ONZ raportuje również zidentyfikowane ciała i tam też dane biją w tysiące.
Jakbyś nie wiedział to praca ONZ w tym rejonie jest utrudniona bo izrael zabił już wielu ich pracowników i aktywnie utrudnia ich pracę.
Zbrodnie rosji są tak samo badane, wojna trwa.
Generalnie dyskusja z szurami atakującymi ONZ bo śmieli badać zbrodnie wojenne izraela, nie da się chyba niżej upaść.
@zdunzdunmożliwe, że ma załamanie nerwowe i niedługo zacznie tworzyć konta z kolejnym numerem jak Odin85 swego czasu.
Przy okazji. Ten edytor postów dla wersji mobilnej działa coraz gorzej. Z nowości, nie da się usunąć cytowanego post na przykład. Ile musiałem się namęczyć aby "nie zacytować posta pod postem".
I taki wypierd pisze człowiek, który popełnił następujące stwierdzenie:
Wybacz, ale nie da się skwitować tego inaczej, jak "XD".
Mając powszechnie dostępną wiedzę, nawet chociażby na wikipedii, głaszczesz się po jajach z kolegą, który postuje wierutne bzdury na temat 75% populacji i namiętnie plusujesz jego wysrywy.
Jakiś Ty krystaliczny i bezstronny.
Uważaj, szurze. Zakwestionowałeś organizację, którą kolega kubikolos uważa najwyraźniej za nieomylną. Zaraz otrzymasz odpowiedź, byś im dowody dostarczył, foliarzu Ty.
Dane do ilości dzieci ONZ przyjął od, uwaga, uwaga HAMASU i PALESTYNY Bo "swoich" ludzi nie mieli jak wrzucić w aktywne miejsce działań wojennych, to są Ci "cudowni" twoi prokuratorzy ONZ Kij z przesiedleniem 20k dzieci z Ukrainy do Rosji, kij z ludobójstwem, kij z zabijaniem żołnierzy po poddaniu. To, że Rosjanie mogą się wypowiadać na forum ONZ z miejsca wyklucza jakiekolwiek dyskusje na temat posiadania czy nie argumentów z tej organizacji.
Myślę czy nie kupić pary na DH15S - miałem dołożyć drugi ale taka para by lepiej pasowała. Tylko musiałbym gdzieś obecnego w budzie zmieścić a wszystkie sensowne miejsca już SW3 zajmują