W grach wszystko ok cinebench przechodzi normalnie occt tez nawet godzinę, błędu wha nie ma. Tylko chciałem zrobić test power i się zdziwiłem troche ze restart i czemu zaraz temp. 84 stopnie i dlaczego. Nie boję się o sprzęt bo mam go testowane ale ten test mnie ciekawi teraz czemu tak wyszło, może coś źle w tym teście ustawilem
To zależy od modelu prowadzenia działaności. Równie dobrze można ztarudnić kierownika i pracować 4h. Tyle że pewnie nie ma kierowników za minimalną. Znam takich przedsiębiorców:
- W ogóle nie ma dobrych pracowników we Wrocławiu.
- A ile im oferujesz?
- Minimalną na zlecenie.
- Cisza. XD
Ludzie chętnie klepią dodatkowe godziny dla hajsu, ale wydać go nieco dla poprawy komfortu życia to już szkoda. A jeśli ktoś tyra w swojej działalności po 10h wraz z weekndami przez lata bez efektów, to chyba znak, że faktycznie pora na zatrudnienie się u kogoś.
Cześć, kupiłem obudowę Aerocool Hive ARGB Hive-G-BK-v1 no i w sumie nie spodziewałem się, że będę miał problem z podłączeniem wentylatorów.
Otóż owa obudowa ma 3 wentylatory, wszystkie z nich są ARGB. Dwa z nich mają wtyczkę 4 pinową, ale ten jeden ostatni ma takie wyjścia
Jak podłącze tylko SATA, to wentylatory działają z pełną mocą i świecą z pełną mocą.
Jak podłącze dodatkowo ARGB connector i próbuję ustawić kolory w MSI Mystic Light to nic się nie zmieniają, a jak podłącze tylko ARGB (bez sata) to nawet nie świecą. Po co więc to złącze ARGB?
Czy jest jakaś szansa, aby je tak podłączyć, żeby sterować oświetleniem, albo przynajmniej obrotami z poziomu BIOSu/systemu?
To melodia przyszłości tym bardziej, że rozszerzono kanały na 2x64bit także z automatu nowy standard bez zmiany taktowań to 2x wyższa przepustowość.
2 points on RTX4090 power curve: 2780MHz boost at 450W and 3020MHz at 550W