także mam to już w dupie.
Tabelki księgowych z exela im wypluwają kalkulacje
Nie ma co patrzeć z perspektywy jednostki. To jest moloch oni mają dziesiątki tysięcy ludzi z reklamacjami, jakby mieli każdemu wysyłać nowy towar zamiast odsyłać na naprawę do producenta to są grube miliony straty.
Negatywny komentarz za długi czas reklamacji dostaną od nielicznych i w ogólnym rankingu i tak dalej będą w topce sklepów.
Niestety tak to wygląda i nie tylko w przypadku xkoma.
Sprzedam za tyle ile będzie warte w obecnym okresie bez czekania niewiadomo ile, dlatego tak może sprzedam za 1200, a może i 1000. W przypadku sprzedaży liczy się dla mnie czas, a czas skraca niższa cena. Ale póki co na 7800XD nie jestem jakoś specjalnie zajarany wiec póki co czekam na testy i będę wgl rozważał czy zmienię czy przesiedze do Zen5.
@EvilKillarunaZresztą to ich pismo jest jakieś upośledzone pierw mamy 5 linijek o tym iż serwis sprzedawcy nie stwierdził usterki technicznej i dlatego była odmowa. By zaraz stwierdzić, że serwis producenta usterkę potwierdził i reklamacja jest zasadna 😂😂 Czy oni sami się przyznają, że są niekompetentni? Dalsza część pisma to biadolenie o tym iż wymiana płyty na nową wiązała by się z takimi kosztami, że firma poszła by z torbami dlatego odmawiają spełnienia moich roszczeń. Bo mają takie prawo i za pierwszą reklamacją mogą sprzęt naprawić.
Pismo jest napisane w takim tonie jakby ich zabolało moje odwołanie ale może to tylko moje osobiste odczucie.