73 stopnie max na CPU to nie wygląda aż tak źle, może problem leży gdzie indziej? Chyba, że to VRM (sekcja zasilania) po dłuższym graniu się przegrzewa bo tam widzę 87 stopni na TMPIN4 (to może być sekcja).
Inna sprawa, że ta obudowa ma kiepskie chłodzenie szczególnie jeśli chodzi o CPU no i też tym samym VRM-u, bo na GPU jeszcze coś tam dmucha z tego wentyla z przodu. W lepszej budzie miałbyś pewnie trochę chłodniej.
Pomyślałbym nad zmianą budy + dokupieniu radiatorów na VRM, pastę też przy okazji można zmienić jak dawno nie wymieniana i powinno być ok.
Coś z poziomem trudności się ostro pozmieniało, moją wymaksowaną postacią jeżdżąc sobie po mieście trafiłem na jakiegoś przypadkowego typa na zadupiu, zrobił się dym ja na niego ze snajperką, karabinem, w końcu z kataną i nic, koleś po prostu włączył jakieś fazowanie/uniki/zwał jak zwał i za cholerę nie szło go trafić, przemieszczał się z lewej do prawej jak Neo w Matrixie i nie szło go trafić a próbowałem wszystkiego. Skończyło się tym że amunicja mi się skończyła, zostałem z samą kataną a typa nawet 1 raz (!) nie trafiłem, w końcu musiałem zwiewać bo koleś trafiał mnie dosłownie z każdego kąta i z każdej odległości...
Pokaż mi felietony posłów innych ugrupowań, których nie próbują zapomnieć
Cóż, myślisz że to pierniczenie, bo nie wiesz co tam jest i zapewne porównujesz do pierniczenia innych polityków, gdzie to zupełnie co innego.
Ale zgodzę się, że dwa pierwsze filmy to pochodne "pierniczenia", ale właśnie w nich porusza sprawę, że gadanie rzeczowo o poważnych, realnych tematach i problemach nie porywa tłumu.