Jest i w takiej i w takiej sytuacji, teraz np tak miałem. Nie mam już sił do tego.
Ciekawy jestem czy ktoś nie miał tego problemu na tej płycie u ja po prostu zwrócił a ja dostałem zwrot i teraz mam problem.
Online od pewnego momentu to był cyrk. Coraz gorzej i gorzej. Wbijało się na sesję, a tu cuda. Albo cię nagle podpalało samo z siebie, albo ci się jakiś wariat teleportuje do auta i cuda wyczynia. Koszmar jakiś. No, ale bez tego mega chamówa. Toxic na toxicu i szukali tylko, żeby komuś aktywność popsuć. Jak była premiera tych delorianów latających, to widziałem mega gnębienie nieboraków bez hajsu i sprzętu do kontry. Ale co się nazabijałem takich frajerów dręczycieli, to moje.
Domyślam się, że budżet ograniczony, ale dorzuć 200 PLN to laptopa który będzie o wiele wydajniejszy :
ASUS TUF Gaming A15 R5-7535HS/16GB/512 RTX2050 144Hz -2699 zł
Masz tutaj 6 rdzeniowy zamiast 4 rdzeniowy proces , a GPU ma 70W zamiast 45W, do tego DDR5 5600MHZ ( istotne w grach), także praktycznie każdy element (wraz z chłodzeniem) jest o wiele wydajniejszy od tego co znalazłeś.
Serio, dorzucasz niewiele a różnica ogromna jak na taką różnicę w cenie
Jezeli routerem bedzie Asus EBG15 to posiada on wbudowany kontroler do zarzadzania wifi mesh asusa (np. zestawu tych 3 AP, ktore podlinkowales), tak samo jak Cloud Gateway Ultra posiada wbudowany kontroler do zarzadzania AP Ubiquiti. Dlatego warto isc w rozwiazanie jednego producenta, zeby wszystko ladnie ze soba wspolgralo i bylo latwe w konfiguracji.