Skocz do zawartości
qjin

Cyberpunk 2077

Jak oceniasz CP2077 po dwóch latach od premiery ?  

337 użytkowników zagłosowało

1. 1. W skali od 1 do 10

• 1
      1
    • 2
      11
    • 3
      37
    • 4
      55
    • 5
      35
    • 6
      35
    • 7
      38
    • 8
      59
    • 9
      48
    • 10
      16
  2. 2. Czy gra jest ciekawa jeśli chodzi o główny wątek fabularny ?

• Tak
      174
    • Nie
      161
  3. 3. Czy jej stan techniczny nadal pozostawia wiele do życzenia ?

• Tak
      201
    • Nie
      134
  4. 4. Ostatecznie czy CP2077 w aktualnej wersji jest gra na którą czekaliśmy.

• Tak
      83
    • Nie
      252
  5. 5. Kiedy pierwszy raz zagrałeś/ukończyłeś CP2077

• Na premierę
      157
    • Dopiero po większości poprawek
      112

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, Phoenix. napisał:

Skoro podstawka dzis dziala dobrze to dlaczego dodatek bedacy nam tym samym oraz zintegorwany z podstawka  mialby dzialac innaczej ?? ;) A gra dzis dziala jak zloto.

Choćby dlatego, że zwiększyli wymagania sprzętowe i Bóg wie czego teraz można się spodziewać. Ciebie to nie rusza bo siedzisz na top konfiguracji więc nawet do głowy nie przyjdzie Ci taka ewentualność co jest naturalne i normalne mając top sprzęt.

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niech sobie zwiekszaja jesli ida za tym sensowne i konkretne ulepszenia ale nadal to nie ma nic wspolnego z obawami, ktore tutaj ludzie maja ;)  Myslac o calej grze wymagania sprzetowe nawet nie przeszly mi przez mysl bo jesli juz to bedzie najmniejszy problem tej gry, a wymagania beda owszem ale po wlaczeniu wszystkich bajerow co akurat jest uzasadnione i kazdy o tym wie.

To, ze mam mocniejszy sprzet to nie jest zadne usprawiedliwienie, cala gre przeszedlem na 3060ti i nie marudzilem ;)

• Like 1
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
52 minuty temu, tgolik napisał:

Aleś ty złośliwy.;-)

Jak typowa baba :D 

Ja juz DLC kupilem i czeka, zagram jak tylko skoncze Starfielda. Teraz w koncu bede mogl porzadnie ograc z RT, raz podchodzilem drugi raz ale skonczylo sie po kilku godzinach.

• Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Phoenix. napisał:

Skoro podstawka dzis dziala dobrze to dlaczego dodatek bedacy nam tym samym oraz zintegorwany z podstawka  mialby dzialac innaczej ?? ;) A gra dzis dziala jak zloto.

a serca z kamienia to nie miały problemów xD? 

2 godziny temu, tgolik napisał:

Aleś ty złośliwy.;-)

jeżeli napisanie prawdy uznajesz za złośliwość to można nazwać to złośliwością

1 godzinę temu, Phoenix. napisał:

Niech sobie zwiekszaja jesli ida za tym sensowne i konkretne ulepszenia ale nadal to nie ma nic wspolnego z obawami, ktore tutaj ludzie maja ;)  Myslac o calej grze wymagania sprzetowe nawet nie przeszly mi przez mysl bo jesli juz to bedzie najmniejszy problem tej gry, a wymagania beda owszem ale po wlaczeniu wszystkich bajerow co akurat jest uzasadnione i kazdy o tym wie.

To, ze mam mocniejszy sprzet to nie jest zadne usprawiedliwienie, cala gre przeszedlem na 3060ti i nie marudzilem ;)

istnieja ludzie którzy przeszli cala grę na ps4 i tez nie narzekali xD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie takie, zeby uniemozliwialy rozgrywke badz swiadczace, o slabej fabule ;) Takze skoncz pajacowac.

Chyba kazdy tutaj ma dosyc twojej osoby i twoich bzdur.

Za chwile polecisz jako kolejny do ignorowanych ;)

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1 godzinę temu, Phoenix. napisał:

Całe przeszedłem na RTX2070, wersja premierowa i gra lux działała i wyglądała na mieszanych ultra/high/med.   arudzą jak zawsze przeważnie tylko ci którzy chcą marudzić i widzieć we wszystkim same wady. Tak na działanie gry jak i na samą grę bo ona jest świetna, jedna z najlepszych w historii.  No ale niektórzy już tacy są, że idą za głosem stada baranów i razem z baranami chcą widzieć wszędzie same wady i bugi zamiast dać się porwać grze. 

• Like 2
  • Haha 1
  • Confused 1
  • Upvote 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie, do tego odwracaja kota ogonem i z tych ktorzy ciesza sie gra robia idiotow :D  Szkoda ze pozapominali po co wlasciwie gry sa robione :( 

• Confused 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, MT®©™ napisał:

Całe przeszedłem na RTX2070, wersja premierowa i gra lux działała i wyglądała na mieszanych ultra/high/med.   arudzą jak zawsze przeważnie tylko ci którzy chcą marudzić i widzieć we wszystkim same wady. Tak na działanie gry jak i na samą grę bo ona jest świetna, jedna z najlepszych w historii.  No ale niektórzy już tacy są, że idą za głosem stada baranów i razem z baranami chcą widzieć wszędzie same wady i bugi zamiast dać się porwać grze. 

Wg mnie grubo generalizujesz dzielac graczy tylko i wylacznie na dwie grupy: hejterow i milosnikow danej produkcji. Tutaj - jak i wlasciwie w kazdym innym przypadku - sprawa jest o wiele bardziej skomplikowana, a nie jak to przedstawiles czarno-biala :) 

• Like 2
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

W tym przypadku jak mało kiedy były dwie potężne grupy - tych którzy dali się porwać grze i delektowali jej zawartością i tych którzy walili konia do kompilacji bugów i we wszystkim widzieli same wady bo chcieli je widzieć i nie przyjmowali faktów + reagowali z agresją.  Zresztą na PCL też jak sobie wchodziłem co kilka miechów w ten wątek to ciągle ci sami delikwenci byli w stanie wojny z grą. Choroba jakaś. 

Dawno nie było takiej samonakręcającej się  nagonki na grę jak na CP77.  Ta kretyńska ankieta która nie wiem po co jest podczepiona nad tematem nadal pokazuje, że gracze to barany czy tam biomasa łatwa do manipulacji. 

Jak komentowałem na Pure PC czy na FB, całkowicie neutralnie, że grałem sobie bardzo miło w CP77 to nigdy nie pozostawało to bez hejterskiego odezwu czy minusów.  Jak dziesiątki razy tłumaczyłem grube wyolbrzymienia i mity na temat gry które tak ochoczo non stop wklejały nakręcone przygłupy to zawsze szły minusy bo ludzie chcieli jechać CP77 zawsze i wszędzie bo są stadem baranów i debili.   Nie można inaczej wytłumaczyć tego, że ja przeszedłem CP77 i tłumacze komuś jak działa gra, a on nie grał, przeprzy głupoty i zbiera plusy bo ludzie mieli urojone we łbach, że prowadzą jakąś krucjatę przeciwko złu wcielonemu i uważali CP77 za jakiegoś wroga publicznego czy cholera wie co.       Histeria na temat tej gry to materiał na jakąś pracę czy książkę. 

Coś podobnego było z Windows 10. Jako, że miałem go od wersji bety i mam nadal to dziesiątki razy prostowałem bzdury przykładowo o reklamach co to według biomasy ciągle się pokazywały i nie dało się ich wyłączyć podczas gdy mi się ani jedna nigdy nie pokazała.  No i niby tłumaczysz człowiekowi - słuchaj mam W10 tyle i tyle czasu, jest tak i tak, a on nie ma a i tak wie lepiej.   Tak samo biomasy sobie zrobili z W10 wroga publicznego do zniszczenia i znów sądzili, że są na krucjacie i robią dobrze bombardując system samymi negatywami, podczas gdy tak naprawdę non stop serwowali bzdury i głupoty.

EDIT: pamiętajmy o porównaniach CP77 do dowolnej gry i jak CP robił coś po swojemu, inaczej to oczywiście odrazu była to wada, a gra śmietnik bo wahacz samochodu pracuje inaczej niż ten w GTA czy NPC który gdzieś tam się zaciął albo zniknął kwalifikował grę do utylizacji, gdzie na te same pionki w GTA czy tam innym Skyrimie nikt nigdy nie pomyślał odnotować jako wada.   Podsumowując wszelkie  uproszczenia gier stosowane w CP77 oznaczały grę jakoś padło, podczas gdy na dokładnie to samo w innych grach nigdy nikt nawet nie zwrócił uwagi. Taka histeria panowała. Może panuje nadal, nie wiem. Zobaczymy przy dodatku. 

Edytowane przez MT®©™
  • Like 3
  • Confused 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

Ale ja sie z Toba zgadzam - skrajna polaryzacja zawsze prowadzi do chorych zachowan, zwlaszcza stadnych. Rozumiem wszystko co napisales. Mimo tego wciaz uwazam, ze taka generalizacja i uproszczanie tematu do dwoch kolorow nikomu nie sluzy oraz, ze jest na forum duza grupa ludzi, ktorzy bez niepotrzebnego rozemocjonowania potrafi porozmawiac o zaletach i wadach (w sumie obojetnie jakiej) produkcji. Tylko tyle i az tyle ;) 

Sam jestem gdzies pomiedzy. Na premiere bylem wsciekly, bo gra po prostu nie dzialala tak jak powinna. Wrocliem ponad rok po premierze i bawilem sie swietnie. Nadal bylo troche irytujacych rzeczy ale fabula  (zwlaszcza  w moim przypadku Johnny) nadrabiala to wg mnie z nawiazka. :) 

Mimo wszystko i tak uwazam, ze CDPR zachowalo sie jak buraki gdyz obiecywalo, ze CP2077 bedzie czyms czym tak naprawde nie bylo.

Mam juz preorder na DLC i czekam z niecierpliwoscia ;) 

Edytowane przez amsztel
literowki
  • Like 3
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

O chłopie, poziom odklejenia taki sam jak pewien user z RTX4090 w temacie o Starfieldzie czy tomcio w tym temacie. :E 

Musisz pamiętać, że to forum stricte komputerowe, miejsce gdzie przebywają rozkminiacze sprzętowi, którzy przy okazji rozbierają gry na detale, ludzie z dużym doświadczeniem i wiedzą jeśli chodzi o to czego można się spodziewać, co jest złe a co dobre w danym tytule. Większość tutaj nie hejtowała tej gry dla sportu tylko tak samo jak w przypadku Starfielda wyciągała konkretne problemy i na nie zwracała uwagę. Zobacz sobie poszczególne changelogi ile było fixów, ile błędów załatanych od premiery, która oczywiście była gównem i narobiła pełno problemów większości grających.

Wiesz, ja też dla przykładu ograłem Metro Exodus w wersji premierowej 1.0 beż żadnego problemu kiedy to czytałem opinie np. tu na forum, że ludzie mieli niestabilności tak więc to słaby argument, że akurat według Ciebie jest fajnie bo Tobie działało ok - tak trochę zerojedynkowe podejście do tematu po najmniejszej możliwej linii oporu. Jeśli coś działa źle to się to bezwzględnie piętnuje, dzieli opiniami, ostrzega innych, raportuje twórcom gry. Nie wiem po co dorabiać ideologię o armii hejterów, która szkaluje biednego Cyberpunka 2077 - ostatecznie kapiszona, który był kreowany na mesjasza gejmingu. Gra obecnie jest spoko - tak samo postawili ją na nogi jak np. BF 2042 i z tego należy się cieszyć chociaż moim zdaniem i tak trwało to za długo. Jak będzie z DLC? Czas pokaże - osobiście boję się zawyżonych wymagań sprzętowych i to jest moja największa niepewność obecnie.

