Skocz do zawartości
Zamknięcie Forum PC LAB

Szanowny Użytkowniku,

Informujemy, że za 30 dni tj. 30 listopada 2024 r. serwis internetowy Forum PC LAB zostanie zamknięty.

Administrator Serwisu Forum PC LAB - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie: wypowiada całość usług Serwisu Forum PC LAB z zachowaniem miesięcznego okresu wypowiedzenia.

Administrator Serwisu Forum PC LAB informuje, że:

1. Z dniem 29 listopada 2024 r. zakończy się świadczenie wszystkich usług Serwisu Forum PC LAB. Ważną przyczyną uzasadniającą wypowiedzenie jest zamknięcie Serwisu Forum PC LAB
  2. Dotychczas zamowione przez Użytkownika usługi Serwisu Forum PC LAB będą świadczone w okresie wypowiedzenia tj. do dnia 29 listopada 2024 r.
  3. Po ogłoszeniu zamknięcia Serwisu Forum od dnia 30 października 2024 r. zakładanie nowych kont w serwisie Forum PC LAB nie będzie możliwe
  4. Wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, tj. dnia 29 listopada 2024 r. nie będzie już dostępny katalog treści Forum PC LAB. Do tego czasu Użytkownicy Forum PC LAB mają dostęp do swoich treści w zakładce "Profil", gdzie mają możliwość ich skopiowania lub archiwizowania w formie screenshotów.
  5. Administrator danych osobowych Użytkowników - Ringier Axel Springer Polska sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie zapewnia realizację praw podmiotów danych osobowych przez cały okres świadczenia usług Serwisu Forum PC LAB. Szczegółowe informacje znajdziesz w Polityce Prywatności

Administrator informuje, iż wraz z zamknięciem Serwisu Forum PC LAB, dane osobowe Użytkowników Serwisu Forum PC LAB zostaną trwale usunięte ze względu na brak podstawy ich dalszego przetwarzania. Proces trwałego usuwania danych z kopii zapasowych może przekroczyć termin zamknięcia Forum PC LAB o kilka miesięcy. Wyjątek może stanowić przetwarzanie danych użytkownika do czasu zakończenia toczących się postepowań.

Rekomendowane odpowiedzi

2 minuty temu, MaxaM napisał:

Usunięcie jego portretów można by zsynchronizować z przeniesieniem jego szczątków na Powiązki  z Grobów Królewskich na Wawelu. To nie jest miejsce dla kogokolwiek kto obecnie żyje, lub żył w ostatnich xx latach. Tylko najwięksi Polacy, którzy najbardziej przysłużyli się Polsce i Polakom mogą tam spoczywać... Mnie osobiście to bardzo obrażało jak tam byłem w zeszłym roku. Mam nadzieje że Tusk o tym nie zapomni, bo jednak symbolika jest ważna i jak zaczniemy tam wszystkich chować to zaraz okaże się że cała Polska tam musi spocząć.

8 minut temu, kalderon napisał:

Tymczasem ów silnoręki to ... wieloletni dyrektor bezpieczeństwa w TVP.

W takim razie wykonywał swoją pracę i pilnował by ludzie nieautoryzowani nie dostali dostępu do zastrzeżonego pokoju.

Można się rozejść i rozesłać karetki do potrzebujących (mam nadzieje żę karetka była legalnie wezwana i jest faktycznie medyczny powód. To nie jest czyjeś narzędzie polityczne). 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sejm miał wznowić obrady o 13,30 ale cos cicho.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, adashi napisał:

Oni przecież muszą sobie zdawać sprawę, że to ich definitywny koniec i niczego nie ugrają. Zatem ciekawe jakie są ich realne cele, które sobie stawiają. Czy to tylko czysta rozpacz czy coś jeszcze.

Wiedzą że nic nie ugrają. Tak sobie myślę że oni to robią po to żeby mówić przez najbliższe kilka tygodni jak to Tusk nie szanuje tak zwanych wolnych mediów, konstytucji czy pluralizmu w mediach. Z resztą to nie tylko przez najbliższe kilka tygodni ale w ogóle przy każdej okazji o tym będą wspominać. Szczególnie przed kolejnymi wyborami.

Swoją drogą takich czy innych cyrków przez najbliższe miesiące czy nawet lata można się spodziewać że będą robione. Kaczyński sobie wymyślił taktykę gdzie będą tworzone różne rzeczywistości i to będzie wykorzystywane przez nich przez najbliższe tygodnie i nawet prawdopodobnie do wyborów żeby oczernić konkurencje.

Edytowane przez sabaru
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ciekawe co z ochroną dla Tuska. Karakana nikt pobić nie pójdzie nawet jak by mógł bo jest świadom, że to kanalia grająca w podłe gierki, ale co inneo tłum tych prostych naiwnych ludzi, którym karakan wmówił, że Tusk to diabeł i prowadzi własnie zamach stanu i chcę oddać ludzi i teren Niemcom.  

Wczoraj wiozłem moją pisowską ciotkę idiotkę (mózg straszliwie zmasakrowany przez TVP, o czym kilka razy już wspominałem) . Jechalismy do ENERGA, coś tam w związku z umową. Powiedzieli, żeby przyszła później bo teraz jeszcze nie wiadomo co z tarczą to aż się trzęsła, że by Tuska zabiła bo już zabiera wszystko (i cała litania co tam jarek jej wmówił, że niedługo niemcy i ruscy nas rozbiąrą itp itd....)

Dziś byłem u sąsiadki bo TVP Info z wiadommych powodów jej na chwilę przerwali i siedzi roztrzęsiona bo sądzi, że Tusk idzie na wojnę domową. 

To co oni porobili z ludzmi którzy jeszcze kilka lat wstecz byli normlani to powinien być kryminał.

Moja ciotka jest już człowiekiem niezdatnym do przebywania z innymi ludzmi. Dobrze, że ją widzę max kilka razy na miecha bo inaczej to by musiała dostać takich jobów, żeby się zamknęła, a i tak to ja byłbym tym złym i zdrają kraju zapewne

Edytowane przez MT®©™
  • Upvote 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, MT®©™ napisał:

To co oni porobili z ludzmi którzy jeszcze kilka lat wstecz byli normlani to powinien być kriminał.

Moja ciotka jest już człowiekiem niezdatnym do przebywania z innymi ludzmi. Dobrze, że ją widzę max kilka razy na miecha bo inaczej to by musiała dostać takich jobów, żeby się zamknęła, a i tak to ja byłbym tym złym i zdrają kraju zapewne

Mój ojciec podobnie gada. Naogląda się TVP i potem chodzi i powtarza te przekazy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ogolnie to kurde, ale prezent.
Juz sie nie moge doczekac tych swiatecznych rozmow przy stole :E

• Haha 9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak czytam wiadomości to co oni wyprawiają w TVP to jeszcze takich cyrków nie widziałem za mojego życia 🤣.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czyli pracownicy TVP typu technicy nie chcieli umierać za funkcjonariuszy PiSu i przełączyli kanały dlatego nie ma już TVP info.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, MT®©™ napisał:

Wczoraj wiozłem moją pisowską ciotkę idiotkę (mózg straszliwie zmasakrowany przez TVP, o czym kilka razy już wspominałem) . Jechalismy do ENERGA, coś tam w związku z umową. Powiedzieli, żeby przyszła później bo teraz jeszcze nie wiadomo co z tarczą to aż się trzęsła, że by Tuska zabiła bo już zabiera wszystko (i cała litania co tam jarek jej wmówił, że niedługo niemcy i ruscy nas rozbiąrą itp itd....)

Dziś byłem u sąsiadki bo TVP Info z wiadommych powodów jej na chwilę przerwali i siedzi roztrzęsiona bo sądzi, że Tusk idzie na wojnę domową. 

To co oni porobili z ludzmi którzy jeszcze kilka lat wstecz byli normlani to powinien być kryminał.

Współczuję, bo sam mam taką sytuację w rodzinie(pewnie w sumie każdy). Najlepsza i sprawdzona metoda to nie wchodzić w rozmowę z PiSowcami(tak ich trzeba mimo wszystko nazywać, nawet jak to członkowie naszych rodzin). Niech ta osoba rzuci swoje "argumenty" i wyprztyka się z agresji, a potem można rozmawiać o innych rzeczach. Dziwne, że Ci miłościwi i prawi ludzie opowiadają takie dyrdymały... to przecież ta druga strona(niezbyt polska, jak twierdzą politycy PiSu) powinna taka być. Cóż ;)... Propaganda działa wszędzie, niezależnie od rozwoju społeczeństwa, to spora część takowego jest podatna na to.

• Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, forfun napisał:

Najlepsza i sprawdzona metoda to nie wchodzić w rozmowę

I jedyna działająca. Po prostu wiem, że nie ma sensu.  Nie da się w kilka minut dotrzeć do kogoś kto przez 8 lat miał wbijane do głowy to co miał. 

Żadna rozmowa nie ma sensu bo i tak pisowiec nie zrozumie.    A jeszcze jak ktoś jest prymitywny od urodzenia i bez wykształcenia (tak jak moja ciotka właśnie) to jest kombinacja ostateczna. 

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, offensive napisał:

Juz sie nie moge doczekac tych swiatecznych rozmow przy stole :E

Ale z tym tvp to dajcie spokoj . Kto to slyszal . :E

• Haha 3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
20 minut temu, Keken napisał:

Sejm miał wznowić obrady o 13,30 ale cos cicho.

RBN opóźniło się o godzinę, a był na nim m.in. marszałak sejmu.

Podstawa prawna obecnych wydarzeń w TVP:

https://businessinsider.com.pl/prawo/jak-minister-kultury-bartlomiej-sienkiewicz-przejal-kontrole-nad-mediami-publicznymi/w3q39lm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
53 minuty temu, Carmamir napisał:

Porownujac ich rzady to mowa o zupelnie inne nowej "jakosci" rzadzenia przez PIS. Zrobili z Polski swoj prywatny BURDEL, wycierajac sobie morde ojczyzna, mimo to zarzucali faktycznie mocno pro-zachodniemu Tuskowi ze on jest zdrajca. Dodam tylko ze na poczatku na nich glosowalem.

Bro, mam tak samo. Popieram całą wypowiedź, którą napisałeś.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TVP info streamuje z jakiegoś postawionego na stole smartfona :D

tvp.thumb.jpg.eef0e85b2cca33f65f3371d0ea7d74d4.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Adamczyk na streamie Tvpinfo na YT przypomina, że pis wygrał wybory xD

Edytowane przez Ludius
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

TV Publiczna? czy partyjna?
EgujPun.jpg

mHoaiIT.jpg

Edytowane przez Reddzik
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Crew 900 napisał:

Żenada.

Co nie? Taki kwik świń odrywanych od koryta.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Edytowane przez MaxaM
  • Haha 4

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, mafzord napisał:

POwcy na rympał rozporządzeniami i uchwałami "załatwiaja sprawy" ku uciesze gawiedzi z tvn/onet etc. [...]

Tymczasem przyspieszają zmiany w UE, na wschodzie wojna, na bliskim wschodzie wojna, pacyfik to beczka prochu, sporo problemów równiez wewnątrz. Ale ludziom wystarczą żenujące igrzyska w wykonaniu całej klasy politycznej. 

images?q=tbn:ANd9GcTa9WrROoVhkkAhmnnFuLi

To w zasadzie cały mój komentarz do tego co sie odwalało i odwalać będzie bo na żadną zmianę nie ma co liczyć.

Właśnie z tych względów, które wskazałeś (sporo konfliktów zbrojnych na świecie, w tym jeden blisko nas) odPiSienie państwa musi się odbyć bez zbędnej zwłoki. Że ma to cechy igrzysk to fakt, ale te igrzyska wszystkim nam się należą. Dodatkowo skuteczność działania to będą dodatkowe punkty wyborcze.

• Thanks 1
  • Upvote 8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeszcze trzeba ogarnąć Twitter TVP info i kanał na YouTube bo tam dalej szerzą swoją propagandę.

• Thanks 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pisowcy okupując teraz TVP tylko pokazują, że to była "ich" telewizja, a nie publiczna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi