@Igorius Tak sprawdzam, jestem tylko człowiekiem i czasem mogę się pomylić, lecz w tym przypadku kompletnie nie rozumiem, o co chodzi? Z jakiej racji ma być to błąd? Możesz dodać do koszyka i zamówić ten model. Jest to ten sam model Acer tylko bez systemu. Wartość systemu to około 500 zł, kupując z laptopem, zawsze jest trochę taniej.
Mody to świetna sprawa, ale przez moje przygody z modowaniem Skyrima i wielu innych gier po prostu mi się nie chcę.
Bawienie się w mody to 3/4 instalacja, naprawianie błędów z kompatybilnością, aktualizowanie ich i nie daj Boże jak wyjdzie oficjalny patch, który gryzie się z modami.
Po co? Po to aby zostawić wiadomość, że wszystko jest cacy i panuje generalne przyzwolenie na praktyki "sami sobie zróbcie"?
Nie ruszać, gracze są od grania a nie odwalania roboty za twórców. Modować to sobie można tworząc extra content a nie łatać i naprawiać coś co fundamentalnie powinno być w innej kondycji.
Próbowałem i na tym i na tym. Nie widzę wielkiej różnicy.
EDIT: Uruchamiałem też w opcjach tryb "wolnego dysku". Zero zmian.
Zawiesza się wentylator w sensie przestaje się obracać? Stała praca wentylatora to była od początku użytkowania czy został tak ustawiony? Istnieje ryzyko że karta się przegrzewa bez pracy wentylatora i dlatego przestaje wyświetlać obraz. Sprawdzałeś temperatury grafiki?