Edytowane przez caleb59
  • Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@MT®©™ Ano, pamiętam co się działo przy premierze. Dla mnie ta gierka była równie dobra co Wiedźmin 3. Mam wrażenie że grze głównie oberwało się za kłamliwy marketing i stan techniczny na konsolach starej generacji na premierę.

Jak dla mnie gry Redów mają to do siebie, że są dobre na raz czy dwa razy, bo mają świetnie napisane zadania i dialogi. Ale Redzi zawsze mieli problem ze stworzeniem ciekawego gameplayu. Zawsze leżał u nich aspekt np. rozwoju postaci czy eksploracji. I pod tymi względami w CP2077 jest podobnie co w W3. Chociaż to też nie do końca, bo uważam że rozwój postaci w CP jest odrobinę ciekawszy i bardziej zróżnicowany.

W sumie to zgadzam się z tym co napisał @amsztel i również czekam na DLC. ;)

Edytowane przez Isharoth
  • Like 2
  • Haha 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mysle ze to dla nich teraz punkt honoru pokazac jak CP powinien wygladac wraz z nowym DLC.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
33 minuty temu, Sheenek napisał:

Mysle ze to dla nich teraz punkt honoru pokazac jak CP powinien wygladac wraz z nowym DLC.

na pewno są lepsi niż większość wydawców ale przyjanuszowali na premierę cp ,  nadal nie będzie tego co było zapowiadane np pełna animacji/scenki instalacji wszczepów i zmiany naszego ciała wraz z nowymi wszczepami itd , rozumiem ze nie da się już wprowadzić wyciętego prologu ale takie metro to co to jest za problem ?

2 godziny temu, MT®©™ napisał:

W tym przypadku jak mało kiedy były dwie potężne grupy - tych którzy dali się porwać grze i delektowali jej zawartością i tych którzy walili konia do kompilacji bugów i we wszystkim widzieli same wady bo chcieli je widzieć i nie przyjmowali faktów + reagowali z agresją.  Zresztą na PCL też jak sobie wchodziłem co kilka miechów w ten wątek to ciągle ci sami delikwenci byli w stanie wojny z grą. Choroba jakaś. 

Dawno nie było takiej samonakręcającej się  nagonki na grę jak na CP77.  Ta kretyńska ankieta która nie wiem po co jest podczepiona nad tematem nadal pokazuje, że gracze to barany czy tam biomasa łatwa do manipulacji. 

Jak komentowałem na Pure PC czy na FB, całkowicie neutralnie, że grałem sobie bardzo miło w CP77 to nigdy nie pozostawało to bez hejterskiego odezwu czy minusów.  Jak dziesiątki razy tłumaczyłem grube wyolbrzymienia i mity na temat gry które tak ochoczo non stop wklejały nakręcone przygłupy to zawsze szły minusy bo ludzie chcieli jechać CP77 zawsze i wszędzie bo są stadem baranów i debili.   Nie można inaczej wytłumaczyć tego, że ja przeszedłem CP77 i tłumacze komuś jak działa gra, a on nie grał, przeprzy głupoty i zbiera plusy bo ludzie mieli urojone we łbach, że prowadzą jakąś krucjatę przeciwko złu wcielonemu i uważali CP77 za jakiegoś wroga publicznego czy cholera wie co.       Histeria na temat tej gry to materiał na jakąś pracę czy książkę. 

Coś podobnego było z Windows 10. Jako, że miałem go od wersji bety i mam nadal to dziesiątki razy prostowałem bzdury przykładowo o reklamach co to według biomasy ciągle się pokazywały i nie dało się ich wyłączyć podczas gdy mi się ani jedna nigdy nie pokazała.  No i niby tłumaczysz człowiekowi - słuchaj mam W10 tyle i tyle czasu, jest tak i tak, a on nie ma a i tak wie lepiej.   Tak samo biomasy sobie zrobili z W10 wroga publicznego do zniszczenia i znów sądzili, że są na krucjacie i robią dobrze bombardując system samymi negatywami, podczas gdy tak naprawdę non stop serwowali bzdury i głupoty.

