No właśnie złożyć bym złożył ale nigdy nie miałem głowy do układani kabli, przez co chyba po prostu dopłacę morele za złożenia tego chociaż zastanawia mnie ile im to średnio zajmuje, żeby sie to nie wydłużyło do 2 tygodni czy coś, bo tutaj komputer upadł niczym Jezusek pod krzyżem (xD) i tak jakby grafika potrafi sie "zatrzymać" bo komputer odpowiada ale obraz sie zacina na 2-3 sekundy
Też mi sie wydawało że 750zł za karte z 2019 roku to całkiem sporo i niby znalazłem Karta graficzna MSI GEFORCE GTX 1660 VENTUS XS 6GB za 580zł ale pytanie co będzie lepsze lekko wysłużona karta czy nowa sztuka + ten 1660 jest na ddr5, a ta 1650 na ddr6 nie wiem jak bardzo to sie różni przez to pytam was co może być lepszą opcją
Witam wszystkich i przechodzę do sedna.
Znajoma postanowiła złożyć sobie nową skrzynkę do grania w gierki. Nie zna się na tym zbyt dobrze, ja też na dobrą sprawę nie jestem jakoś mega obeznany w nowościach jeśli chodzi o podzespoły, więc tutaj kieruję swoją prośbę właśnie do Was. Czy mógłby ktoś polecić fajny zestaw do tych 5000 zł? Ewentualna dopłata paru stów do lepszych gratów nie powinna być problemem. Sugerowała się głównie gotowcami dostępnymi w internecie. Fajnie byłoby to spiąć w jednym koszyku w sklepie takim jak Komputronik, X-Kom czy Morele. To jej obecna buda:
NVIDIA GeForce GTX 970
Intel Core i7 3770
Dell 0GY8Y8 A02
Corsair VS550
SSDPR-CX300-240
WDC WD5000AAKX-60U6AA0
Gra w rozdzielczości 1920x1080, ale kiedyś pewnie zmieni monitor. Obudowa niekoniecznie musi być zawarta w zestawie.
Na bazie czego to twierdzisz? Kupiłem 4090 za wielokrotność konsoli, a mimo wszystko nie mam najmniejszego zamiaru spoglądać w kierunku konsol. I... ? Teoria bierze w łeb.
Firmy mają niepisaną zasadę że gamedev płaci najgorzej i oferuje najgorsze warunki.
Dobrze się płaci za pisanie gówno-stronek więc ludzie uczą się robić gówno-stronki.
Jeszcze kawał czasu do premiery, a kluczyki w preorderach już po 34euro. Coś czuję, że będzie hicior
https://www.cdkeys.com/pc/assassin-s-creed-mirage-pc-eu