Może 6 lat temu byś kogoś znalazł. Ja pracując jako logistyk-kierowca jeżdżąc ducatem 3.5T platformą zarabiam w okolicach piątki zależnie od ilości godzin, raz więcej raz mniej, będąc przeważnie o 15 w domu i z godzinę jeszcze wiszę na tel i mailu, czasem 16-17 przyjeżdżam ale rzadko, ostatnią sobotę zrobiłem 3 lata temu z musu, bo nie miałem jak inaczej inwentaryzacji na jednej z naszych budów zrobić, mając oczywiście wszystko opodatkowane i pełne składki. Te 4k na C to śmiech na sali, nie dziwie się, że tak Ci odpisywali.
Po prostu niektórzy funkcjonują w myśl reklamy ''czy eskimos który ma 4 psy jest bogaty czy biedny....
Jedyna znana mi wyższość radeona to nie ubijanie wydajności oraz nieco lepsza jakośc obrazu
Obozy były w 31/45 roku i znowu podział.
Jak produkt ma klasę/jakość, to powinien być na topie.
Próbowałem z AMD i ni uja nie pójdę na karty AMD.
Średni 3060ti daje mi możliwość pykania w 4K nooo...przy 30 FPS na wysokich ustawieniach grafiki i jest cool Wiedźmin3 na ultra 4k.
Może robi to fast-sync... może inne opcje.
RT ładnie wygląda... dllls daję radę, a Sideband nic nie napisał jeszcze !!
Za 2133ziko masz w Sferisie SAPPHIRE Nitro+ RX 6600 XT + MSI RX 6650 XT GAMING X 8GB za 2376 - 3060 w takich cenach to śmiech naszych januszy w czystej postaci. Bieda RT + mało gier, ok DLSS robi robotę ale też mało gier go obsługuje. AMD wypuści za niedługo FSR 2.0 i to może być game changer.