EDIT: pamiętajmy o porównaniach CP77 do dowolnej gry i jak CP robił coś po swojemu, inaczej to oczywiście odrazu była to wada, a gra śmietnik bo wahacz samochodu pracuje inaczej niż ten w GTA czy NPC który gdzieś tam się zaciął albo zniknął kwalifikował grę do utylizacji, gdzie na te same pionki w GTA czy tam innym Skyrimie nikt nigdy nie pomyślał odnotować jako wada.   Podsumowując wszelkie  uproszczenia gier stosowane w CP77 oznaczały grę jakoś padło, podczas gdy na dokładnie to samo w innych grach nigdy nikt nawet nie zwrócił uwagi. Taka histeria panowała. Może panuje nadal, nie wiem. Zobaczymy przy dodatku. 

Ponieważ na premierę takie osoby jak tomasz golik i kilku innych którzy maja akcje w cdpr lub znajomych w tej firmie lub były zapraszane na jakieś wydarzenia cdpr związane z cyberpunkiem i maja w tym osobisty interes itp itd , zachwalały pod niebiosa grę na premierę i zakłamywały rzeczywistość , dopiero jak sony wycofało cp ze sklepu a cdpr wydal komunikat ze będzie możliwość zwrotu produktu te osoby troszkę stonowały i zaczęły dostrzegać problemy cp , to właśnie ultra fani i osoby powiązane w jakiś sposób z cdpr bezpośrednio lub pośrednio dokonały głębokiej polaryzacji i podziałów , to oni wyzywali każdego od oszołomów i debili kto mial czelność powiedzieć ze cyberpunk jest w tragicznym stanie technicznym , ja nawet zostałem zmuszony do przejścia gry na 100% bo pewne osoby twierdziły ze skoro zagrałem tylko prolog i odinstalowałem to nie mam prawa się wypowiadać 

Edytowane przez voltq
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ponieważ kolega @voltq przywołuje mnie personalnie w tym wątku 5 razy dziennie, nie chcem ale muszem przypomnieć, że jest niezwykle bezstronną osobą w temacie Cyberpunka. Pracował kiedyś w CD Projekcie i z pewnością rozstał się z firmą w miłej i serdecznej atmosferze.:Up_to_s::Up_to_s::Up_to_s:

• Like 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)
10 minut temu, tgolik napisał:

Ponieważ kolega @voltq przywołuje mnie personalnie w tym wątku 5 razy dziennie, nie chcem ale muszem przypomnieć, że jest niezwykle bezstronną osobą w temacie Cyberpunka. Pracował kiedyś w CD Projekcie i z pewnością rozstał się z firmą w miłej i serdecznej atmosferze.:Up_to_s::Up_to_s::Up_to_s:

Badowski go przytulal, zly dotyk etc.

Wez napisz ile ty tych milionow masz w akcjach cdpr to moze sie odczepia. Robia afere bo czlowiek akcje ma, i napewno bys gre zachwalal zeby wiecej zarobic 🤣🤣

Sam mam akcje wielu firm i nie ma to zwiazku z tym co jak oceniam. Appla sprzetu nigdy w zyciu nie kupilem i nie kupie, nie zachwalam, mimo ze w nich tez investowalem. 

Gry to hobby dla nas a nie biznes.

Edytowane przez Sheenek
  • Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Sheenek napisał:

Tak powinno być, dlc w końcu wychodzi już tylko na nextgeny, ale patrząc co oni zrobili z "nextgenowo-nexusowym" Wiedźminem na premierę, mimo wszystko mam obawy.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Racja, zapomnialem o tym. Moze tutaj az tak nie namieszaja, bo wizualnie nie trzeba nic poprawiac, jest i bylo pieknie.

• Haha 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Napisano (edytowane)

@Sheenek

Nie powiem ile mam akcji, bo ktoś mógłby uznać, że stan Cyberka na PS4 na premierę to moja wina.😉 Natomiast jeśli chodzi o Phantom Liberty, to bardziej czekam na rozszerzenie jako gracz niż 'ynwestor'. Bo łatwiej dzisiaj o dobre akcje niż ciekawą i bezbłędną na premierę grę.

Z aktualizacją 2.0 mam problem. Przeszedłem CP2077 o jeden raz za dużo i nie uśmiecha mi się zaczynanie gry od nowa. Pewnie zrobię tylko dodatek, z drugiej strony mam zbyt dokokszoną postać. Choć tutaj może reset drzewka załatwi sprawę.🤔

Edytowane przez tgolik
  • Haha 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moze i bezpieczniej, w koncu pclab ma zasieg swiatowy i jak Elon crypto ty bedziesz polska gielda manipulowal 🤣

• Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie było mnie parę dni ale znowu widzę, że odtwarzamy stare hity. @voltq zmień nick na voltaren bo ewidentnie potrzebujesz sobie coś nasmarować skoro boli Cię dalej :E 

• Haha 3
  • Confused 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, Isharoth napisał:

Jak dla mnie gry Redów mają to do siebie, że są dobre na raz czy dwa razy, bo mają świetnie napisane zadania i dialogi.

Mają przede wszystkim świetnie napisane postaci, można powiedzieć postaci z krwi i kości, czego Johnny Silverhand jest doskonałym przykładem. Jeśli centralną postacią jest taka persona, reszta związanych z nią elementów z miejsca nabiera jakości.

Na premierę CP2077 daleki byłem od pełnego zadowolenia, ale z pewnością nie miałem problemów z tym, aby przejść i dobrze się przy tym bawić. Gra padła ofiarą własnego, wybujałego marketingu, czego nie dało się dowieźć nawet gdyby na premierę były to jej największe grzeszki. A że dostaliśmy ich znacznie więcej, chyba każdy dobrze pamięta. Dodatkowo przesadne oczekiwania graczy, będące wynikiem poprzednich gier CDPR + własnych wyobrażeń i w sumie nikogo nie powinno dziwić, że skończyło się tak jak się skończyło. Realny obraz tej produkcji zaczął wyłaniać się dopiero później, jak opadły pierwsze emocje i ludzie zaczęli podchodzić do tematu "na zimno". I był to obraz IMO przyzwoity, choć nadal odbiegający od tego, co chyba większość z nas chciała zobaczyć.

Dodatkiem jestem zainteresowany, zwłaszcza że od premiery do Night City nie wracałem.

• Like 2
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@Vulc

Może faktycznie tu jest sedno problemu że ludziki sami się na tę grę nakręcili. Sam przyznam szczerze nie jarałem się settingiem CP przez co też nie wsiadłem do hypowej karuzeli. Grę kupiłem parę miesięcy po premierze bo po prostu nie miałem czasu wcześniej grać, a chciałem zagrać w nową grę Redów i bardzo pozytywnie się zaskoczyłem, zwłaszcza fabułą i postaciami które naprawdę są świetne. Problemów technicznych nie miałem żadnych poza migotaniem ekranu które jak się okazało było spowodowane brakiem sterów do myszki Razera i większość gry ograłem na 2070 Super i przy miksie ustawień medium/high wyglądało to świetnie.

To za co cenię grę poza rzeczami o których pisałem w wątku to wyrazistość postaci, nawet 2 i 3 planowych których jest masa. W questach mało która postać jest typowym NPCem a każda zapada w pamięci - od zimnego Placide po kolesia z dymiącym kroczem

• Confused 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ojj tak, jest w tym samonakreceniu sporo winy graczy wedlug mnie (oczywiscie sa tez jawne niedociagniecia cdpr), do tego czesc graczy bardzo kiepsko reaguje jak cos nie jes po ich mysli i stad takie a nie inne reakcje.

Ja od premiery CP bawilem sie swietnie, mimo wszystkich niedociagniec, mimo swiadomosci ze sporo rzeczy moglo byc lepiej zrobione. Poprostu skupiam sie na tym co mi sie podoba i sie bawie, zamiast dostawac szalu za to co nie.

• Like 1
  • Upvote 1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Samonakręcanie? Jakby Redzi nie pompowali balonika tymi wszystkimi trailerami zapowiadając drugie nadejście Jezusa w nich.

• Like 2

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi