Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, lokiju napisał:

Ciekawe co teraz zrobi PiS po tym jak wyłączono TVP info.

Będą się produkować na niszowych bez dużych zasięgu stacjach, republika i inne. To w zasadzie nic im nie da bo nie trafią z przekazem do 90% wyborców. 

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Są już filmiki z wejścia do siedziby TVP wszyscy zostali odwołani włącznie z prezesem. Już jest pozamiatane.

Edytowane przez lokiju
  • Like 2
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, voltq napisał:

Widać że nie czytasz nawet moich postów  przecież w jednym z nich pochwaliłem Ewę Kopacz jak była ministrem zdrowia

Pochwaliłem również przedstawiciela prawa i sprawiedliwości za przeprowadzenie obniżki procentowej pitu , lepsza była by likwidacja 

Zachowujecie się już jak zwierzęta czyste emocje i instynkt ,  brak logiki , używania rozumu , czysta walka plemienna i szufladkowanie ludzi na lepszych i gorszych bo ten głosował na tego a ten na tego trzeba wszystkich nie naszych potępić i szukać jak największych podziałów ,  zamiast szukać porozumienia i punktów wspólnych 

Walka klasowa zaostrza się i nie wytłumaczysz :D. Widać po wpisach że takie igrzyska dla ludu wystarczą żeby było im dobrze. Potem, za 4 lata, na takie same metody (jak ostatnio Bodnar czy uchwały sejmu) będą krzyczeć że zamach stanu :D tak jak teraz drą się pisowcy. Zachowanie, metody i ogólne dno - wszystko łączy popisowców.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, voltq napisał:

Dziękuję że ujawniłeś swoje prawdziwe oblicze pisząc o tym że jak ktoś się z tobą nie zgadza to trzeba go usunąć i dodać do ignore , piękny przykład na potwierdzenie mojej tezy jak zwolennicy PiSu i Platformy obywatelskiej postrzegają demokrację 

A komitet obrony demokracji ?

Za 4-8 lat powrócą 

Tak jest postrzegana demokracja przez tego typu "postępowych inaczej" krzykaczy. Jeśli ktoś skrytykuje jaśnie Pana Tuska i jego bandę to jest PiSowskim oszołomem. W moim przypadku jestem "głupolem", Konfederata co nic nie rozumie, nie pojmuje tej "jedynie słusznej" błazenady.  

Jak ulał pasuje do tego... "Taka dola, los człowieka, przyjdzie burek i obszczeka". Dodać do ignorów bo nie wpisuje się człowiek w "ideologię" @MaxaM. Tak jest najprościej. 

• Like 2
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kamiński i Wąsik właśnie płaczą w telewizji, że oni wyroku nie uznają i nie zamierzają się do niego dostosować 😂 Mam nadzieję, że zaraz ich za fraki wyniosą i do pudła.

Ps: Stonoga pewnie już szampana otwiera bo Wąsik skazany.

Edytowane przez lokiju
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
12 minut temu, voltq napisał:

Pochwaliłem również przedstawiciela prawa i sprawiedliwości za przeprowadzenie obniżki procentowej pitu , lepsza była by likwidacja

Fajnie, tylko w praktyce PIT został podniesiony przez likwidację odliczenia składki zdrowotnej.

• Upvote 7

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, lokiju napisał:

Stonoga pewnie już szampana otwiera bo Wąsik skazany.

Dla Stonogi Wąsik to tylko przystawka, danie główne będzie, jak dobiorą się do Ziobry i jego wsadzą do więzienia. Wtedy będzie mógł prawdziwego szampana otworzyć.

• Like 5

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sygnał TVP Info wyłączony. Ojjj jak mi przykro 🤣

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak słyszę co mówią pracownicy tvp to jeszcze bardzije utwierdzam się w przekonaniu, że tam wszyscy powinni zostać wywaleni z dyscyplinarkami. Zostawić tylko krzesła.

• Upvote 9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale musi się palić w burdelu(w siedzibie PiSu) bo Wąsik i Kamiński skazani i dodatkowo już po TVpis.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chcą wyjść z budynku? Wystarczy żeby ktoś (Braun? :-) ) zadzwonił, że jest podłożona bomba w budynku i ewakuacja w kilka minut. I po problemie.

• Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, lokiju napisał:

Ciekawe co teraz zrobi PiS po tym jak wyłączono TVP info.

Zaloza TVPiS.

Niech i bedzie konkurencja dla TVNPO.

Im wiecej konkurencji tym lepiej. 

Jeszcze TVKonfa i git.

• Like 1
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

POwcy na rympał rozporządzeniami i uchwałami "załatwiaja sprawy" ku uciesze gawiedzi z tvn/onet etc. Super pomysł. Precedens zrobią a za 4 lata ktoś ich tak będzie wywalał. Tak samo jak to PO zaczeło przed utratą władzy od nielegalnego powołania zapasowych sędziów TK (2 z 5) a PISowcy zaczeli grać w ich grę w sposób oczywiście jeszcze bardziej idiotyczny.

PISowcy za to pod swoich NPC robią legende zamachu stanu XD i będą tym grzać teraz denny przekaz.

I dalej jedziemy z divide et impera na narodzie. Tymczasem przyspieszają zmiany w UE, na wschodzie wojna, na bliskim wschodzie wojna, pacyfik to beczka prochu, sporo problemów równiez wewnątrz. Ale ludziom wystarczą żenujące igrzyska w wykonaniu całej klasy politycznej. 

images?q=tbn:ANd9GcTa9WrROoVhkkAhmnnFuLi

To w zasadzie cały mój komentarz do tego co sie odwalało i odwalać będzie bo na żadną zmianę nie ma co liczyć. 

A teraz można mnie wyzywać od idiotów, debili, podludzi itd. :) nieważne.

• Haha 2
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja się powołam na słowa Marka Jakubiaka.

Zmienił się właściciel ma prawo robić zmiany w spółce. O co ten cały raban 😂

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
21 minut temu, lokiju napisał:

Już płaczą 😅

Zalosna ich ta obrona TVP, po ich buraczano-chlopskich metodach widac ze pis sie nauczyl ze kazdego mozna przegadac. Dlatego ja mimo ze nie lubie PO/KOD (nienawidze lewicy) to sie bardzo ciesze ze mafia pisowska siegajaca daleko poza struktury oficjalne bedzie rozmontowana. 

Nie sadze oczywiscie ze PO/KOD/Lewica zasluguje na rzadzenie, bo to dalej to samo kodziarstwo co 20 lat, banda oszolomow ktore nie nadaja sie do prowadzenia sredniej wielkosci firmy, ale przy PIS to sa tytani przedsiebiorczosci i biznesu. Miejmy nadzieje ze formowanie NOWYCH partii nastapi szybciej anilze pozniej, bo jesli nie to znowu pis wygra... A Polacy tylko beda za to placic kolejne 8 lat... 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, lokiju napisał:

Ja się powołam na słowa Marka Jakubiaka.

Zmienił się właściciel ma prawo robić zmiany w spółce. O co ten cały raban 😂

Teraz pewnie Marek Jakubiak śpiewa inaczej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, voltq napisał:

Ty za to pokazujesz, jak postrzegasz fakty -  wybiorczo. :)

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, mafzord napisał:

POwcy na rympał rozporządzeniami i uchwałami "załatwiaja sprawy" ku uciesze gawiedzi z tvn/onet etc. Super pomysł. Precedens zrobią a za 4 lata ktoś ich tak będzie wywalał. Tak samo jak to PO zaczeło przed utratą władzy od nielegalnego powołania zapasowych sędziów TK (2 z 5) a PISowcy zaczeli grać w ich grę w sposób oczywiście jeszcze bardziej idiotyczny.

PISowcy za to pod swoich NPC robią legende zamachu stanu XD i będą tym grzać teraz denny przekaz.

I dalej jedziemy z divide et impera na narodzie. Tymczasem przyspieszają zmiany w UE, na wschodzie wojna, na bliskim wschodzie wojna, pacyfik to beczka prochu, sporo problemów równiez wewnątrz. Ale ludziom wystarczą żenujące igrzyska w wykonaniu całej klasy politycznej. 

w zasadzie cały mój komentarz do tego co sie odwalało i odwalać będzie bo na żadną zmianę nie ma co liczyć. 

Miejmy nadzieje ze Polska i Polacy doczekaja sie prawdziwie patriotycznych wladz, ktore przede wszystkim beda dzialac dla obywateli i faktycznie rozlicza kazdego polityka za ew. popelnienie zdrady lub dzialanie na szkode. 

Rozliczyc w koncu trzeba post-komunistyczne wladze. Wszystkich od '91 do '27. Pelny audyt. Kazda decyzja. Kazde udokumentowane dzialanie. Sprawdzone pod katem dzialania zgodnie z konstytucja, dla dobra Panstwa i obywateli. 

Mozemy zastosowac dokladnie te same przepisy dot. zarzadzania przedsiebiorstwami (mimo ze uwazam ze powinny byc ostrzejsze)... Mysle ze spory % mialby powazne problemy.

Bez wyczyszczenia wszystkich politykow dzialajacych w ciagu ostatnich prawie 40 lat, nie bedziemy miec realnego i prawdziwie nowego rzadu. Zbyt duzo ludzi powiazanych miedzy soba... W ten czy inny sposob. Legalnie, lub nielegalnie. Poprzez realna chec wspolpracy lub posiadanie nielegalnych metod szantazu.

Edytowane przez Carmamir
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Carmamir napisał:

Zalosna ich ta obrona TVP, po ich buraczano-chlopskich metodach widac ze pis sie nauczyl ze kazdego mozna przegadac. Dlatego ja mimo ze nie lubie PO/KOD (nienawidze lewicy) to sie bardzo ciesze ze mafia pisowska siegajaca daleko poza struktury oficjalne bedzie rozmontowana. 

Nie sadze oczywiscie ze PO/KOD/Lewica zasluguje na rzadzenie, bo to dalej to samo kodziarstwo co 20 lat, banda oszolomow ktore nie nadaja sie do prowadzenia sredniej wielkosci firmy, ale przy PIS to sa tytani przedsiebiorczosci i biznesu. Miejmy nadzieje ze formowanie NOWYCH partii nastapi szybciej anilze pozniej, bo jesli nie to znowu pis wygra... A Polacy tylko beda za to placic kolejne 8 lat... 

Jednak da się rozróżniać PiS od KO i nie być zwolennikiem KO. Dla wielu, to rzecz niepojętna na tym forum ;) 

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi