Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

1 minutę temu, Spl97 napisał:

Akurat mistrzami w tematach zastępczych są PiS-iory,a nie jakieś lewaki,choć tym lewakom się udało taki temat zastępczy wywołać :E.

Lewaki zrobiły to nieumyślnie i na własną szkodę :E

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, ghostdog napisał:

Niezłe jaja z Marciniakiem, normlane polskie piekiełko. Typ wpadł na imprezę, wygłosił gadkę motywującą a następnie udał się na imprezę Ekstraklasy a teraz jest rasistą, homofobem, a najgorsze jeszcze przed nim bo  bronią go w TVP i zaraz pewnie wcisną mu legitymację partyjną PiS. Nawet minister zero uruchomił się w tej sprawie. Choć on lubi takie medialne wrzutki, jak zabójstwo dziecka lub pijany kierowca kasujący całą rodzinę. Wiadomo, że ta biznesowa impreza to coś podobnego do Campusu Polska Czaskowskiego. Niby takie pitu, pitu a chodzi o politykę. Tylko, że Marciniak nie musi każdej imprezy sprawdzać na którą się wybiera. Gdzieś tam czytałem, że jakiś typ (aktor czy tam inny celebryta) musiał przepraszać bo był na imprezie, na której był jakiś inny typ, co był oskarżony o molestowanie. Żyjemy w takich czasach, że zaraz będziemy przepraszać za to jakie książki czytamy, kogo słuchamy albo jakie filmy oglądamy. Zaraz będę przepraszał grube baby, że śmiałem się oglądając perypetie  genialnego sportowca i sprzedawcy butów (Al "Śwnia" Bundy). 

Jestem ogromnym fanem Bundych. Zawsze mnie zastanawiało czemu serial wszechczasów nie jest dostępny nigdzie na VOD. W obecnych czasach żarty Ala zakończyły by karierę Eda O’Neilla.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lextusk kolejna ustawa i komisjia która nic nie wniesie konkretnego do życia obywatela. 

Unia Europejska steruje Polską jak lalkaż laką.

Cyrk na kółkach trwa w najlepsze.😁

1 godzinę temu, Keken napisał:

b1e90b23f454362de26cccf843f95ba6656cc10a

Ta a mówcie że ja jestem na haju.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cyrk na kółkach w Polsce to powodują PiS-iory i Kaczka,a nie UE ;).

• Like 1
  • Confused 2
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja czytam. Ta ta organizacja Nigdy Więcej, co doniosła na Marciniaka swego czasu odznaczyła Simona Mola. To jest bomba. Młodsi mogą nie pamiętać, ale to afrykańskie ścierwo świadomie zarażało kobiety wirusem HIV. Typ wymyślił bajki, że u siebie w gównokraju był poetą.

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Też czytałem...w sumie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Klakier1984 napisał:

Też czytałem...w sumie nie wiadomo czy się śmiać czy płakać?

Dobry komentarz przeczytałem. „To potwierdza, że żyjemy w symulacji, bo to co się wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie”

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, JDX napisał:

Jestem ogromnym fanem Bundych. Zawsze mnie zastanawiało czemu serial wszechczasów nie jest dostępny nigdzie na VOD. W obecnych czasach żarty Ala zakończyły by karierę Eda O’Neilla.

Tak sprawdzasz wszystkie informacje?

https://www.canalplus.com/pl/seriale/swiat-wedlug-bundych/h/13554312_70028

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale napisałeś wyraźnie:

Godzinę temu, JDX napisał:

serial wszechczasów nie jest dostępny nigdzie na VOD.

Zatem jest, a to że nagle nie odpowiada ci że tylko 3 sezony, to już słaba wymówka. 

Ponadto:

34 minuty temu, JDX napisał:

O ja czytam. Ta ta organizacja Nigdy Więcej, co doniosła na Marciniaka swego czasu odznaczyła Simona Mola. To jest bomba. Młodsi mogą nie pamiętać, ale to afrykańskie ścierwo świadomie zarażało kobiety wirusem HIV. Typ wymyślił bajki, że u siebie w gównokraju był poetą.

Tak, racja, tylko już tu było pisane, że istotna jest kolejność wydarzeń. Nagrodę dostał w 2003 roku, a sprawa o której piszesz wyszła w 2007 roku, zatem pretensje można mieć jedynie, że nagroda nie została mu odebrana w momencie gdy wyszło wszystko na jaw, a kolejny raz pojawia się wpis, który sugeruje jakby organizacja wiedziała o tym co robił i mimo to przyznała mu nagrodę. 

