Skocz do zawartości

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Vulc

Crysis 3 - Xbox 360

Rekomendowane odpowiedzi

Tak czy siak już wiadomo co to będzie więc nie sądzę żeby o tym kiedy gdzie pierwszy trop tego co to miało być się pojawił.

Ja osobiście chociaż lubię multi Crysisa 3 to jestem trochę zawiedziony bo wolał bym jakieś DLC z misjami w singlu w tropikach. Zwłaszcza biorąc pod uwagę jak w C3 świetnie wygląda roślinność to w multii które jest bardzo szybkie nie będzie czasu żeby się nią nacieszyć.

O ile gra mi się podobała to uważam że nie poszli w niej na całość. Czuje ciągle niedosyt tych dużych zielonych poziomów z okolic środka gry. Duże zazielenione przestrzenie to zdecydowanie mocna strona Crysisa i szkoda że nie było ich więcej. Dlatego liczyłem że może w tym DLC to się pojawi. No ale cóż, mapy do multii też może okażą się fajne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam w ogóle lubię, gdy w grach mamy dużo roślinności i lubię, gdy ładnie się ona prezentuje :E

Niech dadzą już spokój serii Crysis, zrobiła co miała zrobić, kolejne DLC dla kampanii mogłyby być pretekstem do kolejnych części. A to znowu może doprowadzić do tego, ze twórcy pójdą na ilość, a nie na jakość. Weźmy tutaj przykład serii Assassin's Creed. Stanowczo za dużo gier z tej serii się pojawiło, dlatego każda wiadomość o najnowszej grze z tej serii już wychodzi mi bokiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co ty? Assassin's Creed akurat jest ok. Tylko, że mogliby przejść na cykl dwuletni, bo to wydawanie gry co rok może okazać się wcześniej czy później strzałem w stopę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No co ty? Assassin's Creed akurat jest ok. Tylko, że mogliby przejść na cykl dwuletni, bo to wydawanie gry co rok może okazać się wcześniej czy później strzałem w stopę.

Ale ileż można grać w to samo ? Jakby każda nowa gra z tej serii dawała tyle samo jakości co część druga względem pierwszej to byłbym jak najbardziej za ! Ale od Brotherhood ta gra cofa się w rozwoju, a nie idzie naprzód.

PS. Wy tu debatujecie o wycieku odnośnie DLC a tu Mirror's Edge 2 nadchodzi! Moim zdaniem jedna z najlepszych gier, która dała właśnie pokaz czegoś świeżego. Mam nadzieję, że zobaczymy jakąś zapowiedź na E3 i to jeszcze na tą generację.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
to jeszcze na tą generację.

Oby nie, to była by najgorsze rzecz dla tej marki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy ja wiem.. kiedyś wyciekła informacja, że gra powstaje na tym samym silniku co Battlefield 4. Ja z miłą chęcią bym zagrał na X360, bo nie zanosi się tak prędko na kupno nowej konsoli w moim przypadku.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość Rob1N

Jest ktoś chętny na osiągnięcia z DLC?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...