Proszę o konkretne cytaty, a nie rzucanie mnie pod pociąg(z nagminnym używaniem synonimów słowa "głupi", to jest poważne i niedopuszczalne przestępstwo/wykroczenie, wiem)... Określenie dzban nie jest wulgaryzmem, ani wyzwiskiem. Jest określeniem stanu intelektualnego danej osoby. W naszym pięknym kraju można Prezydenta tak legalnie nazywać, ale nieważne. Jeżeli moderatorzy(dość spora grupa, jeśli mówimy o zakładce) nie reagują, to pozwolisz, że ktoś inny to zrobi(słownie). Tak samo na ulicy zwróciłbym komuś uwagę...
Kiedyś nie było takich problemów i można było MERYTORYCZNIE podyskutować, ale dzisiaj to wszechobecna radykalizacja. Usuwanie tematów to najgorszy pomysł z możliwych i oby tak się nie stało, ale pewnie właściciel tego forum nie może sobie pozwolić na takie rzeczy. Przecież szuriactwo rozwaliło temat o pandemii nie tak dawno temu.
Może kwestia danej sztuki.
Sprawdziłem blok - dobrze siedział, zmieniłem pastę i dalej to samo, może pasta musi się mocniej wygrzać i sama pompka pochodzić trochę dłużej.
Obroty zjechałem do 65% i jest cisza. Na 50% temperatury te same, ale mi jest lepiej jak mocniej rozdmuchuje ciepłe powietrze
GPU mam dość chłodne trzyma 60st pod pełnym obciążeniem. Temperatura sekcji też ok. 60 (na Fortis było tak samo)
W niedzielę zobaczę jak będzie z offsetem na pbo zamiast kombo
Widzial czy nie , gniot czy nie - co za roznica ? Zamiast o aferze wizowej to wszyscy teraz o jakims filmie gadaja . I tak jest co chwila , gdzie opozycja lub ludzie z jej otoczenia cos odwala i jest temat zastepczy dla tych wszystkich afer . Jak np reportaz tvn o obroncy pedofili z wadowic itd itp . I to zaraz przed wyborami . To nie pomaga opozycji , wrecz przeciwnie . Ale chyba niektorzy chca 3 kadencje pisu
Nawet jakby mcr było włączone na def u ciebie w mobo, to i tak po wbiciu danego nastawu miałbyś trening ramu. Imo za biosy odpowiadają dane marki, także raczej pretensje miej do msi, ale akurat nie widzę nic tutaj bardzo skrajnego w twoim przypadku. Ot - aktualizacja biosu i trening ramu.
@forfun sam udowodnij ze jest inaczej.
A jezeli juz Polska panstwem prawa to nie jest conajmniej od 2020 roku bo skoro panstwo wlasnym obywatelom ogranicza prawa konstytucyjne jakimis przepisami pisanymi pisamymi na kolanie, ktore sa niezgodne z ustawami obowiązującymi w tym panstwie i Konstytucją to dlaczego ma szanowac prawach obcych nielegalnych imigrantow?
Ale pewniw to umknelo twojej uwadze - co tam Polak imigrant to biedak ciemiezony przez panstwo