Żeby sobie zaraz ktoś nie wmówił, że go bronię, nie, w żadnym wypadku. Uważma że za to co zrobił należała się kara, której nie dożył. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
47 minut temu, Spl97 napisał:

Cyrk na kółkach w Polsce to powodują PiS-iory i Kaczka,a nie UE ;).

Tak jak myślałem, musi być niezła sraczka u pisiorów. W temacie od kilku dni zaczynają się pojawiać nowe konta które tutaj wcześniej nie dyskutowały.

Dziwnym przypadkiem popierają albo bronią PIS.

2pQT00v.png

• Confused 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lej na nich,oni tylko w taki sposób próbują zaakcentować swoją obecność :E.

Ponadto głos rozsądku z wczoraj. Przy okazji także się dostało Oskarkowi z charakterystyczną buźką :D.

• Like 1
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Konforosja to ma poglądy takie jak putler: marzą żeby zdelegalizować gejów, rozwalić UE. Może się to wielu nie spodobać i to z obu stron, ale uważam konforosję za większe zagrożenie dla Polski niż nawet PiS. Wystarczy posłuchać Brauna. W PiS to przynajmniej większość to idzie dla kasy, a z takim się szybciej dogadasz :)  niż z fanatykiem. A fanatycy są w konforosji sterowani (o czym sami nie wiedzą) prawdopodobnie przez wywiad ruski. Opuszczenie przez Polskę UE lub nawet groźba tego to mamy 100 gorzej niż UK, a oni nie mają teraz łatwo po brexicie.

Po za tym gnębienie ludzi LGBT co w małym miasteczku nie mogą się trzymać za ręce bo podpity 20 latek  z zasadniczym wykształceniem i góra kompleksów to nie będzie jak Pan Braun czy Bossak czy abp Jędreszewski "dyskutował" z taką osobą tylko ją tak pobije, że znajdzie się taki poszkodowany/a w szpitalu, ale on będzie i tak zadowolony, że spełnił "patriotyczny" obowiązek bo tak mówili Braun i Bossak. Dokładnie tak samo było w czasach niewolnictwa, a potem rasizmu w USA. Takie Brauny i inne persony intelektualne głosiły takie poglądy nikomu nic nie robiąc fizycznie, ale zakompleksiona biała biedota z południa wieszała Afroamerykanów.

To wstyd, że w XXIw w cywilizowanym kraju para LGBT nie może spokojnie się całować czy trzymać za ręce bo grozi im przestępstwo ! Więc - TAK - każde - nawet najmniejsze przejawy takich poglądów trzeba tępić. W przypadku Pana Marciniaka nie wiem czy wiedział czy nie gdzie się pcha, ale niestety świat kibiców sportowych tzn piłki nożnej (może nie tennisa) jest mega homofobiczny i rasistowski i dlatego różne akcje UEFA, FIFA i sportowców żeby z tym walczyć bo sport ma łączyć, a nie dzielić ! I stąd taka reakcja UEFA. Marciniak przeprosił i jest ok, a fora sportowe i okołosportowe w Polsce kipią od 12 godzin nienawiścią do UE, UEFA i tzw. "lewaków".

Edytowane przez hubio
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, hubio napisał:

Konforosja to ma poglądy takie jak putler: marzą żeby zdelegalizować gejów, rozwalić UE. Może się to wielu nie spodobać i to z obu stron, ale uważam konforosję za większe zagrożenie dla Polski niż nawet PiS. Wystarczy posłuchać Brauna. W PiS to przynajmniej większość to idzie dla kasy, a z takim się szybciej dogadasz :)  niż z fanatykiem. A fanatycy są w konforosji sterowani (o czym sami nie wiedzą) prawdopodobnie przez wywiad ruski. Opuszczenie przez Polskę UE lub nawet groźba tego to mamy 100 gorzej niż UK, a oni nie mają teraz łatwo po brexicie.

Po za tym gnębienie ludzi LGBT co w małym miasteczku nie mogą się trzymać za ręce bo podpity 20 latek  z zasadniczym wykształceniem i góra kompleksów to nie będzie jak Pan Braun czy Bossak czy abp Jędreszewski "dyskutował" z taką osobą tylko ją tak pobije, że znajdzie się taki poszkodowany/a w szpitalu, ale on będzie i tak zadowolony, że spełnił "patriotyczny" obowiązek bo tak mówili Braun i Bossak. Dokładnie tak samo było w czasach niewolnictwa, a potem rasizmu w USA. Takie Brauny i inne persony intelektualne głosiły takie poglądy nikomu nic nie robiąc fizycznie, ale zakompleksiona biała biedota z południa wieszała Afroamerykanów.

