AI od krypto różni bardzo wiele. Do AI konsumenckie karty nie nadają się, tylko wyłącznie profesjonalne karty za miliony monet są do tego celu stosowane. Jedyne co dla nas grozi, to ograniczenie produkcji kart dla konsumentów i podwyższenie cen. Ten szał jest i będzie zupełnie inny od tego, co było z popularnością kopania krypto na zwykłych kartach.
Tylko miej tą świadomość, że podziała przez taki sam czas lub nawet przez jeszcze krótszy czas i następne takie grzanie może spowodować, że ta karta już nie zmartwychwstanie.
Nintendo chyba znalazło sposób żeby zarabiać kokosy na sprzęcie. Wystarczy kupować 3 Geny do tyłu, i 5 letnią technologię. Aż prosi się żeby tam wrzucić cokolwiek z topu od AMD, albo custom chip od AMD.
Dwójka była klimatyczna, ale mnie nie straszyła. Zresztą w tej części klimat był nierówny, szczególnie od połowy. Mindfuck to był przy jedynce i później trójce(która do dzisiaj ma najlepiej wykonany Otherworld). Mam nadzieję, że powstanie remake jedyneczki.
Bardzo spoko wybór - mam wersję bez R która różni się głównie snapem gen 3 zamiast gen 2 i lepszym aparatem i nie mogę na niego złego słowa powiedzieć.