Chyba nie ma obecnie dnia, kiedy rezydent nie ośmiesza samego siebie.
https://wydarzenia.interia.pl/dolnoslaskie/news-prezydent-z-wizyta-w-glucholazach-wyjasnil-dlaczego-teraz,nId,7819474
Jeszcze z tym mógłbym się pogodzić, gdyby projekt był ciekawy, a wykonanie piękne, ale to często jest to po prostu brzydkie lub dziwne. Mogliby zrobić takie mroczne Guilty Gear xrd rev2 które kupiłem tylko dla aktora głosowego (Johnny) i wyglądu postaci, a pograłem tylko chwilę
Widzę, że mogę przegrzebać po prostu ten temat, bo już znalazłem kilka kwiatków na temat gry.
Miałem taki dylemat jak Ty tylko chciałem jeszcze żeby węże wychodziło z boku blokopompki. Wypadło na poczciwego navisa. Wentylatory mnie nie interesowały bo mam komplet phanteks d30, pompka jest nie słyszalna. Myślałem nawet o nucleus ale widziałem że u nie których po miesiącu pompki zaczęły głośno pracowała w deepcool mystique to chyba loteria jak nie norma że są głośne
Dzisiaj to one wszystkie działają jak złoto. Ale przyznać trzeba, że trend jest raczej rosnący od premiery TLOU. To że są jakieś czkawki na premierę, to zawsze będą - ale kupując takie Forbidden West czy ostatnio GoT czy teraz GoW nie mam wrażenie bycia beta testerem.
Jak wyżej: omijając cenę, granit jest ciężki (meble muszą być przystosowane do jego ciężaru), jest trudny w precyzyjnym montażu (cięciu) i chłonie plamy. Jeżeli masz taki "worktop", lub zamierzasz mieć, pogooglaj za impregnatami do niego.
Niektóre źródła twierdzą że ze względu na twardość, jest na tyle kruchy, że da się go jednak uszkodzić uderzeniem, ale chyba realnie to trzeba by było mieć do tego naprawdę niesamowitego pecha.