To wstyd, że w XXIw w cywilizowanym kraju para LGBT nie może spokojnie się całować czy trzymać za ręce bo grozi im przestępstwo ! Więc - TAK - każde - nawet najmniejsze przejawy takich poglądów trzeba tępić. W przypadku Pana Marciniaka nie wiem czy wiedział czy nie gdzie się pcha, ale niestety świat kibiców sportowych tzn piłki nożnej (może nie tennisa) jest mega homofobiczny i rasistowski i dlatego różne akcje UEFA, FIFA i sportowców żeby z tym walczyć bo sport ma łączyć, a nie dzielić ! I stąd taka reakcja UEFA. Marciniak przeprosił i jest ok, a fora sportowe i okołosportowe w Polsce kipią od 12 godzin nienawiścią do UE, UEFA i tzw. "lewaków".

Nie żebym bronił konfederacji, ale znowu „o biedni imigranci, o biedne lgbt”.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-06-02/londyn-migranci-nie-chca-spac-w-hotelu-noclegi-maja-za-darmo-czujemy-sie-jak-w-wiezieniu/

W dupach się poprzewracało.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Boją się przebudzenia narodu jak piekła.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, JDX napisał:

Nawet gdzieś mi się rzuciło w oczy, że obsada "przepraszała" za serial. Jak śmieszne ludki rzucają się do Friends to Married with Children był dla nich sporym szokiem. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, ghostdog napisał:

Nawet gdzieś mi się rzuciło w oczy, że obsada "przepraszała" za serial. Jak śmieszne ludki rzucają się do Friends to Married with Children był dla nich sporym szokiem. 

Serial wystartował wraz z powstaniem FOXa w Stanach. Od początku jechał na kontrowersji, ale dopiero stał się popularny przez jedną babę z bólem tyłka. Sam Ed O’Neill bardzo żałował, że serial się zakończył. O dziwo lata później zagrał rolę w raczej liberalnym serialu Współczesna rodzina.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
2 godziny temu, JDX napisał:

I naprawdę myślisz, że odznaczyła go PO wyjściu afery, a nie PRZED? Dość mnie dziwi, że ktoś tak może pomyśleć.

Hitlera przecież też nie odznaczali w trakcie wojny tylko długo przed :szczerbaty:

Edytowane przez Kamiyan
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jak wrzucałem wyżej cała afera to robienie gównoburzy żeby przykryć inne tematy.
Przeczytałem na spokojnie o co chodzi z tym piłkarzyną.
Gość brał udział i firmował swoją osobą spotkanie Memcena. Kim jest Memcen i jego partia nie trzeba tłumaczyć.
UEFA sprawdziła izgłoszenie i tyle.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Kekenswoją drogą to dalej jest śmieszne przy wszystkich kontaktach i miłości infantino do putina. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, JDX napisał:

Nie żebym bronił konfederacji, ale znowu „o biedni imigranci, o biedne lgbt”.

https://www.polsatnews.pl/wiadomosc/2023-06-02/londyn-migranci-nie-chca-spac-w-hotelu-noclegi-maja-za-darmo-czujemy-sie-jak-w-wiezieniu/

W dupach się poprzewracało.

Elegancko (no, zupełnie nie) przeszedłeś z lgbt na migrantów. Omijając już fakt, że źródła to np. Daily Mail, czy Daily Telegraph, to skupiając się na wypowiedziach widzimy, że jeden z protestujących twierdzi:

Cytat

Dwa metry kwadratowe to za mało, by przenocować cztery osoby.

Można dołożyć do tego fakty, że brytyjskie MSZ systemowo próbuje obrzydzić migrację do UK starając się np. obniżać standardy "pobytu" (jak zresztą widać), oraz to, że na decyzję aplikacyjną czeka się miesiącami.
Ocena sprawy nie jest aż tak jednoznaczna.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, zdunzdun napisał:

swoją drogą to dalej jest śmieszne przy wszystkich kontaktach i miłości infantino do putina. 

A co ma teraz UEFA do infantino?, przecież z tego co wiem to pracuje dla FIFA.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Teraz tak,że pracuje dla FIFA,ale wcześniej latami Łysy był w UEFA jako sekretarz generalny (druga najważniejsza osoba w UEFA zaraz po Prezydencie UEFA) ;).

Edytowane przez Spl97
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

UEFA  i FIFA to jedno i to samo bagno. Liczy się tylko kasa. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi