Powiem Ci tak: żadna ze zmian z 2080Ti na 4070Ti a potem na 4090 nie dała mi takiego efektu "wow" jak wymiana IPS na OLED. A zmieniałem 27" 144Hz na 27" 240Hz, więc rozmiar ten sam. I do dzisiaj, po prawie roku, efekt wow w niektórych momentach w grach się utrzymuje, szczególnie nocne lokacje + neony. Także jak masz te parę złotych w zanadrzu i masz w co grać, to nie zwlekaj
Sam sobie przeczysz w jednym wpisie.
Jak uderzą na Państwa Bałtyckie to będziemy walczyć od pierwszego dnia tej wojny. Dokładnie w celu takiego konfliktu ślemy tak silne siły na wschodnią w tym północno wschodnią granicę. Po to ćwiczymy rezerwę z błyskawicznej, kilkugodzinnej, mobilizacji.
Podobnie by mieć u nas jakiekolwiek realne wpływy polityczne musieliby nas podbić i okupować, by ochraniać marionetkowy rząd kolaboracyjny.
Już starają się nas destabilizować sabotażystami jak i swoimi politycznymi sługusami jak konfederuskie i rożne pomniejsze zbieraniny (Sykulski i jego otoczenie).
Tyle bo mam wrażenie że już o tym pisałem ostatnio.
Te pisanie o wojnie na Ukrainie to też taki farmazon jak tam w zasadzie od zajęcia Krymu i donbasu jest nieustająca wojna, tylko teraz pełnoskalowa. A eksperci to przewidywali, że padną w tydzień tacy to eksperci i nawet byli tacy gotowi słać im tam ku pokrzepieniu serc hełmy (może nawet te same co tam już kiedyś były). Już te pandemie pokazały gdzie te opinie ekspertów można wsadzić.
Fajnie, że się zbroimy i oby tak dalej bo jednak trzeba mieć czym postraszyć a nie czołgami z PRL. Tylko jak to u nas i tak nie wiadomo czy to cokolwiek da, wystarczy przypomnieć sobie panikę np. spowodowaną tym dronem a właściwie już dementowane, że nie dronem, bo może to ufo było.
Nie zaobserwowałem, żeby to powodowało jakieś dropy. Mocno za to spadły klatki po wejściu do apartamentów. Na tyle, że DLSS z quality musiałem zmienić na performance.
Beka, że porównują się z 7950x3d. Gdyby równali z 9950x to w programach już by nie wygrali tak mocno, o ile w ogóle.
Jak wyjdzie 9950x3d to nie będą nawet mieli jak zrobić wykresu w którym gdzieś wygrają 🤣🤣🤣🤣