Czyli co Panie Andrzeju, najpierw sam się dziwisz że nie mogę nikogo znaleźć do pomocy, a teraz nagle się nie dziwisz...? rozdwojenie jaźni czy amnezja, czy czytanie po łepkach?
Każdy sobie kupuje co chce i co się podoba. Zdarza mnie się kupować takie jedzenie typu mrożona pizza,lecz tego nie jadam na co dzień.
Jest w końcu takie zdanie " Jesteś tym, co jesz".
Trzeba brać pod uwagę, że podzespoły tanieją, teraz podam przykład już z konkretnym linkiem do ogłoszenia i z mini opisem historii:
https://www.olx.pl/d/oferta/komputer-pc-i7-ssd-m2-szybki-CID99-IDJUYqg.html
Kontaktowałem sie z gościem gdzieś chyba na początku grudnia zeszłego roku. Byłem zainteresowany całością, było chyba wystawione za 6400zł do nego. Proponowałem facetowi 6000zł+100zł na wysyłkę w dwóch paczkach. Facet powiedział, że sprzedaje kartę raczej oddzielnie ma kupca a był to MSI GTX 1080ti GaminigX - wtedy gdzieś ze 3300zł. Za tydzień gdzieś po tym wystawił bez karty za chyba 3800zł do nego. Zaproponowałem 3000zł+ chyba 100zł na wysyłkę. Nie chciał się zgodzić, krzyczał chyba 3400zł jako cenę ostateczną. I tak ta oferta pojawia się do dzisiaj co jakiś czas.
Obecna cena widoczna reszte sobie dopisz ^^ (teraz to bym może 2k zaproponował ^^)
Otóż to, kiedyś gaz był tanią alternatywą, dlatego ludzie "zabijali się" o przyłącze. Teraz to już nie jest takie eldorado. W tej sytuacji czynnikiem decydującym może być "czystość" obsługi i ewentualne utrzymanie instalacji w dobrej kondycji technicznej. No i wygoda sterownia ( aplikacje w telefonie itd )