Dozorca 124 Napisano 1 Grudnia 2020 32 minuty temu, Phoenixsuple napisał: Dobrze, ze nie mam TV Polsat Games nadaje też chyba na Twitchu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODIN85 1829 Napisano 1 Grudnia 2020 54 minuty temu, Zhao napisał: Przesadzasz- Ibisz to jak Keanu - never gets old xDDDDDDD Poza tym z tego to musi być live nie ma bata Jak odpalenie o 1 to idę w kimę o 19. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skypan 131 Napisano 1 Grudnia 2020 2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zhao 843 Napisano 1 Grudnia 2020 1 godzinę temu, ODIN85 napisał: Jak odpalenie o 1 to idę w kimę o 19. Będzie pewnie zapis tego cyrku na necie więc nic nie stracisz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dozorca 124 Napisano 1 Grudnia 2020 Oprócz Ibisza mają być też jacyś pato-streamerzy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukadd 1399 Napisano 1 Grudnia 2020 Ja tam w ogóle nie wiem o czym wy gadacie Polsat to ostatnio widziałem z rok temu przełączając kanały w hotelowym pokoju, a Ibisza w jakimś programie to pewnie z 10 lat temu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dozorca 124 Napisano 1 Grudnia 2020 14 minut temu, lukadd napisał: Ja tam w ogóle nie wiem o czym wy gadacie Polsat to ostatnio widziałem z rok temu przełączając kanały w hotelowym pokoju, a Ibisza w jakimś programie to pewnie z 10 lat temu https://forums.cdprojektred.com/index.php?threads/wieczor-premierowy-w-polsat-games.11039672/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukadd 1399 Napisano 1 Grudnia 2020 No to już wiem dla czego Odin idzie spać o 19:00. Jak to ma być przed samą premierą to pewnie też będę kimał od 19tej aby na spokojnie odpalić CP o godzinie zero. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raul_ole 39 Napisano 1 Grudnia 2020 (edytowane) Ale zleciało. Łan mor łik. Preload w niedzielę pc? Edytowane 1 Grudnia 2020 przez raul_ole Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
platyniak18 19 Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Jest nowy leak https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg Nie wiem co to za odtwarzacz, ale u mnie ładuję się dosyć długo zanim film odpali EDIT: W 5.07 coś się ładnie zbugowało. Edytowane 2 Grudnia 2020 przez platyniak18 1 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samsung70 144 Napisano 2 Grudnia 2020 Cześć. Myślicie, że na Steam i patentem z vpn i nową Zelandią da się grę uruchomić wcześniej? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODIN85 1829 Napisano 2 Grudnia 2020 9 godzin temu, lukadd napisał: Ja tam w ogóle nie wiem o czym wy gadacie Polsat to ostatnio widziałem z rok temu przełączając kanały w hotelowym pokoju, a Ibisza w jakimś programie to pewnie z 10 lat temu Mają kanał z grami. Nawet często oglądam Po lekcjach z młodym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
samsung70 144 Napisano 2 Grudnia 2020 4 godziny temu, platyniak18 napisał: Jest nowy leak https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg Nie wiem co to za odtwarzacz, ale u mnie ładuję się dosyć długo zanim film odpali EDIT: W 5.07 coś się ładnie zbugowało. te leaki to zawsze przez jakichś ułomnych graczy są robione..., w sumie nic nowego tam nie ma, może jedynie dzieki temu dostaniemy jeszcze jakiś nowy gameplay przed premierą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RozQ 506 Napisano 2 Grudnia 2020 7 godzin temu, platyniak18 napisał: Jest nowy leak https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg Nie wiem co to za odtwarzacz, ale u mnie ładuję się dosyć długo zanim film odpali EDIT: W 5.07 coś się ładnie zbugowało. Wygląda to słabo. Auto praktycznie jedzie w miejscu. A scena gdzie auto uderza w sciane i nic się z nim nie dzieje 😂 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raul_ole 39 Napisano 2 Grudnia 2020 Aż tak źle to wygląda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODIN85 1829 Napisano 2 Grudnia 2020 No miasto widmo w nocy. Zero ludków. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T.m.p1 515 Napisano 2 Grudnia 2020 8 godzin temu, platyniak18 napisał: Jest nowy leak https://siasky.net/AADVStX6z9xQIqwmYXFo2luhqN9rwQpzXhxKno4yPhL2wg Nie wiem co to za odtwarzacz, ale u mnie ładuję się dosyć długo zanim film odpali EDIT: W 5.07 coś się ładnie zbugowało. To jest wersja z podstawowego PS4? Bo wygląda to tragicznie, drewno, zero przechodniów, auto wpieprza się w ścianę jak pudełko po zapałkach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 46 Napisano 2 Grudnia 2020 No na pewno nie PC bo w 12 minucie typ włącza opcje graficzne gdzie jest ich 5 xD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
RozQ 506 Napisano 2 Grudnia 2020 7 minut temu, T.m.p1 napisał: auto wpieprza się w ścianę jak pudełko po zapałkach. na pc pudełko będzie z RT 😜 poczekajmy na wersję pc i jej recenzje Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ODIN85 1829 Napisano 2 Grudnia 2020 A na czym recenzenci grają? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JeanPepin 46 Napisano 2 Grudnia 2020 (edytowane) Dobrze widzę że wczytywanie gry prawie 3 minuty? grubo Z drugiej strony pamietam że przy takim RDR2 na zwyklym PS4 tez sie troche czekało..z ostatnich gier kojarze też TLOU2, mimo wszystko mam wrażenie że trwało to zdeczka krócej Edytowane 2 Grudnia 2020 przez JeanPepin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T.m.p1 515 Napisano 2 Grudnia 2020 15 minut temu, ODIN85 napisał: A na czym recenzenci grają? 16'sto godzinny gameplay IGN'u np. był na PC. RTX 3080 i inne topowe bebechy więc tego.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
joloxx9 323 Napisano 2 Grudnia 2020 29 minut temu, T.m.p1 napisał: 16'sto godzinny gameplay IGN'u np. był na PC. RTX 3080 i inne topowe bebechy więc tego.. Ciekawe skąd mieli tego 3080 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
T.m.p1 515 Napisano 2 Grudnia 2020 Ja jestem ciekaw jaka byłaby reakcja polskich mediów gdyby jednak CP okazał się klapą. Czy poszłoby to w konstruktywną krytykę i wypunktowanie wszystkiego co jest słabe czy w stronę "nie wolno źle mówić bo polski tytuł i łola boga.." Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
raul_ole 39 Napisano 2 Grudnia 2020 Oby nie było klapy, jedyna Gra która mnie interesuje na przestrzeni roku.. posucha.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach