Nie gram w Warzone wiec jak tam jest to nie wiem. Z reszta nie wiem po co grac w Warzone skoro istnieje PUBG
Ja glowne cisne w zombie (starsze) - czyli tryb totalnie hardcore'owy ale takze meczykiem albo kilkoma w MP nie pogardze A to o czym piszesz to wlasnie klasyczna wypowiedz kogos, kto nigdy nie gral ale wydaje mu sie, ze wie o co kaman Chodzi o to, ze nikomu nie przeszkadzaja casuale. Wlasnie o to chodzi, zeby gra byla dostepna dla wszystkich. Zaden ogarniety gracz konsolowy nie gra z aimem na padzie. Bo aim celuje w tors a Ty chcesz klepac po headach
Aim jest tylko po to, zeby newbies mieli troche latwiej (pisalem o progu wejscia, prawda? )
Ja gram na kb+m wiec w sumie ten temat mnie nie dotyczy, choc na padzie tez pofrafie niezle strzelac heady. To po prostu wymaga wiele godzin treningu i ogrania - i o to chodzi i wtedy czuc te satysfakcje. Tym wlasciwie sie rozni granie na padzie od grania na kb+m. Kb+m nie wymaga wiele na dzien dobry ale wymasterowanie to juz istny hardcore. Wymasterowanie pada to tez hardcore ale prog ogaru na dzien dobry jest o wiele wiekszy. Stad wlasnie czesto mozna przeczytac opinie ludzi, ktorzy nie ogarniaja, ze "na padzie nie da sie grac w fps". Oczywiscie, ze sie da i do tego mozna byc bardzo consistent w tym. To po prostu wymaga ostrego tyrania
Witam
myślę o jakimś upgrade pc
w planach mam wymiane gpu z obecnego rtx 3070 na 4070 ti super lub cos z serii 5000 po nowym roku.
przed wymianą GPU chciałem odświeżyć reszte kompa tzn wymiana mobo ramu i cpu
CPU: Intel i7 10700f
Mobo: MSI 490-A PRO
GPU: Rtx 3070 Suprim
RAM: crucial ballistix RGB 4x8gb 3600mhz CL16
CORSAIR RM750E 750W 80 PLUS GOLD
prosiłbym o polecenie mobo cpu i ramu tak w cenie 2000-2500
myślałem o i7 12700k ale zastanawiam się czy jest sens brać teraz 12 generacje jak zaraz wychodzi 15
ale z kolei słyszałem że 13 i 14 generacja intela miały jakieś problemy i lepiej unikać?
a może coś od AMD jest warte uwagi? napewno chciałbym żeby ram był już na ddr5